Lunchbuffé och prylar

Min rygg värker så jag får snabbt slänga ihop ett inlägg. Idag ska jag, ia och amanda in och äta oss rikrigt mätta på Mongolian Barbecue! Så ska jag försöka hitta min röda klänning till jul, har velat ha en jättelänge och den ska finnas!

Från det ena till det 7:e, var inne på bluebox och hittade en nedrans massa prylar jag skulle vilja ha, här är bara ett urval:
image274 
  • bajspåsehållare 109:-
  • bajspåsar 49:-
  • tårtbok 165:-
  • tehållare 199:-
  • pepparkakstryffel 58:-
  • tuggummi 15:-
  • hårfön 379:-
  • vodoo-docka 119:-
  • laptop dekor 235:-

Film - ambivalens!

Ännu en ledig dag, imorgon alltså! Så härligt det kan bli, gräddet på moset innebär att jag inte har något att plugga. Tänkte däremot titta lite på min engelska-redovisning jag ska ha nästa vecka.

image271       image272


Nu ska jag iallafall mysa med en film i vardagsrummet, men kan inte bestämma vilken jag ska ta! Jag står i valet och kvalet mellan Musse Pigg och hans vänner firar jul och Chocolat. Den första är så himla mysig, så tror det blir den. Ha en fortsatt bra kväll.

      

Jag känner IDOL MATTIAS

image270


Ja du läser rätt, eller ja. Nästan, såhär var det nämligen:

Våran klass har hand om julshowen på skolan och då fick vi idéen att bjuda in Idol-Mattias (hans pappa jobbar på skolan). Så jag och Ia tog saken i egna händer och frågade Mattias pappa om han kunde höra med Mattias, när han började fippla med sin mobil och säger plötsligt "Tjena Matte" i luren. Jag och Ia som stod chockerade (trots att ingen av oss gillar Mattias) blev såklart glada, och en smula stolta. Så ja, man kan väl säga att vi känner Mattias.



En pepparkaka med ädelost?

Snart är det jul, och det innebär mat i stora lass. Jag antar att svensken går i snitt upp 5 kg per person och  jul, kan det stämma? Aja, åter till det jag tänkte skriva om; pepparkaka med ädelost. Precis som Kaviar med Banan är alla helt oense om det är gott eller inte. Då kan jag tillägga - det är bland det godaste som finns! Så nu har jag och pappa bestämt att på Lördagen innan första advent ska vi äta pepparkakor med ädelost till efterrätt, muuumss!



image269




Kalles Kaviar Banan

För en liten stund sen kom jag hem från en myys-pys kväll med världens bästa tjejjer! Så nu har jag stoppat i mig en macka med Kalles Kaviar Banan, SKITGOD för er som inte testat, och fixat lite té. Ska bara borsta tänderna, tvätta ansiktet och byta om. Sen ska jag hoppa ner i sängen med min mugg och kolla på vänner.

natti natti !

image268

Ska jag läsa din?

image267
Jag har några bloggar som jag alltid går in och kikar på när jag är vid datorn, bland dem är Emelie, Kenza, Lisa, Engla och Hockeyfrun de främsta. Men det känns som jag vill ha lite förnyelse, alltså ha mer bloggar och läsa!

Så har du en blogg där du skriver om hälsa, kost och mode går också bra så lämna en kommentar - då lovar jag att lämna en hos dig.


Marabou nappar inte på min idé, vilka dummisar!

Som jag skrev i det förra inlägget hade jag ju världens Marabou-sensation på choklad! Så jag mejlade Marabou och frågade hur man ska göra om man hittat på en ny smak, tror du dem små nissarna svarade? Nej precis. Så nu fick jag tips av Ida att jag kunde testa andra chokladtillverkare. Så långt tänkte inte jag, så nu ska jag höra med Cloetta,  men det måste ju finnas fler?

image266


Nu ska jag dricka klart mitt ingerfäraté och plugga lite innan min innebandymatchen, ha en toppen lördag allihopa :)

MARABOU PEPPARKAKA!

image264image265


Marbaou har ju en smak med Digistive, det är skitgod. Då tänkte Johanna till lite, varför inte göra Marabou lite julig med en Marabou Mjölkchoklad Pepparkaka! Hur smart är det inte, jag tror faktiskt det skulle sälja. Tänk er mjölkchoklad med frasiga bitar av pepparkaka, mmm.


Crosstrainer + vänner = sant

Nu var mitt pluggande inför Psykologiprovet över, hugaligen! Det ska jag fira med ett träningspass på Crosstrainern med 2 härliga Vänner-avsnitt. Jag tror bannemig det är den roligaste träningen jag kan få. Tyvärr så har jag inte den här lyxmaskinen som på bilden under utan får nöja mig med en helt vanlig maskin och en bärbar data, inte lika kul men det går lika bra ändå :)

image263

Mina skor har fått förökning i familjen

Skopunkten är väl för bra, tyvärr så är de inte lika kända för kvalitén som för sina låga priser, men vem bryr sig? Hellre köpa 5 par billiga skor som jag byter ut nästa säsong än köpa 2 par snordyra som jag måste använda i 3 säsonger. Jag fick med mig tre par stävlar/kängor hem. Två tyckte jag om men det tredje paret är jag lite tveksam över, men de var ju gratis!

