FÖDELSEDAG

image158



Hipp hipp hurra för idag är det min födelsedag =D och så blir jag extra glad, så nu skajag gå och nalla lite fika och fortsätta vara glad :D

lön innebär shopping

tjolahej.. nej ush va nördigt :D

Aja, iafl så har vi i samhällsklassen vart lediga idag. För utsom malin som hade en gnutta matte imorse. Annars har vi tjejjer (minus lisa) tilbringat dagen i västerås, det började med en mysig liten lunch-picknick i Vasaparken. Det var verkligen jättemysigt, om man bortser från farliga ander som attackerar :) Efter att alla proppat i sig sin lilla lunch-låda gick vi till till stan-stan. Det är nämligen så att idag fick jag in min sommarjobbslön på kontot. Jag har ALDRIG hört tanten i telefonen säga att jag har så mycket pengar tillgängligt. Men dem är jag förtjänta efter att ha lekt ekonom i 3 veckor!

Så jag tog tag i mina måsten, nämligen höst-rustningen som innehåller: jacka, halsduk, mössa och tights. Det fick jag med hem, plus att ett par vita pumps (lite längre klasck än vanliga) också fick plats i påsen :) Så nu behöver jaginte handla på 3 år.

Nej nu är det cooper-test som gäller. Jag dör!!!!! Ush, önska mig VERKLIGEN lycka till!

Välkommen höst!

image156


Kära höst nu är du här! Med thé och ljus.


image157

SERFRAMEMOT

Nu är jag glad, det enda som står i vägen skulle vara Skolan, men eftersom vi inte har kommit igång med prov och hela köret än kan jag fortfarande njuta!


Så här ser det ut:

30/8     Slinga håret + picknick i Vasaoparken med samhällstjejjerna
31/8     MIN FÖDELSEDAG :D Jag längtar som om jag vore 5 år.
8/9       Håkan på Grönan med tjejjerna !
10/10  Tandläkaren (får reda på när tandis ska bort om det inte sker redan då)
20/11  Lars Winnerbäck med Mallan och Ia

nej nu ska jag gå & göra nåt kul, för att hålla mitt goda humör uppe ! Pussi :*

nattinatti

image155

jullan jag maria <3



Jag är glad! Idag fick jag 3 skor för 98 kronor, ett underbart halsband och trollor av mamma. Jag älskar henne!

Och sen är det 5 dagar kvar tills jag blir 17, thihi. Det är alltid kul att fylla år :) 

Nu ska jag sova, natti :) <3


Tråkiga nyheter

Tyvärr så är det så att folk är lite elaka. Det fick jag bevis på idag när någon kommenterade en bild på mig och Amanda på bilddagboken. Kommentaren var inte alls snäll och innehöll meningar som beskrev hur ful jag var osv. Visst, okej. Då är jag väl ful då. Jag har aldrig sagt att jag ser bra ut och det är just inget jag tycker heller, men jag kan inte komma ihåg att det stod en fråga under bilden som löd: Tycker du jag är snygg? Nej, det gorde det faktiskt inte. Så jag får hoppas han/hon fick ut något kul av att vara dum. Annars är det ju synd....

CENSUR!!


image153


Okej, ursäkta bilden. Men eftersom jag tycker om Simpsons (dock inte denna hemska bild) och hittade denna bild på min något 'snuskiga' bros dator så var jag tvungen att lägga ut den. Jag får hoppas han inte tänder på sånt :)

FULL FART MOT HELGEN



image152

Jaha, nu var redan första veckan slut. Shit vad fort det gått, och mycket harjag hunnit med. Till exempel byta klass :) Strax ska jag och Malin ut och stava för att förbereda oss inför filmtittandet på Dödligt vapen 2 ikväll med tjejjerna, sen ska vi åka och köpa snacks. Jag funderar starkt ( nästan 100 % ) på att köpa bara en mörk choklad. Ja du hörde rätt, jag Johanna tänker vara skapligt nyttig idag. Hihi, får se hur det går :)

Kommentarer

Jag tycker det är jättekul att kolla eventuella kommentarer från er som läser. Men framför allt har jag bloggen som ett minne där jag kan gå tillbaka och kolla vad jag har gort eller bara skriva av mig lite. Så om du nu kommenterar; skriv namn, Snälla! Om det är något elakt så skriv det, men skriv namnet också. För om du inte vill / vågar visa vem du är så tycker jag du borde strunta i och kommentera. Thats it !


