Tomten i Thailandet

Igår fick jag reda på att det med stor sannolikhet blir Thailand för vår familj + Annas familj över jul och nyår!
Jag blev överlycklig och hoppas bara nu att inget kommer i vägen. Inget är helt bestämt men jag håller tummarna för fullt! Annars har dagen bestått av att klippa gräset, äta rabarberpaj, göra Amanda bal-fin i håret och sminket, beställa visum tlll USA och fått lite färg på näsan. Nu väntar en promme med min egna lilla cookie dough Iffen. Tss! Pusss på hela världen.

Studentgrejer fixade!

Åh vad skönt det känns att äntligen ha allt klart tll studenten :-) På stan inhandlades idag två klänningar av samma modell från MQ; en vit till utspringet och en gul till kvällens firande och ett par vta pumps från Bianco. Nu kan jag pusta ut .. Ska ta en snabbdush nu för ute i solen blev det väldigt varmt att sola. Föresten slog jag upp Style idag, den där västeråstidningen, och får se mig själv i på en bild. Lite läskgt! Pusss.

studentfixande

Mina rubriker känns inte så himla roliga, men de är ju liksom inte det viktiga så det gör inget. Igår var det iallafall Ebla festen! Och jag håller med vad tidigare studenter har sagt, Elba var grymmaste studentfesten av alla! Så jäkla kul var det. Så nu är jag uppe, fixad och klar, efter några timmars sömn. Jakten på studentklänningen ska avslutas idag och under dagens gång ska jag ha hittat min lilla vita. Ikväll vankas det tjejkväll med godis och massa prat. Det är lika mysigt varje gång :-) Hejhej!

wohoo

Ett litet hurra för mig måste jag säga. Idag har jag sålt 6 till böcker (mitt projektarbete). Så himla kul att folk uppskattar det man gör! Skönt är det också när jag blev otroligt stolt över den, min lilla bebbe. Hur som helst har jag nu övat på min sista riktiga uppgift i skolan, redovisning om Into The Wild. Nu väntar hopprepet samtidigt som jag kollar på något på TV4 Play. Ja, det går faktiskt att hoppa och kolla på tv samtidigt :-) Pusss.

Jag har blivit lite andlig

En ny vana har nämligen hittat sig in i mitt liv! Varje morgon kör jag en fyra minuter yoga. Fyra minuter, hur svårt kan det va tänker du? Men efter dessa fyra minuter med händerna ovanför huvudet och magen pumpades ut och in i samma takt som jag säger SAT NAM blir det väldigt, väldigt jobbigt. Till och med så jobbigt att jag blir svettig (jag skojjar inte!). Varför gör jag då det här kan man undra? Den här övningen ger nästan samma effekt på kroppen som ett helt yogapass. Jag  blir bland annat pigg och så hjälper den magen och tarmarna med matsmältningen.
Det fnns tydligen en övning, kamelen, som öppnar upp alla inneboende känslor. Den får tydligen folk att gråta och få fram sina känslor som tynger ner oss. Det får bli min nästa utmaning!

Nu är det slut

Eller iallafall på Naturkunskapen! För 2 minuter sedan lämnade jag in mitt sista arbete och nu är jag klar med kursen. Finito. Tvärt slut. Och det känns väldigt, väldigt bra :) Annars då? Jo min babylugg lägger sig som tunna strimmor i min panna trots att jag har allt hår uppsatt. Känns ju SUPERHÄRLIGT att ha lugg fast jag inte ens vill ha det eller tycker det är snyggt. Alla är vi olika, det är ju härligt det iallafall. Pusss.

Gammal bild med älskade tjejer

flyt

Ops klockan är redan halv 5 och jag har inte ens börjat med Geon, aja. Tar det sen. Först måste jag hämta mamma i stan och baka kokostoppar till studenten. Jag tycker likson det är bra mycket viktigare än att ta reda på en korvkiosk lokaliseringsmöjligheter. Det går bra nu, och det ska det väl göra när det är sisådär 3 veckor kvar till studenten. Mitt projektarbete gick galant och jag har till och med fått lite klirr i kassan när jag sålt boken lite hit och dit. USA är bokat och visakortet som jag skulle kirrar för några månader sen är klart. Många vill pippa med Hugo och det glädjer även matte Johanna även om det nog är Hugo som njuter mest .. Sen älskar jag när det regnar också. Fast bara på kvällen då, så man kan mysa med té i soffan framör nåt bra på tv eller en bok. Livet har flyt helt enkelt! Pusss!




fritag

Gud vad timmarna går fort. Tycker de borde sakna ner lite så jag hinner med mer .. Har iallafall vart och fixat Visa-kort idag, tagit ut en himla massa pengar som jag är skyldig pappa, fikat söndagskakor med farmor, studerat kristendom och nu är det geografins tur.

Klockan halv 6 imorgon bitti kommer Anna och hämtar mig och Hugo, utställningsdax. Så det vankas nog en lugn kväll hemma framför talang med en godispåse. Hej!

städning

Städning måste fan vara det tråkigaste man kan göra i hela vida världen. Det känns så onödigt att städa för det kommer ju ändå bara bli lika skitigt igen efter några dagar. Men ibland bara måste det göras, typ en gång i halvåret om du frågar mig. Får ta en snabbstädning av rummet, var väl några månader sen. Suck ..

Duktig flicka

Föresten så har jag vart duktig och tagit skoterkörtkort. Det ni!