Hittade bara 2 av dem på Internet. Om Emma nu läser det här; FÖRLÅTFÖRLÅT FÖRLÅT att jag köpte likadana. Men jag vet inte hur länge jag har letat efter stövlar jag kan ha raggisar i utan att hitta, jag förfryser i dem jag har nu. Ska försöka inte ha dem när du har dem.



VAD HAR HÄNT MED MIG ?

Kära folk, är det såhär man ler? Vad tusan är det jag gör? jag tänkte; nu ska jag se lite glad ut på kortet så folk inte tror jag är nån surmopp - men vad blir resultatet än ett missbildat posande. Nej efter ett sådant här nederlag är jag inte säker på att jag vill le mer. Här har ni iallafall lagets bilder.

image259

Nu är rälset borta!

Äntligen kan jag väl säga, nu har mitt kära räls tagit sitt pick och pack och stuckit för att aldrig mer komma till min mun igen. Jag har idag klockan 8.00 nämligen blivit tandställningsfri!

Kom precis hem från Västerås, Vib-Warberg matchen jag skrev om i förra inlägget. Först åt vi pizza på Indiana Pizza Palace, jag tror alla var skapligt mätta efter det besöket! Sen begav vi oss till matchen, jag tycker om er innebandytjejjer, ni är så himla bra!
<3
image257

VIB-Warberg

Yey! Vi ska på Vib-Warberg på tosdag med innebandylaget! Men först ska vi svulla pizza på Indiana Pizza Palace . Vilken toppentorsdag det kommer bli;

♥  Troligtsvis ta bort min tandställning - om inte de elaka små tanterna hittar på något bus.
♥   Åka hem och få massage på lugn & ro
 ♥  Pizza och innebandy i proffsklass.

Nu ska jag hoppa i säng, natti natti!


M I N F R A M T I D S V I S I O N !

image254



Jag vill...

...bo i en storstad.
Efter antal år i Sura blir man trött, det är tomt på centrum kl 12 på kvällen, fester är det inte tal om - då kommer polisen eller så blir det bråk och känslan av att när man vill kunna springa ner på cemtrum finns inte.

...sitta på ett café och inviga varenda lördag. Tänk er in i den här situationen: Det är lördagsmorgon och du vaknar, gå upp och äter en mysig frukost samtidigt som du läser tidningen. Senare går du ner på stan för att träffa din kompis du bestämt tröff med, ni tar en fika och planerar vad ni ska göra av lördagskvällen.

...inreda min egna lägenhet. Men kruxet är ju pengar, bajs. Vart ska jag få dem ifrån? Äsh, jag får börja spara redan nu. Nu måste jag gå in på swedbank och öppna ett konto som heter "lägenhet". Åh vad exhalterad jag blev!

...bjuda över kompisar på middag. Vad mysigt att tända ljus, stå i köket hela dagen och förbereda en middag sen sitta med sina vänner, dricka vin (det gör man när man blir äldre) och äta den utsökta maten jag lagat!

...träna på friskis och svettis inne i centrum. Bland massa snygga killar! ta en tur på lördagen (det finns inte pass på fredagar och lördagar här) till hallen och köra ett hårt aerobicspass för att sedan basta i och dusha. Åh.

...ha en söt liten hund som är bara min! fast här tvekar jag, då måste jag ju vara hemma väldigt ofta, och inte kunna vara ute hur länge jag vill. Knut får vänta lite, iallafall tills jag flyttar till villa.

...plugga till ett yrke jag tycker om. För tänk vad kul, gå till högskolan och se fram emot vad lektionerna ska ge idag! efter en lång och lärorik dag i skolan gå till ett mysigt café och prata om utbildning med någon annan som pluggar, till ex maria som ska bli jurist :) Så jag jag psykologa henne och hon hjälpa mig om jag bli rånad, eller ja...

...baka lussebullar i min egen lägenhet. Tillbringa en hel mysig lördag till att baka lussebullar äe en dröm! Vrida på "Julhits" på högsta volym och hoppa omkring med förkläde och mjöl på näsan. Puss på julen!

sen är mitt liv fulländat! Bara 1,5 år kvar - det är ingenting!

image255

barn som kräver godis

image252

Är dem inte i söthet mätt i klass med denna unge kan dem inte räkna med godis, fast jag och mamma har faktiskt lagrat upp med tablettaskar :)

talesätt Á la mig!





image251

 Och bilden är tagen från www.elinanilsson.se

DU ÄR VAD DU ÄTER

image250

Kikar på Du är vad du äter, jag tycker det är jättebra! Förstår inte hur folk kan tycka så illa om det.

RSS 2.0