Hjälp

nu har jag fått inta Växel/receptionistplatsen på på jobbet. eftersom jag bara har suttit här idag kan jag väldigt lite av allt jag bordekunna för att sitta här ensam. Nyss ringde en tant och frågade efter en människa, efter ett tag kom hon på att det var fel namn och ville prata med hennes chef. hur ska jagkunna veta vem som är hennes chef? Sen ville hon prata med någon person med ännu svårare betäckning på arbetsuppgift. nej ush! hur FAN ska jag kunna veta det? Jag envisas med att säga att jag ärsommarvikarie men hon fortsätter fråga, jävla pucko. Så jag kopplar in henne till Eva; varsågod. Lite hjälplös är man allt, vet inte ens vad alla personer har för arbetsuppgifter. Men jag klarar det, kom igen johanna! Bara 50 minuter kvar ;D
 
Nej nu ska jag hämta äpple, sluta och ringa Julia, hon åker till Usa snart och därförpassar vi på att ta en promenad idag :) 
 

Puss och kram <3

 
det här behöver jag, du med?
[ För er som inte förstår så är texten ovan en länk, jag menar inte christina när jag skriver det här :) ]

beslutsångest

nej det har jag inte, men hade lite innan. Jag har nämligen inte tränat idag förjag har hållt på med Hugo hur länge som helst och nu fick vi väärsta besöket. Massa människor som är här och då måste jag visa min vuxna sida och vara lite trevlig. Men nu kom dilemmat, ska jag dusha nu eller ikväll när jag kommer hem eftersom jag kan ta en promenad senare. Jag tar det senare!

Nu ska jag hem till Christina och ha det mysigt med mina tjejjer :)
Puss :*

varför

skulle det va så himla svårt? det är ju inte frågan om att bestiga ett osynligt berg utan en vanlig .. jag vet inte vad jag ska kalla det. Men jag blir ledsen, besviken och lite irriterad när jag tänker på det.  jag vill ju fortfarandeIdag kom Malin hem från Göteborg, jag tycker om henne! Och jag vill att träffa henne mer än vad jag gör idag, det ska jag se till att det blir ändring på :)

Nu ska jag sova eftersom jag har den mysiga arbetsdagen 7.30-16.30. Lyckans ost va?


VÄÄÄRSTA FYNDET!


[går & klicka för större bild]Jag måste berätta om mina fynd igår, väska och tröjja för 149 kronor. Det är inte varje dag Gud är så snäll.

Mia Törnblom

Jag vill vill vill vill verkligen gå på en av hennes föreläsningar. Fast som vanligt när det är något man vill så är det först bestämt att man SKA åka, när et väl närmar sig är det något som skiter sig och det blir inget. Men jag kan ju alltid hoppas :) Den understrukna är den jag ska försöka pallra mig till, nån som är på ?

29 augusti? Norrköping
Föreläsning kl 13 och kl 18.00
Info ? WIMAB, 013-35 57 57,
info@wimab.se, www.wimab.se

4 september? Stockholm
Föreläsning  kl 13 och 18:00 Rival
Info ? WIMAB, 013-35 57 57,
info@wimab.se, www.wimab.se

12 september? Helsingborg
Föreläsning kl 13 och kl 18.00
Info ? WIMAB, 013-35 57 57,
info@wimab.se, www.wimab.se

19 september? Kristianstad
Föreläsning kl 13 och kl 18:00
Info ? WIMAB, 013-35 57 57,
info@wimab.se, www.wimab.se

2 oktober? Göteborg
Föreläsning kl 13 och kl 18:00
Info ? WIMAB, 013-35 57 57,
info@wimab.se, www.wimab.se

11 oktober? Luleå
Föreläsning kl 13 och kl 17:00
Info ? WIMAB, 013-35 57 57,
info@wimab.se, www.wimab.se

18 oktober? Stockholm
Föreläsning  kl 13 och 18:00 Rival
Info ? WIMAB, 013-35 57 57,
info@wimab.se, www.wimab.se


BOHEM

Enligt Julia är jag en bohem, iallafall när det gäller kläder. Det har jag aldrig tänkt på, men tänk så har jag bohemisk stil? Aja, de är väl okej.

JAG VILL HA ANOREXI!

Igår såg jag världens sjukaste program! Det handlade om tjejjer som ville ha anorexi för de tyckte att det var snyggt, helt otroligt puckat. Vad är det för idioter som tänker så egentligen. Aja, i dokumentären visade dem en hemsida där alla dessa tjejjer som ville bli ano-smala. Fungerrade ungefär som en vanlig community men med massa pepp om att bli smal och tjejjerna tävlade vem som kunde bli smalast, bilderna var som tagna ur auschwitz!

