shopping, shopping, shopping...

Ännnu en mall att slösa pengar i, dock är det samma som vi vart i två gånger. Båda gångerna vi  vart där har vi aldrig hunnit med hela mallen och spenderat över en timme i Forever 21 så ni kanske förstår att vi älskar just den mallen? Ross Park Mall i våra hjärtan ♥

Sista veckan

Det är helt sjukt vad tiden här i Amerikatt har gått fort! Det är 6 dagar kvar tills jag och Julia får krama om våra älskade familjer och vänner igen efter 3 månader här borta över havet. Bloggen har tyvärr blivit lite lidande av allt som hänt här, och det har vart både bra och dåliga händelser;

Dåliga:

♦ Jag slutade jobbet som nanny 1,5 vecka tidigare för jag inte längre kunde stå ut med familjen / mamman. Allt för många problem i den familjen och mamman var psykiskt ostabil så jag kände mig bara obekväm och ouppskattad av att vara där, då jag drog.

♦ Hon hotade med att polisanmäla mig också. Det var tydligen en väldigt stor grej för henne att jag hämtade en kasse av mina kläder hemma hos henne när inte hon var hemma. Hon har problem och jag tar ingen skit så nu har jag lagt det bakom mig.

Bra:

♦ Jag hittade ett nytt jobb veckan efter som bestod av att vakta 2 svenska pojkar i 3 dagar där jag tjänade lika mycket pengar på 3 dagar som jag gjorde på 5 i den gamla familjen!

♦ Julls och jag har spenderat mycket tid med hennes kompisar, shoppat, bio, kollat på när killar blir höga, badat i poolen och ätit Tracis hembakade kakor.

♦ Julia påminde mig om att min födelsedag är på måndag vilket jag helt hade glömt bort. Tur att jag har henne!

♦ Jag och Julia åkte på en trip för oss själva till Ohio, sov på hotell och upplevde Amish-kulturen!!!!!!!!!!!

♦ Vi har vart i Ohiopyle och skogsvandrat och åkt  i naturliga vattenrutchkanor så våra rumpor är helt röda efter att ha skrapat emot stenarna. Det var bland det roligaste jag gjort i hela mitt liv!


Imorgon väntar en promenad i en vacker park på morgonen och sedan Art festival inne i downtown Pittsburgh :-)
Pusss, saknar er alla!


Stormen fore lugnet

Nu ar vi hemma fran stranden! En rejal branna (for att vara mig)medfoljande peelande skinn kom som ett brev pa posten ocksa. Men vi hade en harlig vecka i en condo med balkong direkt vid havet, underbart. Men till mer vrkligheten, det ar 2 veckor kvar tills jag och Jullan drar oss hem mot ett kallt Sverige igen. Vi har fortfarande pengar kvar som vi maste shoppa upp. Igar kom vi hem med rikrigt manga plagg och mer ska det bli nasta vecka forhoppningsvis. Da var vi namligen planerat att aka till kara Russpark mall som har en underbar, UNDERBAR Forever 21! Forra gangen vi var dar hann vi inte med hela affaren och vi fick med oss en gigantisk kasse hem! Sa dit maste vi igen och spendera vara loner!

En annan trip vi vill gora ar New York. Om vi aker tar vi bilen med Julias japanska kompis, som kommer och halsar pa, i helgen och blir borta fran lordag till mandag. En "liten" trip till en "liten" stad sjalva vore inte helt fel, men lite laskigt! Fast har vi klarat oss i 3 manader har ska det nog inte vara nagot problem.

Iallafall sa sover barnen nu och eftersom jag jobbar kvall vill jag vanta tills mamman kommer hem sa jag inte sover samtidigt som barnen darfor blir det nagra Laguna Beach avsnitt nu! Det var allt jag hade att meddela omvarlden for idag. Pusss, saknar er alla!

Beach


Jag och Macy chillar lite på stranden ♥

varldens otur


Vackerklockan ringer klockan 6:10 och jag gar upp for att ata min frukost. Attaringen kommer upp och har ont i huvudet samt magen, nar mamman tar tempern har ungjavlen feber, stackarn. Detta betyder alltsa att vi maste forsena varan resa till beachen. Hur som haver kommer vi iallafall till stranden imorgon vilket var varat mal. Solkramen, resgodis och bikini ar iallafall packat och jag ar redo for en liten branna! Hejsvejs!

Sentimentalt

Jag laste min kara van Marias blogg, som jag forovrigt saknar sa mycket att jag nastan dor ♥ Hon skrev om saknad och jag borjade genast tanka pa det jag med. Nar dagarna gar ut pa att standigt skota fyra barn finns det inte sa himla mycket tid att tanka pa sig sjalv, men vad jag an gor kommer alltid vannerna och slakten upp i huvudet. Nu har jag varit borta i 2 manader och aven om jag kommer hem om fyra veckor kanns det sa tomt att inte ha en massa tjejkompisar samlade runt en och prata skit med eller ga ut och dansa med. Som tur var har jag min alskade Julia har.

Nu borjar det riktiga livet efter skolan och det ar dags att ta egna kliv och val. Alla flyttar runt i varlden och i Sverige fast man egentligen vill ha ha alla samlade pa ett stalle, det basta vore i samma rum ocksa! Med allt detta babbel vill jag bara fa ur mig hur mycket jag saknar alla er dar hemma och att ni ska forsta hur mycket nu betyder for mig och hur fantastiska ni ar!

Tiden har har vart underbar men det ar nagot speciellt med att vara hemma, det gar inte att ta bort. Sa snart ar jag hemma igen och far traffa alla underbara manniskor. Ni ar verkligen bast! ♥


Mary Kay

Jag och julia har precis haft ett Mary Kay party! Heather visade oss produkter som vi fick testa och vi bada foll for en mineral powder foundaiton med tillbehorande borste. 30 dollar fattigare och en produkt som racker i 6 manader rikare blev vi. Nu vantar dushen och sen en val behovlig somn. Min mage varker som bara den, at ett apple och morotter i morse och nasta mal mat var en hamburgare for 2 timmar sedan, inte sa konstigt att den blir arg den 'lilla' magen. Pusss

Ackligaste chokladen nagonsin

Fy faan vad Hershey's choklad smakar illa. Den ar lixom sur och .. jag vet inte, bara javligt acklig! Ville bara informera er om det, om ni nu nagongang skulle vilja smaka.

Lördag

Jag och Julia sitter med våra datorer i knät och nördar. Kan ju tillägga att vi vaknade för 15 minuter sedan .. Det här är första gången jag använder min dator sedan vi började jobba så har ju saknat min lilla plutt. Igår kväll var det bio som gällde, Funny People, och vi somnade hemma vid halv 02:30. Som vanligt när jag och Julia delar säng kikar vi X antal Laguna Beach avsnitt innan vi somnar för dagen.

Lite senare: En frukost senarebestående av French Toast (bröd doppat i ägg, vaniljsocker och kanel som steks och äts med smör och sirap, nu blir du avis va mamma!) sitter vi vid datorn igen. Klockan 12 har vi en lunchdejt med en Österrikisk tjej som är här själv i USA i 3 månader precis som vi. Pusss


Utanför Josh och Bonnie

Bilder


Billiga var dem, 45 kronor!


Chilledill i poolen

Hahahaha! Miya, Michaela och Jag

Älskade mammsi på besök ♥

Mer bilder kommer imorgon, nu måste vi iväg till Shelby. Byebye!

RSS 2.0