friitag

Äntligen freeedag. Ioförsig har varenbda dag det här lovet känts som en lördag, men fredag är speciellt. Idag blir det först en vända på stan med Julls för att försöka hitta någon utstyrsel till kvällens bravader. Sedan vankas det middag hos Amanda för att peppas till inför urgången. Jag längtar! Pusss.

bbaaallll

Puh, mina fötter värker! En hel dag i stan och jag kommer hem tomhänt, det jag köpte var "handpenningen" för balklänningen, en sallad och en tryffelkaka. Men gud så skönt att äntligen ha en balklänning (ser ut typ såhär fast vinröd). Emma och Pillen hittade också sina, båda lika vackra! Nu blir det en löpvända med Hugo som behöver motion och sen semestersvenskaaarr! Bästa programmet nu :-) Pusss.


fettisdagen


Mums, mums mums! Idag ska det bakas semlor för hela slanten, jagblev så inspirerad av att Amanda skulle baka egna. Ikväll blir det bio! Ät semlor så ni spricker nu, Pusss.

fint

Det här har jag gjort helt själv! Ett fint litet nostalgi-collage skulle man kunna kalla det.r

mördarben

Min kropp känns verkligen som ett vrak. Jag har klagat hela dagen på mina hemska åkommor så jag kan väl lika bra fortsätta vara offret i min värld. Jag har fetaste blåsan på tungan, jävla ont i ljumskarna efter skidåningen, ont som tusan i skrevet (innerlåren) och torr om läpparna. Stackare tänker ni, det tänker jag med...

Imorn börjar första dagen på lovet, underbart och helt otroligt skönt. Jag och Hugo ska in till stan vi - det ska bli spännande! Nu ska jag vila mina mördarben innan jag klagar ännu mer. Pusss.

Winter wonderland


Det luktar gott i vardagsrummet nu, jag tror det är jag faktiskt. Eller jag hoppas iallafall. Jag har haft värsta fruluftsmorgonen idag. Hugo och jag gick upp vid åtta, bytte om och gav oss ut i solen. En sjujäkla långpromenad pulsandes i snön senare var vi hemma - båda sjukt trötta. Men jag gav mig inte, efter att ha prata med Lotta i telefon i femtio minuter slängde i mig lite yoghurt och hallon, knöt på längdåkningsskorna och körde bort till elljusspåret. Två hela varv åkte (läs:klarade) jag, helt själv! Det var väl ingen tid att skryta om men jag kom iallafall runt, utan att vurpa.

Ikväll blir det melodifestivalen hos Agnes med dem bästa! Nu ska jag vila lite, har ont i skrevet efter min och Rowdys tur igår (haha) och wienersemlan har börjat lägga sig i magen. Pusss.


Jag, Julia och Rowdy!


Du är fantastisk Julia, jag gillar dig. Pusss

tottohästen


Paris - 08

Det är lov, jag kan inte riktigt fatta det ! Idag höll jag mitt tal om ekologiska bananer i skolan och det känns så skönt att det är avklarat. Nu är det nio dagars lov,  nio jäkla dagar att göra vad man vill. Jag är i himlen. Snart bär det av mot stallet med älskade Julia ut och rida lite på hennes tottohäst i vinter-sverige, hur mysigt som helst! Ha ett underbart lov, det ska jag ha :-)

Jag älskar livet

Jag älskar fan livet nu. Visst, jag är lite stressad över vad som sker efter studenten men hey, det löser sig! Jag har precis ätit min middag, mackor och juice med mina älskade päron. Imorn blir det lov. Nästa vecka är det utgång (längtar sjukt mycket). Nästa vecka blir det shopping, shopping, shopping, bland annat balklänning. Det rullar på bra i skolan, knappt något alls att plugga. Jag tycker om mig själv. Jag tycker om mina vänner. Jag tycker om min familj inklusive hund. Jag åt fyllda rollo-kolor i skolan (delicious), om du inte testat: gör det!

En liten livsglädje-boost för min del. Härligt med lite pepp ibland, det behöver man. Nu ska jag kila iväg och se om vi har någon trevlig bok i bokhyllan här hemma. Min mamma har sett till att det finns allt mellan snipp-böcker till Dalai Lama. Natti!

Vad fan gör jag för fel?

