Har Har Har

Jag maste klippa mig nagon gang nu i Augusti eftersom jag for en gangs skull ska ta hand om mitt har pa riktigt. Harinpackningar har jag lovat mig sjalv att anvanda ocksa vilket jag gjort sedan senaste gangen jag klippte mig, en gang. Haha! Men iallafall har jag lange funderat pa det dar med brunt har. Jag tycker det ar sa grymt snyggt, och pa mig pratar jag inte om en mork brun utan en ljusare och mer solblekt brun. Kikade in Blondinbellas blogg idag och vips, hon har fanimej fargat haret! Sa det kanske blir att jag kor en Blondinbella om sisadar 2-3 veckor  :-)  Det ar sa mycket billigare att ga till frisoren har, en klippning kostar bara 130 kronor!

Nu ar mina Dajm slut och jag maste ta en dush innan det ar sovdags. Saknar er alla dar hemma! Pusss


Scrapbook




Lemonad

Det som borjade med ett hat har overgatt till ren karlek. Min lemonad och jag ♥


Scrapbook

Tiden gar hemskt fort nar jag ar har. Inte for att den gar sakna annars men jag har redan vart i La Landet i 5 veckor! Bara 6 kvar sen far jag ater komma hem till Sverige. Veckodagarna gar at att sjutsa barn hit och dit, leka, hoppa studsmatta minst 1 timme varje dag, gora mat, torka rovar (okej bara en) och sova.

Har precis slangt i mig min andra middag: Cinnamon toasted crunch-flingor. Nu undrar du vad den forsta middagen var och det var en jordnotssmotmacka. Det ar en sak jag kommer sakna med landet USA, alla javligt goda grejer att ata! Jag skulle kunna ata flingor till frukost, lunch och middag bara for det finns sa manga goda och roliga sorter. Smaka bara pa majspuffar med jordnotssmak och choklad, ojojoj. Nog pratat om mat, sangen vantar!

Saknar er alla!

hej fran USA


Minstingen ar inte med, hon vagrade! Pusss

Borttappad unge pa Kennywood

Dagarna rullar pa har hos familjen Stupar. Kanns verkligen som jag kommit in i allt nu och kanner familjen sa bra jag kan. Barnen borjar nu inse att jag inte ar deras kompis och vi har haft nagra scener nar de absolut inte vill det jag vill. Svart men larorikt. engelskan dygnet runt ar nagot anat valdigt larorikt. Enda gangen jag pratar Svenska ar nar jag traffar Julia eller pratar med familjen pa Skype!


Igar var vi pa nojesparken Kennywood hela dagen! Jag ALSKAR nojesparker, sarskilt berg-o-dalbanor, men har man fyra ungar med sig tas fokuser lixom bort fran allt man vill aka till barnen. Pappan i familjen gor dessutom ingenting heller, jag som nanny tar mer ansvar over barnen an honom. Iallafall sprang en unge bort, Macy 2 ar, och hon var tvungen att bli omhandertagen av polis och all personal. Tva av barnen stack ivag ocg jag foljde efter dem, kvar var pappan och Macy men inte holl han koll pa sina ungar inte...

Macy kom och satte sig i mitt kna nu sa nu vantar frukost och en arbetsdag, var ledig i fredags och mamman ska pa brollop sa det blir att kolla barnfilmer idag. Pusss och saknar er alla! (Bilder kommer snart, kanske imorgon)

zoo och theparty

Dagarna bara springer ivag har borta. Det har redan gatt en till vecka, jag som nyss tyckte det var mandag. Det ar sa skont att ta hand om fyra barn pa nagot satt, jag behover nastan aldrig hitta pa aktiviteter utan de organiserar sina lekar sjalva och dessa inkluderar ofta mig ocksa. Har ar ett urplock av grejer vi gjort som barnen sjalva hittat pa:


♥ Theparty. Dockan LC, kossan Bo och Herr Gris fyllde ett ar idag och sjalvklart ska det firas! det syddes klader till de tre fodelsedagsbarnen och Herr Gris fick tva papperlappar fastnalade i trynet sa han inet skulle grymta under partyt. Vi gjorde iallafall the, kladdkaka och at cupcakes.

Danslektioner. Vilken jakla traningsverk jag har fatt av att dansa. de tva aldsta barnen alskar att dansa sa jag har nu tva koreografier att lara mig och bara lika anstrangande. Istallet for att dansa lite och sen vila vill dem repetera dansen hela tiden. Jag gor fel hela tiden och svettas som en gris men de hoppar runt som de hade mest energi i varlden.

Det kommer lite bilder snart har pa bloggen! Imorn blir det ZOO pa dagen och hamta mamma pa flygplatsen pa kvallen. Puss och godnatt!


RSS 2.0