Nu blir jag glad!

Man kan inte bli annat än glad när två paket ligger på köksbordet och väntar på en. Ett innehöll massa smakprover från Malaco plus en läkerolpåse (till vänster) och det andra var en godisbox som mina söta kusiner skickat. En present alltså, min första present jag fått inför min 18-års dag :-) Mums säger jag! Nej nu tror jag att en liten fågel krashade mot vårt fönster, säkert den 1000, men jag ska gå  och kolla på lilla pippi. Jag döper alla fåglar som dör mot vår fönsterruta pippi. Alla är begravda på vår baksida också. Tjao!

Tänka sig!

Vad kul jag kan ha med en webkamera. Nästan lika kul som första gången jag fick en och då var jag runt 12 år... Nu blir det strax att bära av till tåget för en lång skoldag.


Mums!

Kungsörnen (?) gör en verkligen till en toppen-bagare. Tillsätt jäst och vatten så har du ett supergott grekiskt lantbröd! Lite ost och marmelad gör det ännu godare...

Som gräddet på moset, eller marmeladen på osten (mohaha), har jag köpt en egen ipod. Han heter Ippe Ipod om ni undrar. En rosa söt sak som jag betalat alldeles själv trots att jag fyller år om någon vecka. Jag kände att det var dags att unna mig något för de pengar jag jobbat ihop. Jag har bara köpt kreta-resan fram tills nu. Fast ska jag vara ärlig lägger jag hellre pengar  på resor än matriella ting. Nej, nu ska jag utforska mammas nya dator. Den har inbyggd webkamera med roliga effekter. Jag känner mig som 12 igen, och jag gillar det! Tjao!


fullt ös

Men inte medvetslös... (Kul). Äh till saken. Idag är det fullt upp. Kom precis hem från en lång och tråkig dag i skolan, ska låta mamma komma hem så vi kan göra middag och äta den (smart va). För att sedan kila iväg på ledarmöte eftersom jag, Ia och Agnes ska bli duktiga fitnessboxningsledar i vår. Ska bli kul :-) ! Efter det kommer det roligaste; jag ska övningsköra in till stan med far min för att köpa en ipod Nano ! Jey! Jag som bara ägt skruttiga mp3or. Förutom min senaste Sony Walkman. Jag trodde inte en mp3 som kostade 900 skulle vara så dålig och krånglig när jag köpte dem. Hur som så får den åka i soptunnan eller nåt, för jag vill ha en ipod. Nu ska jag byta kläder för jag fryser som en gris. Tjao!

Helt otroligt

Nu är jag, maria och amanda hemkomna från en vecka på underbara Kreta. Jag vill tillbaka till värmen, till kvällarna, till festerna, till stranden, till alla vi träffade och till ouzo. Vi har haft så underbart kul att det inte går att beskriva. Inte ett enda tjafs, vi har lyssnat på varandra, gett varandra tillstånd att gå iväg ensamma med folk vi träffade där. Jag tror inte vi kan ha krävt så mycket mer än det vi fick. Resa var underbar och jag önskar att jag fick stanna där några dagar, veckor eller månader till. Åk dit kära läsare, gör det! Bilder kanske kommer upp senare här. om du vill se kan du kolla min bilddagbok och facebook. Nu ska jag äta några salta pingviner.

Crete pete!

Klockan kvart över 3 inatt går bilen hemifrån mig.
Nästa stopp är Maria och därefter Amanda. Nästa stopp förstår du nog vart det är, Arlanda! Flyget går nämligen 7 från Arlanda. Varför i hela friden flyger man så tidigt? Finns inget att göra åt nu, vi kommer dit vid 12 och kommer ha hela härliga fredagen framför oss. Härligt! Har precis ätit stuvade makaroner och kolasås på sked till efterrätt. Amanda är här vilken minut som helst för att få en liten haircut av mig! Därför måste jag plocka undan i tvättstugan.  Gud vilket hoppigt inlägg. Men det blir så när man har många järn i elden. Tjao!

Sing with me!

Här sitter jag och lyssnar på soundtrack till Juno. Nöjd och stolt är jag också. Jag har vart så effektiv idag. Tränat Freestyle med Hugo, studerat körkort, dammtorkat mitt rum, ringt Apollo och löpt 6 km med Hugo i släptåg. Jag funderar på att tvinga med far till affären. Då kan jag köpa jäst och baka vaniljbullar samtidigt som jag får övningsköra. Åh, saker händer här! Tjao!

Har man vänner har man allt.

Kvällen har för min del spenderats hos Julia.

Med knäckebröd, kamomillté och superdyr mjuk choklad/nougat swirl. Vi är riktiga gottegrisar! Vi pratade om en smart sak. Har man relationer har man allt. Pojkvänner, flickvänner, kompisar eller familj. Allt ger oss en nedrans lycka som inga materiella ting kan jämföras med. Därför måste jag vara världens lyckligaste. Tjao!

Sockerchocks-bordet.

Jag tycker jag har vart duktig idag. Det var nämligen första gången jag pluggade körkortsteori på körkortsskolans datorer . Första "provet" resulterade i 60 rätt av 70. Andra 65 av 70. Tänker jag på att jag bara läst en tredjedel av körkortsboken och gjort halva Bonniers Trafikskolan tycker jag ännu bättre om mig själv.

Ett plus för Körkortsexpress är deras socker-chocks bord.
Där ryms en gigantisk godisskål, flera kakburkar men också teér i olika smaker, vatten och kaffe. Detta gillar jag lika mycket som att jag är duktig på teorin. Peppar man inte sig själv går det utför, och det vill inte jag. Snart är det mat; fläskfilé ädelostssås och ugnspotatis. Det gillar jag också. Ciao!

God bless Nutella

Eller det har han ju redan gjort. Jag tycker synd om alla nötallergiker, om alla som inte gillar choklad/nougat och om alla som inte tycker om att bli kladdiga. Själv är jag inte något av ovanstående. Jag älskar att stoppa ner handen i min stoora Nutella burk, bli kladdig om handen, äta på skeden sakta så den goda nötiga chokladen smälter i munnen och rinne.... Tror bestämt att jag fick en mindre orgasm.

Tyvärr är Nutellan på gaffeln (skedarna har jag använt upp och de står i diskmaskinen) slut. Men inte misströstar jag. Nej, jag går upp och hämtar lite mer!

Mugglesam

Jag har hittat den sötaste. Hennes vidoer ger mig gåshud och jag får nästan tårar i ögonen. Här är bara en an alla de som spelat in, resten hittar ni här.

RSS 2.0