stan

Jag gorde idag ett försök att åka in och shoppa i stan, men som vanligt resulterade det i att jag blev irriterad och åkte hem tomhänt. Det finns flera anledningar men den största är nog att Västerås har så litet utbud i varje affär, + att om man hittar nåt fint är det slut i 36/38 som jag har. Då blir jag sur :( Så jag får tvinga med nån till Tuna park och shoppa lite där, ska ju tydligen vara jättebra där så jag måste testa på det!

Idag när ha loggade in på bilddagboken hade jag 12 nya kommentarer ! och inte nog med det, på en bild var edt typ 5 nya och på några till typ 2. Och eftersom den bara räknar hur många bilder som blivit kommenterade och inte antalet kommentarer blev det ganska mycket. Vilket är skitkul :D  Jag blir jättglad av alla söta kommentarer jag får :) Så mitt suriga humör blev mycket bättre tack vare er som kommenterat ! tack <3

Nu ska jag internetshoppa lite eftersom det är det enda som kan ta mig ut mitt dåliga humör just nu , sen ska jag ringa anders och fråga om han vill löpa med mig.

Jag har gort två "nya" smycken, elr ja gorde dem för typ 2 veckor sen. men här kommer dem :


Puss hej :) <33

smarta

Jag var ute och sprang lite tidigare idag med Ia på en cykel vid min sida. Nej det är inte så att  hon inte orkar springa utan att hon troligtsvis har benhinneinflammation :( Så hon får inte gå / löpa därför cyklar hon. Jag lullar på som vanligt när en stor sten hoppar fram framför mig och gör så att min fot kliver på den, så jag föll handlöst mot marken i framstupa sidoläge. Och jag är inte ensam heller, minst 5 bilar passerade en lidande johanna som låg på sidan av vägen med en avbruten fot. Nu var det ju tur att jag inte bröt den utan jag kunde fortsätta springa 20 sekunder senare. men det kunde gått illa !

Idag tror jag att jag ska åka och kolla på Gymnastikföreningens uppvisningen en liten stund, har inget bättre för mig precis. Sen imorn ska jag med mor & far in till stan för jag MÅSTE handla somamrkläder. Framförallt nu när jag ska till Malta. Om det blir en varm sommar i Sverige kan man gissa att det kommer bli ganska varmt där borta.

Men nu ska  smaka lite center 70%, sen hoppa in i dushen och sen droga mig med brun utan sol,

hejhej ! <3


Sol sol sol

Nu är väl livet lyx, jag sitter på baklongen med Ia, vi läser min stora skönhetsbok, kollar i H&M kataloger och kickstidningar och dricker vatten. Kan det bli bättre? Tror inte det. Men det är inte allt, i min skönhetsbok hittade Ia en text där det stod att maskros är utrensade och bra för kroppen. Så eftersom mina föräldrar ärimage75
 lite slöa så finns det en massa maskrosor på tomten. Så vad gör man inte, jag var nere på
2 röda och plockade på
min så många maskrosor jag kunde hitta som vi redan glatt knaprade i oss

Nu fick hon även syn på ett botemedel mot rynkig hals, jag kallar det drakhals. Om du stryker händerna mot hakan och sedan nedåt 12 gånger / 1ggr per dag blir rynkorna mindre synliga.

Idag när Naturkunskapen närmade sitt slut gick Otto till Cafeterian i hopp om att det skulle finnas gratismackor kvar. Nä rhhan går ut ur dörren skrker jag och ia vilt: Ta mackor åt oss också! Som den lilla snällisen han är kommer han tillbaka med en macka. Men det var inte allt, när han öppnar sin väska finner vi också en vetelängd ! Vi blir överlyckliga och gör en krigsdans för att fira vår dagsfångst. Otto förstog inte att man bara skulle at en liten bit av vetelängden så han stoppade ner hela i väskan. men vi klagar inte, vi fick en bulle i ungen.

Nu måste jag njuta mer av solen, hörs sen. Heipi <3

övningskörning

Woho, mamma har bokat in en övningskörningskurs åt mig, henne och pappa :) Vad snäll hon är. Fast lite läskigt är det, tänk att köra en bil själv, nej ush vad hemskt ! Fast jag har ju aldrig ramlat med moppen och det är ett plus i protokollet.