Och så var det en stackars liten tös som var inlags på ett anorexi-bote-hem, gissa hennes ålder? 11 ÅR! Hon och hennes kompisar kom på idéen att de skulle tävla om vem som kunde bli smalast snabbast, så tillslut kunde hon inte kolla på mat för då så hon fette övergå från maten till kroppen.

jag kan inte förstå att man kan vara så himla missnöjd med hela sig själv att man tror genom att bli en vandrande spjälsäng bli attraktiv, finn det nån som tycker det är snyggt?


armbandbild 1: cocoo.se
bild 2: cocoo.se
bild 3: KyssJohanna.se

Den sista SKA bli man :)

JAG VET VART NI BOR!!

Just nu har jag en surfpaus i mitt jobbande! Ska strax göra världens drygaste greeejjj. Det är nämligen så att all som bor på landet i Surahammars kommun har fått adresser ( gatunamn ) nyligen och JAG måste sitta och skriva in , byta , alla gårdsnamn mot adresser och nummer. Fast jag tog ju det självmant så. Så snart  vet jag vart alla bönder bor :)

Ush vad jag hatar att jag inte får träna, jag känner att varje sekund försvinner mina muskler och övergår till fett som gör att jag känner mig som en vandrande geléklump när jag skuttar omkring på Kommunalteknik. Aja, när halsen är bra kommer jag löpa som aldrig förr och då försvinner allt igen, hoppas jag :)

VAD ÄR CAPPUCHINO?

På mitt JOBB har vi nämligen en jättefräsig kaffemaskin, slå det du. Aja, jag brukar alltid ta tevatten. Men idag slog jag på stort och tog en Cappuchino när jag for omkring och städade köket, och dra mig baklänges - Det var gott ! Men nu till den stora frågan, vad fan är cappuchino? Jag TROR genom vidare forskning och dissikering av skummet att det är vanligt kaffe med skummad mjölk? tror att jag har rätt.

Och jag tyckte jag såg nåt som hette Moccachino, vad nu det är får jag testa på imorn!

image126

SURAHAMMAR i all ära!

Ja visst är det ett underbart litet samhälle jag har blivit placerad i av mina föräldrar. Det står Fest på schemat för alla ungdomar och kvällen startar helt okej, stelt men vad är en fest utan sin stelhet i början. Men det mindre bra var att det aldrig övergick från stel till fart. Så jag och Ia övertog´datorn och roade oss med den även om vi fick besök flera gånger. Kvällen fortsätter... runt 12 ( som vanligt) tar det 'slut' och majoriteten går ut för att slåss! Nu tänker du: Gud vilka tuffa grabbar! och jag håller med, otroligt charmigt :) Skämt och sidor. De provocerade pojkarna slåss och slåss i en oändlighet och jag och Ia beskådsar verket från sidan. Nej vi är inte dem som hoppar in emellan och skriker: SLUTA!. Efter att ha kollat på flygande människor, näsblod och ilska i 1 timme gick vi hem. Vilken underbar kväll!

image125

KNUBBIG vs. PINNE

Visst är det roligare att äta och vara en liten knubbis än och inte få äta för att bli en pinne?

SOMMARREA

Det är verkligen sommarrea överallt, alla affärer pryds med färglada skyltar med text som vi alla tycker om. 50%, 70%, 75%. Det är alltid lika kul och handla på rean.

Jag lyckades för 572 kronor inhandla:
-stor T-tröjja                       Cubus
-lila topp                              Bik Bok
-tunika/klänning                 H&M/Barn avd.
-klänning                             Bik Bok
-Kuvert/liten guldväska     Vero Moda
-Armband                            Glitter

Och Ia för 200 kronor:
-2 klänningar
-3 Armband

GODISGODISGODISGODISGODIS

Rent tekniskt sätt får jag äta godis om 4 minuter, men riktigt så glups är jag inte. Istället för att äta godis på mina godisdagar fredag och lördag funderar jag nu på att bara ta lördag. Känns som att jag måste jobba lite till på mig själv efter vistelsen på Malta innan jag kan riktigt njuta av sötsaker igen :)


image123image124

VATTENBALLONG

Idag har jag druckit såmycket vatten att min mage känns som en vattenballong, det är inte bra!
Tidigare idag efter frukosten tog jag mig en promenad ner till Ia på bibblan, tyvärr råkade jag skrämma henne så hon fick hjärtinfarkt men hon vårdas nu på sjukhus så det är lungt! Strunt samma, det jag skulle berätta var att jag lånade 4 stycken valpböcker och 1 valp DVD, så nu har jag ganska mycket att hinna läsa innan valpen kommer hemtill oss.