Min bror kan snart inte kolla på mig längre. Det säger han själv iallafall. På nåt sätt säger han att jag äcklar honom, han blir äcklad av mig. Schysst? Nej! När jag hade haft en vild kväll på krogen ville jag visa min bläffa till blåmärke på låret så jag gick iförd boxertrosor och tröja till han för att visa. Han skriker, gormar att han fan inte vill se, vilket han inte heller gjorde eftersom han höll för ögonen, varpå jag får vackla ut från rummet. Men idag var det nog droppen för honom:

Vi sitter i vardagsrummet och han kollar på tv, jag med laptopen i knät.

Jag: Fan vad det kliar i muttan! (kliar lite så det värsta försvinner)
Han: Men va fan! Det är just det här jag menar, så jävla äckligt. Sluta!! (Det är ren jävla ilska han uttrycker, jag skojar inte!)


Vem är det som gör fel egentligen? Han tycker jag, han måste acceptera att hans syster är mänsklig och får kliningar i muttan, kissar och får blåmärken. Åhh, vad jag blir irriterad. Nu ska jag fan sova bort ilskan.

sugrör



Jag använder nästan alltid sugrör. På nåt sätt blir det man dricker så
mycket godare. På krogen är det givet att ha sugrör i drinkarna eller cidern.
Vattenglaset som alltid står på micron har sugrör i sig. Ibland dricker jag till och med te genom sugrör. Jag vet inte om det är någon psykologisk fas jag genomgår eller om jag helt enkelt bara är knäpp. Nu ska jag iallafall fortsätta dricka min goda juice, med sugrör. Tjao!

Empty walls


Ibland blir jag riktigt stolt över mig själv. Som idag när jag rev ner alla tapeter i vardsgsrummet. Mina kära vänner vet hur hemskt det såg ut innan! Pusss.

måns, måns, måns!

Vilken man han är den där Måns Zelmerlöv (stavningen?). Han är en riktig svärmorsdröm med sina dansbands-danssteg, smöriga leende och allt för töntigt-bra låtar. Jag kommer hålla på Hope & Glory fullt ut ända tills han vinner hela skiten! Nu ska jag snart sova, kom precis hem från Amanda och min alla hjärtans dag-choklad börjar ta slut. Natti!

Alla hjärtans dag


Det är gulligt med alla hjärtans dag. Men jag blir pressad, nu måste jag ju fixa söta hjärt-nallar, goda hjärt-kakor, fina hjärt-kort eller något annat som kan kopplas till alla hjärtans dag. Det kanske räcker med att hjälpa pappa flytta alla möbler ut från vardagsrummet. Dem vet ju faktiskt att jag älskar dem ändå, dem har ju trots allt tillverkat mig. Pusss!

Emser min love

Fy tusan vad skönt det är med helg. Jag tror aldrig en helg har känt så välbehövd som denna helg. Är fortfarande lite krasslig så jag ser fram emot att bara ligga i soffan och mysa hela helgen så jag blir pigg och kry igen. Ikväll blir det nog att beskåda b-kändisar som dansar samtidigt som jag har en stor kopp, mjölk med Emser i, i handen. Sköööönt! Pusspusspuss.

sy - sy - sy - symaskin

När jag är sjuk får jag tid till så himla mycket saker jag innan inte lagt så mycket tid på. Jag spelar gitarr så fingrarna värker, bakar kladdkakor så jeansen blir tighta och syyr! Jag älskar att sy, det är som en slags meditation. När jag syr finns det bara jag, tyget och symaskinen. Inget annat existerar. Ganska härlig känsla. Nu tänkte jag sy en klänning, det har jag vart sugen på länge. Ska bara hitta lite gamla kläder jag kan offra för mitt nya verk. Pusss!

Sjukling

På pappas jobb går det en slags förkylning som sitter i i 8 veckor (!!) Fast dem är ju 08or också så det säger väl en hel del. Bara dem inte för den inåt i landet bryr jag mig inte. På vägen hem från skolan idag pratade vi om olika smeter som är goda att äta, jag och malin kom fram till att kladdkakesmet ät underbart! Då tänkte jag att eftersom jag är sjuk borde jag göra en kladdis, låta extra mycket smet vara kvar i bunken så jag kan äta upp det. Så får det bli. Tar tag i livet igen när jag är frisk, just nu känner jag att jag bara glider omkring hemma och gör ingenting. Fast det är skönt de också. Peace out!