Nu är det helg som gäller, och inte vilken helg som helst utan en långhelg innehållande en valborg. Kan det blir bättre? Tror det inte :) Vi ska försöka hitta en moppe till och ta oss till lustigkulla någon dag om det blir finemangväder.

Nu ska jag fortsätta med mina EF-lektioner,


Pussheipa!

Jag har varit lite seg

Jag har varit lite seg på att blogga på sistone vilket kan bero på att jag har haft en engelsman, tjej, hos mig ! Då kan jag inte sitta och vara otrevlig vid datan inte, nejnej.  Så idag har Ceri vart med mig i skolan på alla lektioner och vid 1 tiden åkte hela packet med engelsmän hem. Det var lite tråkigt men skötn också att inte behöva prata engelska mer, tss.  Så nu måste jag plugga till mitt franskaprov på fredag och sen är det innebandymatch ! Kuuuul :D

Pussar <3

citat

Ia sa en väldigt smart sak precis nu när hon pratar med Agnes i telefon. Nämligen: jag är min mammas dotter. Det är alltså en väldigt klyftig tjej jag har till kompis. Nej nu ska vi kolla på Agnes kille och sen svulla godis och glass.

Jag är lycklig idag :) <3 Hejdå.

Worms

Jag & Otto har tävlat i worms golf två dagar i rad, och gissa vem som leder oftast? Jo jag, iallafall enligt mig själv. Fast vi spelar på rozgars mobil, bara så ni vet.


I brist på annat satte jag mig vid datorn. Har precis hjälpt mamma med maten, det är ovanligt kan jag säga er, det blir jansonsfrestelse fast med skinka. Alltså skinkfrestelse, det ärmycket godare än nån äcklig fisk som ligger och svettas mellan potatisarna. Uäck ! Sen skulle jag ha träffat A en stund men i samtalet fick jag reda på att nåt dumt möte kom ivägen så det skuter vi upp till imorn :) Och jag har haft ont i halsen hela dagen men nu är det borta, hokus pokus lixom. Så nu får jag träna Innebandy, YEES :D Jag älskar innebandy, ska aldrig svika vårt starka lag med 10 spelare. Nepp.

Jo föresten, snart kommer det små tanter jag spelar med oss i innebandyn. För tro det eller ej, vi ska bli ett damlag ! Grattis till oss, det är en total helrenovering av laget som ska göras med nya tränare, massa nya spelare ( eller ja 6 st ) och ny division. Kommer bli så himla kul ! Som sagt kommer det ju små tantisar men också lite 92/91 or, vilket är skitbra eftersom de ligger klart långt före oss i innebandyutevcklingen. Kommer bli så himla kul.

Nej nu måste jag träna mer på min redovisning om Sibelius, även kallad Fester. Kan lägga ut en söt bild på honom här. Jag tycker inte om han så värst mycket, han är en tråkig finsk tonsättare som tror han är bra. men han är inte ens det, han låtar liknar en blanding mellan skräckmusik och begravningsmusik, men död åt Fester! fast opss, han är redan död. Tss.

I helgen kommer Ceri, invaliga Wiebke och Carina hit. Anledningen till att jag skrev att Wiebke är invanlid är för att det vore mycket roligare om hon var det. Så jag och Ia kunde bära runt henne i ICA kassar.  

Jag hittade ingen bild på fester, men tänk på fester så har ni honom..

Hejsvejs,

dumma tänder!

Åh vad jag har ont i munne, dumma rälsis :(

Just nu försöker jag scanna in en bild från en skolbok, men våra dumma datorer vill inte att jag ska göra det eftersom det inte finns nåt sånt program på nån. Men nu hittade jag ett på Pontus data och jag blev glad. När jag sen ska scanna funkar inte ens det ! ^Åhh nu är jag arg, ska försöka i 5 min till sen ger jag upp och gör nåt annat ! Jag + tekniska prylar = kaos.

Pussar

YIIHOO!

Var hos kära tandläkaren idag och fick reda på att jag förmodligen kan ta bort min rälset i höst :D:D, om allt gåt som planerat förstås. Men det är ändå ganska bra tid eftersom jag fick den i januari. Men jag hoppas på !