äppelkake the

Det är kallt ute och tåget var en halvtimme försenat hem från skolan. Men nu är the:t redo; äppelkaka med vaniljsås - the, grymt gott! Så det är bara att ge sig på Psykologiarbetet innan det bär av upp mot sportcenter för att agera fitnessboxningsledare. Hej!

Dubbel outur men mysig lördag

Äntligen lördag igen, så himla skönt! Jag, Hugo och Julls tog bilen in till stan för att lämna Emmas och min balklänning. Tio minuter innan dem stänger Emmas balklänningsaffär är vi där och lämnar hennes. Värre blir det är vi kommer till min, STÄNGT! Aja, kul tänkte vi tre. Nu var vi tvugna att göra något roligt av hela tippen till stan så vi knallade och köpte oss en varsin godispåse och åkte hem. Tur hade vi iallafall att parkeringsautomaten bjöd på parkeringen :-)

Nu ska jag återgå till Psykologi-arbetet. Klockan 6 ska jag handla lite ingredienser för att sedan åka hem till Julia där vi ska laga en romantiskt middag till oss två! Båda är ensamma hemma och varför ska man då sitta ensam och tråka? Gör jag mat till mig själ vblir det ändå bara stekt ägg. Efter maten vankas det fest! Ha en trevlig lördag folket. Puss.



Ni som letar efter mina bilder från balen får kika in Facebook där dem kommer upp inom några dagar. Jag är inte så duktig som ni andra och redan har lagt upp dem. :-)

Studentkalender

Nån lärare tyckte visst att vi borde cencurera våran studentkalender.
Blev lite för mycket penisar för de äldre på skolan, aja - erotik eller inte - vår kalender ska iallafall vara kvar! För övrigt är den här dagen verkligen i behov av plugg. Alla i familjen är bortresta förutom jag och Hugo så för att tiden ska gå kan jag väl lika bra plugga. Men Into the Wild går ju på Canal +, den är så sjukt bra. Ska försöka hålla mig från tvn, kanske... Pusss.

Härliga helg

Igår kände jag för en riktig slappar dag så jag åkte hem till farmor och farfar och umgicks med kusinerna. Skönt att vara med barn, allt är så enkelt. Äta plättar med smör plus socker och leka mamma pappa barn (jag fick vara barn) kan vara rikrigt underhållande. Jag och farmor åt upp barnens godis till Robinson och sedan begav jag mig hemåt för att umgås med mamma de sista timmarna på dygnet ♥  Hugo pippade igår också, riktigt äckligt att kolla på så jag höll mig i köket istället medans det tillverkades valpar på gräsmattan.

Dagen idag har fortsatt i härligt slappande. Vaknade av att mamma köpt frukost och sedan har jag hoppat runt i min balklänning. Märkte att den är lite stor så jag får dra i den ofta. Men fin är den iallafall! Nu blir det disken och sedan plugga lite inför Matte Nationella i C. Kan inte fatta att jag läser Matte C... Men snart är det över. Pusss! 

Mange fittschmit

Tanterna på nyhetsmorgon säger att musik är erotik - vet inte riktigt om jag håller med där, tanter är bra kåta dem. Nu sitter jag i vår nya soffa, med ett glas resorb och Mange Schmits ( stavning? ) autograf på armen. Och jag kan säga att det är inte av den anledningen att jag gillar Mange autografen finns där. MANGE SÖG! Så jag och Emma tyckte det vore lite kul att föreviga ( i några dagar ) detta underbara tillfälle då vi stog såå nära Mange och shakade... Fram med armen och poff - en fantastiskt autograf.

Kvällen var för övrigt lyckad igår. Får man först spendera den med en drös tjejer jag älskar med pizza och sedan dansa hela natten med en skara av dessa kan det inte bli dåligt. Vi dansade, drack, dansade till vi var heelt slut. Folket ute var lite nytt så det kändes nästan som man var i en annan stad. Men tack tjejer för en superlyckad kväll även om Mange svek oss (Tror inte ens han körde glassigt, dåligt!) , Jag älskar er! 

regnet bara öser ner

Men det gör inte så hemskt mycket för stämmer allt annat kan det gärna få va lite regn. Finns det nåt mysigare än att kolla på en bra film, mysa ner sig i soffan med en filt plus en kopp té och höra regnet utanför? Svårslaget iallafall. Så ser iallafall min kväll ut, fast med The Hills istället för en film. Igår hade vi nån konstig Framtidsresa i skolan. Ja, vimmelbilder tog dem iallafall lika flitigt som Silk smyger runt med sina tusen kameror. Här är ett urval av bilderna (okej, de bilderna jag själv var med på)




Vårat lag vann två träd planerade i nån skog för våran fina träbil... höhö

Flyget är bokat

Då var det äntligen bokat och klart
♥ Den 17e Juni drar jag och Julls till UUSSSAAAA! Helt jävla unbelievable som dem hade sagt där ;) Saundra och jag har ständig mail-kontakt och jag har fått veta allt jag behöver veta. Ser så himla mycket fram emot att ta hand om de 4 små tjejjerna och samtidigt få vara i ett helt nytt land med min älskade Julia. Livet är underbart! Pusss på hela världen!

Qvarn

Även om jag var en nykter chaufför så var valborgskvällen riktigt lyckad! Valen var ju: Alkohol + Sura eller Nykter + Qvarn. Och ja, vad gör man inte för att komma bort, bort, bort från sura? Jo, offrar sig! Jag får ta igen det på fredag då det blir utgång igen. Ikväll vankas det bio, The Reader, ska tydligen vara riktigt bra! Pusss.

RSS 2.0