Föresten, nu ringer mamma och säger till Anna att vi vill ha lilla Hugo Boss :) Så vecka 31 blir jag en hundägare, tänk vad snäll jag ska vara mot lilla Hugo!

FETT

186600-122

Tss vad töntig jag är! Men jag ska faktiskt testa om det är nån skillnad att gå promenader innan frukosten eller på kvällen som vanligt. Därför sitter jag nu med en kopp grönt té och ska strax ut med mamma och stava i spåret. Wish me luck.

VEM GAV MIG EN HUND?

Jag är på världens shoppinghumör! Men eftersom jag bara har en liten summa i tillgängliga pengar så får det vänta, men ush vad det kryper i kroppen. Jag vill ha en massa armband, och det på stört!


Idag ska jag och mamma nog åka och kolla på en svart liten valp, ja de är galna, min familj vill ha hund. Jag tänker åt det vanliga håller; för mycket ansvar, för tidskrävande, fast jag vet att det inte stämmer. För vill man verkligen ha en hund tar man sig tid och den behöver inte så mycket tid och ansvar som alla säger. Hmm, får väl ge ett slutgiltigt beslut til min mamma när vi vart och kollat på den lilla bollen. Här kommer en bild, fast jag skulle aldrig kollat på bilden för nu är jag nästan fast. kolla på ögonen! Aww.


(Det är inte den hunden vi ska ha men den ser likadan ut)


CANCER

Jag har bestämt mig för lite saker jag ska köpa för min sommarjobbslön.
 
Det första jag köper är det här halsbandet från barncancerfonden, halsbandet kostar 295 kronor varav hälften går till barncancerfonden själv. Jag kan inte låta bli och köpa det. Finns att köpa här.
 Sen måste jag ha en ny kamera, min ger olika blixtar varje gång så ljuset blir allifrån bra. Så irriterande!
Sist men inte minst ska jag ge mig själv ett armband från cocoo som jag kollat på under en lång tid. Men balle! Jag kan inte hitta det på hemsidan, nej nu blir jag arg! Jag får väl ta och köpa det från KyssJohanna istället. Måste väl ta och sponsra det otroligt snygga namnet.


 


 

FOPPATOFFLOR

Hemma i kylan igen, jag vill inte ha deprisionsväder! Jag vill ha 40 grader och sol =) Det var det jag visste, efter nån dag skulle jag längta tillbaka till Malta och det är precis det jag gör. Alla härliga människor, underbara vädret och allt roligt man gorde varje dag. Åhh, men jag har iallafall fått min dos sol för i sommar.
Jag har nu köpt ett par Foppa tofflor-kopior! Känns bra att slå tillbaka på alla som klagar på dessa aningens fula tofflor. Visst dem är fula, men sköna. Så varför ska folk som inte har sånna klaga? Tycker man dem är fula så köp dem inte då :) Vill dem provocera andra människor så dem inte köper dessa tofflor? Ähh vet inte, nu har jag ett par och dem är gryyyyyymt sköna.

Pommes

Har precis vart i affaren dar jag ska fixa kara Iffras trojja :) Men det var tjejjer framfor mig som var det segaste jag sett och min planbok ligger kvar hemma sa jag ska fixa den imorn!

Idag tog Jo Espen oskulden pa att sla ett pommes i min panna, det var val mysigt? Nej, men nu ar det bara 1 hel dag kvar innan jag satter min fot i Sverige igen, ahhh vad jag langtar! Nagot annat jag langtar till at resutangen ikvall, tss. Alla svenskar, totalt 19 st, ska ata pa Paparazzi. De har de storsta portioner och efterratter jag nansin sett! Jag ska ta min underbara Nutella paj med glass till efterratt, for att da kompensera lite tar jag en sallad till varmratt :D Nej ush vad hungrid jag blev nu!

Ses pa sondag <3


I brist pa annat lagger jag in en video med Maltas eurovisionbridrag :D


STACKARS LAPPARNA!

Mina stackars lappar ar sonderbranda, jag kan inte rora dem ordentligt fast jag smorjer med lypsyl hela tiden! de gor faktiskt jatteont :(

RSS 2.0