Ska strax ut och stava med Ia, som blev lite arg idag eftersom tåget inte kom när hon ville att det skulle komma. Dumma tåg säger jag bara !


Saker som händer framöver:
- Engelska och Tyska studenter kommer till oss nu i helgen
- Valborg!
- Falun, cup med innebandyn. Ska bli så jävla kul !
- Skolavslutning
- Malta i 3 underbara veckor!

Nu måste jag gå och byta om till träningskläder så jag hinner ut till grävskopan. Hejsvejs, pussar :)

Innebandy

Innebandy har det vart för hela slanten idag ! Först DM i Hälla hallen. Tyvärr gick det inte så bra för vårt kag, men inget jag bryr min så mycket om. Jag slapp skolan och jag fick spela innebandy :) När vi kom hem till sura med tåget klockan fem över halv 5 åkte vi till hallen för att träna ännu mer innebandy, jobbigt! Men nu sitter jag är och håller på att dö av trötthet med en mugg jordgubbsthe som finns där i hopp om att pigga upp mig. Men jag tror jag ska ge upp och gå och lägga mig istället för att mina mig själv att vara uppe. Så får det bli!

Ha det bra, Pussar :)

Innebandy

Imorn är det Innebandy DM ! Kuuul, ett extra plus får det eftersom man slipper skolan. Och tisdan är vår längsta dag, sköönt !  Nu ska jag kika klart på 100höjdare och sen sova.

Ha det bra, sov gott. Pussar :)

Skolan

Det har redan gått 10 dagar sen vi fick påsklov, och imorn börjar skolan =( Men lover har iallafall vart helt okej med massa roliga saker!

Jag har nog gått längst i världshistorien idag. Hade jag haft en stegräknare hade den fått fnatt och dött pågrund av alla steg jag tagit, ERROR hade det stått på skärmen. men det är duktigt, och vad annars sk aman göra än att gå och köpa glass eller nå ner till vattnet en söndag med + 23 (?) grader.

Kom nästan nyss in från ute, haha!, har vart ute och gått ännu mer men den här gången med A :) och när jag kom in sitter min onyttig-beroende bror och käkar popcorn samtidigt som han kollar på Vänner. Så vad gör man inte än att slå sig ner brevid honom, käka lite popcorn och kolla på ett halvt avsnitt. Vänner är nog den bästa serien som gorts genom alla tider, det är så grymt bra !

På tal om ingentning så startar mina nyttiga veckor från och med imorn. Då blir det INGET  onyttigt förutom möjligen fred-lörd. Sen kan jag minska till bara 1 dag, men tyvärr så har jag ett medfött sockersug så det är svårare än det verkar. Nåt som är smart och tänka på är att man ska tänka på ekonomin och figuren. Det är som med min och Ia's pakt. Man blir ju inte precis rikare eller finare av att äta godis eller flott, nej. tvärtom. Så därför ser image73jag ingen anledning att va dum mot mig själv. Tss.

Jag skulle söka på internet efter en bild på stavgång, och vad hittar man inte om den extremt söta soldyrkaren anders. Kika in killen, han äcklig ! -------->
Adress till Anders hemsida: http://images.google.com/imgres?imgurl=http://home.swipnet.se/hemmatorp/kjel/stavgang.jpg&imgrefurl=http://home.swipnet.se/hemmatorp/solbad.html&h=394&w=282&sz=34&hl=sv&start=3&um=1&tbnid=Xq4dPhThe6Yv9M:&tbnh=124&tbnw=89&prev=/images%3Fq%3Dstavg%25C3%25A5ng%26svnum%3D10%26um%3D1%26hl%3Dsv%26rls%3Dcom.microsoft:sv:IE-SearchBox%26rlz%3D1I7HPNN%26sa%3DN

Nu ska jag göra iordning mig för kvällen och lägga mig i sängen med mina Vänner.

Sov gott , Pussar :)


vaaaaaarmt!

Herre min Jesus vad varmt det är ! Jag svettas, jag pinas , jag älskar det :D Åhh vad bra humör jag är på.