TJEJJER

Ibland / väldigt ofta önskar jag att jag vore en kille. De verkar ha det så lätt hela tiden, de kan aldrig bli kallad hora (finns undantag) har aldrig indianer i vassen, tävlar inte mot varandra vem som ska va populärast och har inte långt hår. Guud så skönt ni killar måste ha det !




image151



Vi fick värsta erbjudandet på innebandyn, 50 % på unihoc klubbor. Jag och emma hittade världens skönaste klubba, Curve 1,5 29. I affären kostar den 1200 men vi får ju den för 600. Ännu ett kap, så den ska jag beställa på Tisdag :)
Nu är jag glad!

SAM ELLER EKONOMI?


image149           eller              image150



Ush nu står jag inför ett vägskäl som heter duga. Jag har nämligen börjat tveka på vilken linje jag ska gå. I början var det solkart att jag skulle gå ekonomi, för jag tycker inte matte är så värst hemskt. Men efter att ha sommarjobbat på Kommunal Teknik och bara gort ekonom-saker har jag helt ändrat inställning. Jag ser inget alls som är kul i det hela och jag skulle aldrig kunna arbeta med / som ekonomi / ekonom när jag väl börjar jobba. Så frågan är, ska jag byta till Samhäll eller gå kvar på ekonomi ? Om jag ska vara ärlig väger samhällsskålen lite tyngre.

Här sitter jag

med två mackor, värme och lite vänner är jag på jorden igen. Herre min Jesus vad kallt det var varit.

Jag kan inte sluta tänka på hur otroligt snygg du var ikväll ! Jag vill ju faktiskt inte sluta träffa dig
Hallelulja moment :)


Fest

image148

Ikväll ser det ut som att det blir fest, lite oväntat. Jag visste att det var fest men det var tänkt att jag skulle åka dit utan drycker. Men  planerna kanske ändras, hm. Måste tänka över saken :)

MUSIC & LYRICS

image147

Då var ännu en film avbetad och redo för att läggas åt sidan. Den här gången blev det Music & Lyrics med Ida, lilla Iffra hann med en del hon också :) Jag tycker om romantiska filmer men då ska det hända lite mer så man inte sitter och somnar medans de säger massa mjäkiga saker tillvarandra. Men 3 av 5 kan jag väl bjussa på!

Idag har jag och Ida vart lite kulturiga genom att besöka Stenhuset, hör och häpna. Just nu är det nämligen en utställning som visar gamla bilder på Sura, men det var i ren besvikelse vi gick ut från Stenhuset. Vi trodde nämligen korten skulle vara på byggnader och intressanta saker men istället var det på barn som gick i söndagsskolan, Nils Karlsson Bertilsson som grävde potatis och så vidare, vi åkte och pallade äpplen istället. Visst är vi tokiga :) 

PIZZA-BULLAR


image146




Jag ska göra pizzabullar, pappa måste bara köpa lite jäst först.

Pussi












glädjebrist

vart har all min glädje tagit vägen? om ni ser den så kan du väl höra av dig....

MALTA-REUNION

image145

Då var jag hemma efter en trevlig lördag i Stockholm. Jag och Amanda har nämligen träffat alla sköna Malteser igen :) Det började med att jag och Amanda var uppe i ottan och tog bussen till centralen, där vi ägnade oss åt shopping. Ja inte på centralen då utan o stockholm. När våra ben inte längre orkade mer tog vi oss ut till Richard och ägnade oss åt grillning, jag tror bestämt att jag åt mest marsmallows av alla. Men det var ju flera år sedan jag grillade dessa små vita kluttar, eller ja en väldigt lång tid iallafall. Så efter att ha vaknat tidigt hos honom, tagit oss från Danderyd till centralen helt själva ( !!!!!!!! ) är vi tillbaka i Surahammar. Känns lite klent när man vart i en storstad, men det är bara att gilla läget. Nu känns det iallafall kul att ha träffat alla igen ! Bilderna kommer upp på min bilddagbok, men jag har problem att lägga upp så de kommer allteftersom det fungerar.

Nu ska jag ut och springa, fast jag har ju ont i magen !? Nej nu är jag ambivalent som det så fint heter, och det tycker jag inte om...

HARRY POTTHEAD

image144

Idag ska jag besöka Surahammars STORA biograf för att kolla på Harry potthead, Fenixorden om jag inte minns fel. Det ska bli mys för jag ska dit med mina tjejjer.  Först ska vi få i oss pizza och sedan svulla godis. Jag kommer förmodligen rulla ut från biografen, men det är väl mysigt :)

TENNIS

image143

Något tennisproffs är väl inget jag kan erkänna att jag är, även om jag tycker det är kul att spela. Julia skrattade åt mig medans macke och udd puttrade runt med en ond aura runt sig. Men jag ska träna, snart är jag tillbaka !