Ballen

Japp, då var det dags. Äntligen är det vår årskulls tur att gå på den underbara balen på slottet. Vi tjejjer som inte har någon partner att tvinga med till sundbyholms slott får helt enkelt gå tillsammans. Jag, Julia och Agnes har hittils paxat varandra för att vara varandras trevliga kavaljeér under kvällen. Eftersom vi är tre stycken har vi en att spela på om nån skulle få en partner i sista sekunden vilket är smart. Vi kanske borde skita i och raka benen, inte sminka oss och låta muffen växa? Då blir det riktig Girlpower! Peace out.

Boltis

Min mage är mätt och behöver vila.
Det ska bli tänkte jag, därför har jag fixat Bolt på pontus dator. Ska borsta tänderna, tvätta ansiktet och byta om till nattkläder för att kunna gosa ner mig i hans stora soffa. Men nu kan vara lugna, det är inte på tal om incest här, han är inte hemma såklart. Nej, nu måste jag sätta fart så jag somnar innan elva och får nio timmars sömn - det är viktigt det där! Natti!

Waffles


En liten bild på en våffla

Idag är jag sjuk, fan! Jag hatar att vara sjuk. Det gör ont när man sväljer, hostar upp slem, svettas av att gå upp för trappen, får små ögon... Fast det är ganska mysigt på några sätt ändå. Man får ägna sig åt typiska sjuk-sysslor som att mysa ner sig i soffan, titta på Top Model, fika kubb och te hos farmor och farfar, tycka synd om sig själv och det kanske viktigaste av allt; äta våfflor med glass och sylt. Tyvärr måste jag åka och handla våffel-grejerna själv vilket är mindre kul. Fast nåt ska jag väl göra för att päronen betalade körkortet. Tjao!

Söndag/Lördag

Idag skulle man kunna säga att det är lördag, och imorgon söndag (för att jag är ledig imorn). Söndagar är verkligen slappar-dagar. Så himla skönt att strosa runt i leggings och en stor tröja samtidigt som man gör ingenting. Det är accepterat att göra ingenting på söndagar. Fast idag har det ju varit en söndag/lördag så jag har haft lite sysslor. Färgat två stycken Julias hår blondare, boxats och sytt. Jag har nämligen alltid velat ha en svart kjol ( bara för att det är bra och ha ) så jag tog en tråkig svart tröja från garderoben och sydde mig en, blev faktiskt lyckat. Babbeli babbeli... Nu väntar det mys i soffan med gårdagens godis. Pusss!

Helt sjukt kul!


(Emelies krogendebut)

Jag tröttnar aldrig på krogen ! Jag bara älskar att dansa, så kvällen igår var lika fantastisk som alla andra krogen-vändor. Visst blir det lite roligare när man dricker men jag hade grymt kul igår utan alkoholen bubblandes runt i kroppen. Kvällen började hos Ronja och sedan begav vi oss Silk som för övrigt toppar min krogen lista just nu. Konrad är tråkigt och Silk är kul, vilket väljer man? Silk såklart. Det är proppat med folk varje gång, ioförsig blir det ganska varmt men det är sådant man får ta. Det var iallafall en helt underbar kväll, ni är fantasktiska tjejer. Nu behöver jag städa inför kvällen hos mig, Tjao!

Jag är inte bra på bloggpauser

Det finns några tappra läsare som fortfarande klamrar sig fast vid min blogg, duktigt! Jag har precis setat och kollat igenom gamla blogginlägg. Det finns lixom allt möjligt; roliga inlägg från Malta, sorgliga inlägg från en mat-fixerad Johanna, somriga inlägg från sommarlov, festliga bilder från partyn...

Det som är intressant är att se hur man utvecklas. Det ser man lätt genom att kolla vad man skrev om i början, hur man skrev, vilka bilder man valde och så vidare. Men under min halvtimme framför datorn här har jag kommit fram till att jag måste fortsätta hålla min blogg vid liv. Jag måste skriva vad som händer mig, vad jag tycker är viktigt och kul för att kunna kolla tillbaka när jag blir äldre. Det kanske finns nån smart grej så man kan spara hela bloggen på en extern hårddisk eller nåt? Får kolla upp det.

Aja, med det här vill jag alltså säga att jag kommer fortsätta blogga, det för min egen skull. Om min kära skara läsare kommer tillbaka är det bara kul, ni är så välkomna så :-) Tjao!

RSS 2.0