Jag har vart ute precis hela dagen idag, det började med att Ia ringde och väckte mig vid 11 så vi tog en promenad med stavarna! Och alla ni som hånar stavar, sluta håna stavar.Vi har inte stavar för att det ska se snugt ut utan för de är bra träning.  Vi gick och käkade glass, mummi. Efter det valde jag ia och anders att gå till Lekparken och gunga med Agnes. Efter ett tag kom Mallan och hon ville ha glass så vi gick med henne till kiosken igen och sedan vidare till slussen. Sen har jag precis kommit in, och nu bär det av på kickboxning. Jag måste se till att komma i tid idag. För nån gång sen kom vi försent, typ 10 minuter, och han drog öer tiden med en kvart och hade värsta hårda passet. Säkert för att straffa oss :( Stackars oss. Nej nu är mina händer för torra och  de skriker efter min Oliv Body Butter. Så ska väl inte vara allt för dum mot dem, ha det bra!

Pussar <3

sommardag2

Ja nu är det 21 grader här hos oss, herregud. Sommaren är här! 186600-52
Åhh vad kul, nu får man använda klänningar och söta skor, tss.


Igår var det fest hos Adam, jag och Ia som var i nyktert tillstånd hade faktiskt lite kul för att vara några av de få som inte drack. Vi har nämligen en pakt tilsammans som vi inte ska bryta! Jag tror jag dansade 2/3 av hela källen, men kul var det och varmt. Efter många timmars dans och några djupingsnack pallade vi oss hem till Pasto och värmde oss, sen gick vi hem och sov. Gissa om det var efterlängtat! Helt okej kväll ändå :), så vi tackar Adam, tack!

Ingen kamera hade jag med mig eftersom jag inte orkade hålla på och släpa runt på den så vi tog lite bilder innan vi stack. Dem kan jag bjuda på i bilddagboken.


Nu ska jag gå & byta om för att ta en promenad med Ia, sen blir det glassa i solen hela dan.

Ha det bra, pussar :)

Party Party

Nu sitter jag här i min ensamhet med en toffs mitt på huvet, samtidigt ringer det på dörren och någon av mina vänninor komemr. Jag tippar på att det är Ia, ska se om jag har rätt...Det var Ia. 1 p till mig. Nu är agnes och emma på väg hit för att göra sig i ordning inför kvällen eftersom det är fest.  Ia komemr hit i all sin förvirring och kastar ut sina saker på sängen.. det är inte sant... hon har glömt sin mobil.. herregud! vad ska hon göra? ska hon hämta den från sitt hus ca 100 meter bort eller ska hon lägga sig ner för att dö? Vi får se. hoppas på det första.

Nu ska jag vara trevlig mot iffra, pussar.

From Sarah With Love

http://www.youtube.com/watch?v=Y7RKM32CvIc
Sarah O Connor - From sarah with love

The greatest love of all

http://www.youtube.com/watch?v=pEssDciaag8

Helt supergrym dunderbra helt perfekt, jävla skitbra på att sjunga. Åhhh !! 17 år,

Länkar

Nu är det sommar ute! Herre min Jesus vad härligt väder det är, jag har art ute så mycket idag att mina ögon är helt grumliga ( jag ser suddigt ) av solen. Och gissa då om de var tungt att springa, jo det kan jag säga att det var. 2 varv i eljusspåret är inte precis barnmat en dag som denna. Nej, men jag stog ut! Huuh!

Idag har jag haft mina pluttiga smycken i ugnen och lackat dem :) Ser väl lite amatörsmänniga ut men har man en jävla massa lera, tid över, vill spara pengar och tycker det är kul så why not. Här kommer bilder på dem för er som är nyfikna:



Nu ska jag hem till min farmor och farfar och besöka mina urgulliga kusiner som befinner sig där över helgen, Ses, pussar !

Måste bara fråga en sak, Varför vattnar kommunen gatan och struntar i att  sopa? Dumma jävlar.


Baconkillen

Ia ringde mig tidigt idag och ville ha sällskap på stan i väntan på Chrille, man säger inte nej till lite shopping :) !
Men gud vad varmt det var idag, riktigt jobbigt att gå in i vissa affärer. Som till exempel H&M, när jag kom in står en stor varmluftsblåsare och låser ner en dikret när man kommit innanför dörren. Vill de att vi ska koka? en sån sär luftsak är okej på vintern men inte på våren / sommaren.

