valle valle valborg

Tänk att även om jag inte har något att plugga finns det alltid tusen andra saker att göra. Åh, det är jobbigt. Men till nåt roligt. Valborg imorn! Jag är på till Qvarn men många är booring och vill vara hemma i Sura, jey vad kul... Jag kämpar vidare och försöker få igenom en tripp till Qvarn ändå. Men först vankas det grillning hos Julls, det kan aldrig bli fel :-) pusss


AMERIKATT

Den här dagen har vart så bra, kolla in det här:

  • Idag fick jag första kontakten med Usa! Ja, om allt går vägen kommer jag följa med Julia till Usa i sommar för att vara där i tre hela månader. Det är så underbart att jag inte fattar det. Men ingen seger ska tas ut i förskott, jag hoppas att de vill ha mig där.

  • Skolsköterskan, kuratorn, rektorn, idrottslärare och kompisar vill alla köpa flera exemplar av min bok som även är mitt avslutade projektarbete. Jag har fått massa beröm och hade aldrig tänkt tanken att folk skulle vilja köpa. Helt otroligt!

  • Ingen kom på boxningen idag (ha ha). Inte kul ioförsig men jag och Ia hade så kul på gymmet ändå. Vi gjorde kullebyttor, hoppade hopprep och lyfte hantlar som värsta bodybilders. Och jäklar vad vi svettades, jag var väl förtjänt kladdkakan pontus bakat hemma...

  • Fick reda på att jag kan följa med och kanske ställa Hugo på Österby Bruk utställningen!

Nu väntar Ballar av stål, dagen kan inte avslutas bättre! Pusss.

uppvisning

Gymmix-avslutning idag. Jag klantade till det, såklart, och tog bara fram 3 enkla pads. Hallå, 3 par innebär 6 pads, men det fattade väl inte jag. Förövrigt fick jag idag på mig ett par jeans jag inte kunnat stänga. Tror att incidenten hos balklännings-affären spökat runt lite i mitt huvud. Aja, jag tackar och tar emot. Nu ska jag inte ödsla tid vid datorn mer. Pusss.

underbara fredag

Helt underbart att det är fredag, jag lever för helgerna och fruktar vardagarna känns det som! Dagens har varit hur skön som helst; lite plugg i solen, vart nere vid vattnet med Emelie plus hundarna och nu är jag mätt efter kyckling och sallad. Nu börjar Scrubs ser jag, kanske borde kolla på det - har nämligen ALDRIG gjort det! Pusss!Lite Paris nu hade inte vart fel...

min mun brinner sönder

Fan, jag hittade pepperoni (?), de där gröna starka, i kylen och tog några till min lunch. Inte fan visste jag att de små jävlarna skulle va så himla starka. Det värker fortfarande i käften. Iallafall är det underbart väder idag. Ska ta med min engelska och sätta mig i solen på baksidan med ett glas citronvatten. Vår eller vad? Pusss!

kryysssaaaaa

Idag smäller det ! Kryssning, kryssning och en jävla massa kryssning - kommer bli så jävla grymt ! Dagen har börjat med hemmagjorda scones och o'boy tillsammans med mamma och ett tänt ljus, lite mysstämmning tycker jag man ska fixa ibland. Nu trippar jag omkring i mina nya höögklackade skor och tränar på att gå i dem, går bättre än förväntat. Men jag är långt ifrån klar inför avfäden om sisådär 2,5 timmar;

- pedikyr måste göras
- en rejäl dush måste tas, innehållande helkroppsrakning
- välja de sista kläderna att ta med. Kan inte bestämma mig så ja tar med ett antal plagg och låter mina kära vänninor bestämma aftonens klädsel.

Så nu ska jag ta ut en stor stol på baksidan. Sola och fixa fötterna fina samtidigt - de är vad jag kallar effektivitet det! Pusss!

home again

Nu är jag hemma igen efter en vecka i Lofsdalen. Varje gång jag kommer hem från underbara fjällen känns det som det gått flera år här hemma, allt är så olikt på nåt sätt. Idag när jag kom hem var det mycket varmare ute, blommorna hade börjat komma fram, vi kunde sitta vid en brasa vid vattnet och sjunga plus att kläderna plötsligt har krymt ett par storlekar sen veckan innan jag åkte. Ja, det är konstigt det där. Men nu är det full fräs mot lördag som för med sig s t u d e n t k r y s s n i n g, kommer bli grymt kul!

Nej nu ska jag snart dra mig mot sängen; kolla på The Hills och äta lite ur mitt påskägg. Pusss!

Balle

Aj vad min skulderblad gör ont! Den högra, mamma ska trycka lite snart. Jag bad henne snällt trycka till nån nerv så hela dryggen domnar av - då känner jag inte smärtan från skuldran. Jag vet inte ens vart smärtan kommer ifrån, bara finns där. Antar att det är på grund av alla timmar i skolbänken och framför datorn i hopp om att skriva bra arbeten som är alldeles för tråkiga och gör att jag saknar pinas sönder. Eller så har jag sträckt mig. Jag tror på det första, mer synd om mig då. Men strax är det lov, snart. snart... pusss på geografi!

såhär snygg kan jag vara i Lofsdalen. Jag blir nästan rädd för mig själv. (ser ni den gris-röda skiftningen jag lyckats bränna till mig?)


RSS 2.0