KAMEROR I STORA LASS

image142
Jag
och pappi ska besöka stora staden idag i örende att hitta en digitalkamera jag känner för. Men jag vill inte ha någon dyr, superlyxig med en värsta massa inställningar. Nej jag nöjer mig med en som har en bra blixt eftersom kameran jag har nu har en urusel blixt.

Fast jag har ju ingen aning om vilken jag vill ha, nån som har en bra att rekomendera?

PICKNICK

image141

Idag har jag varit på en mysig picknick med Chrille, Amanda, Jullan och Micaela. Dem är helt underbara!
Nu ska jag följa med Maria ut på en promenad, hon frågade så snällt.

BROMS-MORDET

image140



Jag råkade döda en broms för nån dag sen okej jag dödade den med flit. Precis när jag mosat den äckliga varelsen som lät mycket konstigare än dem brukar göra, och den sitter mosad på min plastbit, ser jag nåt som rör på sig på bordet. Min första tanke var: Har den ett rörligt skelett som rör sig när bromsen dött? men snart insåg jag att det var hårfärgen som talade och när jag kollade närmare var det larver! Den stackars bromsen skulle precis föda och få bebisar, inte så konstigt den lät annorlunda. Så nu har jag lite dåligt samvete, för jag dödade faktiskt larverna med flit också, för jag vill inte ha bromsbebisar. dumma johanna!

nu måste jag sova, fast jag har världens största harkrank i mitt rum, ont som tusan i rumpan efter innebandyn och är extremt hungrig. Men ibland får man stå ut ! Be för mig, armen!

TOPPFORM

Jag hittade en trevlans sak på Toppforms hemsida. Det första som man ska göra är att fylla i ett antal frågor, därefter placerar dem in dig i en nivå 1-4 beroende på vilken nivå du är nu (när det gäller fysisk aktivitet). När du fyllt i frågorna får du ett mejl med information.

Från och med nu kommer jag varje torsdag att få ett program som hjälper mig med träningsvanor och matvanor. Det låter som en diet men det är det långt ifrån, här kommer ett urklipp från mejlet jag fick:

 
Vad måste jag göra?
Låt dig inte avskräckas. Varje vecka ska du klara av tre uppgifter med
avseende på matvanor, träningsrutiner och dina kunskaper om att leva
hälsosamt. Aktiviteterna har valts för att kunna passa in i en jäktig
vardag och är baserade på den information som du lämnat om dig själv.

Om jag behöver stöd
Genom hela ditt träningsprogram kommer du att få expertråd från Toppform.
Du kommer att få lära dig olika tekniker som ska hjälpa dig att hålla
motivationen uppe.

Kommande torsdag
...startar ditt hälsoprogram. Du kommer via e-post att få dina första
utmaningar. Dessa är konstruerade så att de ska kunna hjälpa dig att gå ner
i vikt.

Jag vill inte få gå ner i vikt men jag vill komma i form efter all sjuk och semestertid, önska mig lycka till.

ellos

image139
Jag har aldrig vart nåt riktigt stort fan av internet-kläder. Men nu på sistone kan jag inte låta bli och kolla in på ellos och la redoutes hemsida lite då och då. Här en en underbar mix från ellos. Jag ska satsa på att köpa tunikorna i slutet av dem här månaden, nämligen när man lön kommer :) Jag är faktiskt stolt för att jag har jobbat så mycket!



GÅVA





image136image138




Jag tycker om mina arbetskamrater på Kommunal Teknik :) Idag är det nämligen min sista dag och vi har precis vart på Thai-buffé som dem bjöd mig på. När vi kom tillbaka ropade dem på mig och Lotta (den andra sommarjobbaren) och gav oss en liten söt present i form av ett fint SNÖ of Sweden armband, ur deras nya kollektion Audrey Crystal (det är det med röda stjärnor) jättesött!


Om 1 timme kommer mamma hit med en banankaka jag ska bjuda på, sen får jag åka hem. Nu är jag glad, och rikare :)

piss

just nu känns det som om allt är så pisstigt det kan bli. men jag ska fan inte ge mig för det. Men jag kan inte sluta tänka på hur ego människor kan vara, inkl jag. Det är bara mig mig mig som gäller och struntar blanka farao i vad som andra vill eller känner, "så länge det är mig det handlar om är det bra". det är tyvärr så för jävla många tänker.  sjukt

Canon by Trace Bundy


ELLOS-KOLLEKTION

image132
Varför har alltid höstens mode så trista, deprimerande och färglösa färger? på hösten ska det vara glatt och piggt för att peppa upp humöret i mörkret.

Här är en av ellos höst-kollektioner. Fast jag måste erkänna att mycket av kläderna är stiliga!

RSS 2.0