Vi såg även våran baconkille. Han är en hejjare på att shoppa och han ser riktigt bra ut, Mmmm bacon!

En klänning, ett linne och ett lack senare gick jag och Ia in på H&M's barnavdelning som alltid har något spännande. Den här gången var det ett par guld-ballerina för 60 kronor som slank ner i påsen. Tjops. :) Kommer en bild på den senare.

Nu ska jag byta om för mamma vill ut & springa, det hänger jag glatt med på efter den här påsken.

Hejsvejs!

löpning

Löpkompis sökes! Kontakta mig via msn

Shoppingdag i stockholm.

Dagen har tilbringats med Lina, Ia och Agnes i stora staden stockholm :) Mycket trevligt och kul, fast jag hade enormt ont i fötterna mot slutet. När det gällde att hitta kläder gick det väl sisådär, det är så fult mode nu! Allt bara ser gammalt och dystert ut att  jag dör av tristess. Jo, H&M har ju ganska myckt ljust men jag tycker inte om neon rosa eller neon gult. Däremot hade jag inte med mig så många kassar hem, men här är det inte antalet som gäller utan kvaliteten på mina köp ;P. Så mina inköp för dagen blev: 4 halsband (berlockliknande), 1 par örhängen, 1 par jeans, 1 t-shirt med tryck, ett par bellerinaskor med klack och ett par solbrillor. Helt okej enligt mej. (Råkade fuska och skriva om mig  till mej för att det skulle rimma. opps


Från det ena till det sjunde så har jag rimmat 2 gånger idag ! Och ni vet vad det betyder, jag har två hemlida beundrare. Eller är det så att man bara har en men den tänekr på mig två gånger? Hmm, jag får ta och fråga nån expert om det där för vidskeplig somman är tror jag på allt sånt trams; nycklar på border, inte gå under stege, svart katt, vilket sida spännet på halsbandet åkt ner på, brunnar och rimmningar.

Ikväll blir det att svulla allt godis vi köpt på Hummelsta och kika på en film, skönt! Full rulle mot helgen.

Här är en bild på mina totalt supersöta jordgubbssmycken jag inhandlande, jag har alla andra bilder på min bilddagbok eftersom den faktiskt är till för att lägga ut bilder på och den här för att skriva i.

image66image67


Hejsvejs!

Special K



image64

Kellogs satsar på träning, det gillar vi =)
http://www.specialk.se har massor av tränings- och kosttips.
 Sug åt er av informationen.


Foto

Någon som vet nåt bra program (gratis) där man kan göra om vanliga digitalkamera bilder?

Hem ljuva hem.

Då var årets lofsdalsvistelse över. Det är skönt att vara hemma men ännu skönare att vara uppe i fjällen där man kan se ut hur man vill, göra vad man vill och bara slappa. Men nu är jag hemma så det är bara att knatra sig in i vardagen igen, blä vad tråkigt!

Jag tänkte träna stepupen idag, men jag kom på mig själv att jag inte orkar göra det. Passet är inte ens svåtr och hur mycket jag än tar i blir jag inte tillräckligt svettig eller trött, nej då är det bättre att ta en springtur. Vilket jag borde göra med tanke på det stoppljus jag ser ut som. Så om ni ser en människa med en röd lampa istället för ansikte så var lugn, det är bara jag. Men så går det när man glömmer att smörja in sig och åker i backen med stekanke sol 2 dagar i rad. Ush vad dum jag är.

Hejsvejs

Skidåkning och ost

Nu har 4 dagar i Lofsdalen gått och jag är helt slut, idag var den första dagen med toppeväder och som ni förstår så ser jag inte ut som en albino längre. Nu är jag röd som en räka med härliga märken efter solglasögonen. Vi har nämligen ägnat 4 timmar åt backen idag. Grymt kul är det =) men det får inte blir för mycket, då tröttnar jag. tss.

