ojojoj

Vad jag uppdaterar! Men det har blivit mycket dator de senaste dagarna. Ush egentligen ! Fast nu måste jag ta en paus för mina fingrar värker p g a allt gitarrspelande.Men det jag ville säga var; bli medlemar här! Gratisbio är en hemsidan som är lätt och bra, du får biobiljetter och presentkort på diverse affärer genom att samla poäng. Jättebra ! Bli medlem genom den här länken så gynnas både du och jag. Båda får poäng, bra va ? Nu ska jag sova. Natti!

Tisdagar = härliga !

Mina tisdagar är verkligen bäst ! Jag har sovmorgon och slutar kl 12.15. Jag får arbeta med mitt Projektarbete hemma (som jag kan berätta om någon annan gång). Jag får sjunga Gospel. Jag har tid till att göra vad jag vill med andra ord! Så idag har jag fixat med Projektarbete såklart, det är så kul! Sprungit en 5:a med Hugo i släptåg, ätit kassler och stekt potatis samt tagit en härlig dush.

Nu ska jag invänta pappa för vi ska på en övningskörningstur in till Västerås. Tyvärr hinner jag inte gå och sjunga gospel idag på grund av Engelska provet nästa vecka. Men hey, det kommer fler övningar. Au revoir!


Hugo är världens bästa löpkompis! Även om han sackar efter lite ibland :-)Svettigt värre
Åh vad skönt ! Jag är precis hemkommen från ett svettigt och krävande Fitnessboxningspass. Det är så sjukt jobbigt när man tar i ! Rumpsvett fick jag också, ni vet när det blir en blöt fläsk mellan skinkorna högst upp på byxorna?
Jag skriver ju inte blogg för att ragga så killar, kan därför lika bra vara ärlig :-) Nu mumsar jag müsli, fil och limehonung på det, hur gott som helst!


Föresten, min statistik har skutit i höjden! Alltid kul, kan det bero på att jag blivit lite mer aktiv tro? Tack iallafall. Tjao!

Konrad

Vi lyckades ! Inte en enda närbild på oss under fredagens krogen-besök. Däremot kom vi med bland folkmassorna. Försök hitta oss om du kan!


Jag och Malin skrattar på.


Mitt i smeten


Jag bichblickar Malin


Amanda snyltar sig in på en bild :-)


Prisa Herren!Under lördagskvällens snask-shoppande på konsum såg jag

och mina vänner en härlig syn. Precis bredvid kassan finner vi
ett stort kylskåp fyllt med Ben&Jerrys, japp det stämmer. Herren
har alltså skänkt glassssen åt oss i Sura också, härligt! Tyvärr
hade jag inte pengar så det räckte med gissa vad det blir för mig
nästa lördag ? Perfekt att mysa med glass dagen efter en natt på krogen :-)
Nu ska jag fixa mig lite och kanske städa? Äsh, det orkar jag inte.Robinson Robban

Jag var tvungen att göra ett inlägg med Sveriges pinsammaste man; Robinson Robban. Klickade mig runt på Aftonbladet och hitta den här artikeln. Deltagarna skulle klä sig i djugeltema, de flesta hade stora blad på sig. Men killen tar ett rör på snoppen. Speciell? Ja. "Bra-speciell"? Inte ens i närheten.Jag älskar lördagar!

Lördagar kan bara inte bli dåliga. Man vaknar upp, drar upp persinennerna, går ut i huset och mornar på Hugo, fixar en god frukost och läser tidningen eller kollar på Nyhetsmorgon. Det där med frukosten är nog bäst med lördagar! Jag kan ta hur lång tid som helst på mig, så idag blev det två goda äggmackor med kaviar. Och kaviar måste jag äta på helgerna, äter man det på vardagar  luktar man så illa.


Jo föresten, igår hade jag Krog-debut i Sverige. Helt sjukt roligt !  Alla säger att krogen är överskattat, det är inte så kul som man tror det är. Stackars er som inte lyckas ha kul, jag hade så bra jag kunde ha! Goda cider, dans, härliga människor och musik är en sådan bra kombination. Nu ska jag ta en härlig promenad, ha en underbar dag!

Livet dansar vidare.


Nu trivs jag! Jag har inget att plugga, gjorde bra ifrån mig på Svenska-provet idag, ska ut på krogen på fredag, har underbara vänner, hinner kolla på idol ikväll och nu ska jag iväg och köra step up. Livet leker :-) Tjao!

Dagen har gått fort.

Jag och pappa har precis delat på en Co-co så nu har jag energi (i 10 minuter?) för att plugga ! Svenska, religion, matte. Listan är lång. Men jag låter inte det få mig ur balans, det som måste göras måste göras. Förr eller senare. Lika bra att göra det nu!


 


Bloggers

Här kommer jag tillbaka och fuktar upp efter bloggtorkan. Fasiken vilket torrt skämt :-) Jag tänkte berätta för världen om mina favvo-bloggar. Jag tycker man ska uppmärksamma sådant man tycker om, så här kommer dem.


Blondinbella. Och jag skäms inte det minsta över det! Tjejen är framgångsrik, amitiös och blond. Jag får inte nog av att läsa vad hon gör dagarna i ända. Jag hade stupat med det där fullspäckade schemat.

Lisaplace. Åh, den söta lilla varelsen! Jag kommer ihåg att jag satt och klickade runt på bloggar för några år sedan då jag kom in på hennes. Sedan dess besöker jag den kontinuerligt. Så söt, så fina kläder och så härliga bilder.

Pancaakes. En ung, supersöt tjej som lever ett enligt mig vanligt och kul liv. Lägger upp bilder från fester, outfits och allt möjligt. Vet inte riktigt vad som fick mig börja läsa hennes blogg. Nu är det iallafall en av de bloggar jag klickar mig in på nästan dagligen :-)

Linda Rosing. Hon skriver dåligt, lägger bara ut bilder på sig själv poserande i silikonläppar eller på sin dotter. Ändå läsr jag den till som tätt. Hon är en av sveriges största bloggare nu. Underligt...


Nu ska jag ta mig en kopp té och plugga lite Matte C. Tjao!

RSS 2.0