Och gissa om jag har ätit den här helgen, ni behöver inte ens tänka. För ätit har jag, jajjamensan! På allt godis la sig ost och kex fint i magen. Usha! Idag kom Anders och julia upp! De kom hit för ett litet besök och åt ( konstigt ), körde scooter, spelade kort & spel och hade uppfriskande stoj på isen. Höhö, tänk vad kul man kan ha med lite ( eller en hel sjö) is. Helt blankt och skithalt! Juste, jag måste sluta svära. Så påminn mig om ni hör mig svära! Jag behöver all hjälp jag fan få, =)

Jag har tyvärr inga bilder att lägga upp än eftersom jag inte har med min kabel till datorn så de kommer in på min bilddagbok när jag kommer hem, som är på tisdag dag/kväll. Hejsvejs =)

Lofsdalen

Det är tur att vi har så mogna killar här i sura som gör söta hemsidor. Annars vore det jobbigt.

Idag åker jag till Lofsdalen, gud vad skönt och slippa den här hålan ett tag ! =)

Är tillbaka på onsdag eller torsdag . hejsvejs


Otto

Jag kom precis på vad Otto sa i skolan idag, det var det roligaste på länge! Eller han sa det inte men han har skrivit det, iafl. Såhär gick det till:

Idag fick vi tillbaka våra natur-uppsatser och i uppsatsen skulle vi skriva en metod, alltså hur vi gort för att få information. Såhär såg Ottos metod ut:

Jag har sökt min information på internet lite djupare än medelsvensken, så jag skulle kunna säga att jag är naturidealet.

Killen har ju nå fel :D, men nått bra fel. Haha. King du är!

Trevliga datum!

Nu sitter jag med en tanborste i munnen och pluggar lite, det är så gott med tandkräm =)

Jag tänkte precis på vad mycket händelser som kommer framöver

Påsk
- Lofsdalen i en vecka !
Valborg- måste jag ens förklara?
sommarlov- Det är faktiskt inte så långt kvar!
Malta- med amanda, 3 veckor!
Malin 17 år- Mallanbrallan fyller år och hon ska faktiskt ha ett till grillpartaj när jag kommer hem, thihi. <3

Åter till plugget, hejsvejs!

Haha vilken töntig bild! ->image62

hot chocolat

Åhh jag drack nyss 5 klunkar varm choklad av otto. Ljuvligt! har inte druckitdet på vet inte hur länge. Nu sitter Otto brevid mig och frustar, är han sjuk? 

I helgen kommer Lofsdalen! På torsdag efter skolan bär det av till det härliga fjället. Som en liten bonus följer Emma med i år. Tss, vad kul =) En vecka med massa mjukiskläder, monopol, backen, skooter och mat! Jag vet inte om pappa hade tänkt ta med en dator, men det tro rjag så jag kan nog hålla bloggen någorlunda uppdaterad unde rmin vistelse i fjällen. Jag kommer antagligen hem på torsdagen eftersom fredagen ska spenderas med Ia i stockholm för shopping. Annars blir det sista helgen på lovet hemma i sura som det ser ut nu.

Nu ska jag återgå till mig uppsats om Malawi, en himla tjat om Malawi men vad har jag för val om jag inte vill sluta i en buss.

hejsvejs!

Gammelmormor?

Tydligen så kommer jag att vara såhär vacker när jagär gammal. Sött va :) ? Du kan testa själv här och se dig själv som massa olika personer.

image61


balkongplugg

Just nu sitter jag på balkongen med solen på mig och med en dator i knät som ber mig skriva om malawis ekonomi. Kul? Nepp. Men jag måste så vad har jag för val. har precis vart ute & stavat med malin. Åh ett nytt ord!  Stavar öär alltså att gå stavgång. Men varför tycker alla, inkuslive mig, att det är så pinasmt att gå med stavar egntligen? Det är precis som att gå en promenad men om man har stavar visar det att man är smartare (?) och utnyttjar promenaden lite extra ! Så sluta glo på alla som går med stavar och rär på dig du med. Mitt slagord för idag.

Solen är så stark så jag ser knappt skärmen, därfö ursäktar jag för eventuella stavfel som nog har ploppat upp här och där. Nu har folk skrivit på msn så jag ska riktiga min uppmärksamhet dit och sen ska jag plugga. Återkommer nog om ett tag när jag fått nog av uppsatsskrivande.

Hejsvejs!

RSS 2.0