Mika

Aj, jag har så jävla ont i halsen ! Jag har vart duktig och druckit kamomill thé med honung i.

Åh jag har hittat en så underbart bra låt : http://artists.letssingit.com/grace-kelly-lyrics-grace-kelly-t6gj6xb

Jaha vad ska man hitta på om man inte får träna? det finns inte så mycket att göra då. Måste nog städa mitt rum, känns som det behövs. Imorn kanske det blir stockholm & shoppa, sen träning torsdag, lungt på fredag, fest på lördag och match söndag :). Nu var det nån som skrev på msn så jag överger bloggen för idag och återgår till msn. Ha det bra ! pussokram

Shops

Jag har en konstig relation till Gina Tricot. Förr Hatade jag affären, dålig kvalitet och urfula kläder ! Kläderna tappade sin form redam efter första tvätten,
 Men Gina bättrar sig, det tar emot lite när jag handlar men ibland kan man hitta riktigt fina saker.  Stordriftsfördelarna gör så att alla kläder blir jättebilliga och alla tjejjer bär samma tröjja, endast färg skiljer åt. Fast alla bär up dem olika, tur är väl det =) Köpte idag en marinblå klänning med sidenband i midjan, ni vet den som är på skyltdockan med 2 m bröstvårtor som man sticka ut ögonen på någon förbipasserande.Jag hade siktat in mig på en gul, men efter att ha insett att det förvandlade mig till en påskkyckling och var alldeles för genomskinlig valde jag en mörkare färg, Ville då ha den dont gröna, men fanns inte i min storek , typiskt ! Fast som tur var hittade jag en marinblå som var minst lika fin =)



När TESSIE öppnade i stan blev jag överlycklig ! De hade så grymt söta och fenimina kläder. Men när byter dem sortiment ? Nästan aldrig, det kommer ju inte in nytt. Tyvärr så tycker jag också att de har gått över till en alltför tantig look för min smak. Men visst kan man fortfarande hitta några fina plagg. 

Jag & Ia har funderat lite på Åhléns. Eftersom Västerås har så väldigt litet utbud av roliga klädaffärer får man ta det som finns. Och Åhléns har faktiskt riktigt fina kläder ibland. Tyvärr har denna affär också en tendens att bli lite för tantigt. Men det mesta är riktigt snyggt, Har endast en avslutningsklänning därifrån men mer kommer det kanske bli? Ge Åhléns ett försök ! =D

Thé boden - mitt hjärtegull. Hur underbar är inte affären ? Doftar ljuvligt och är fylld av massa goda theér i alla smaker; svart, grönt, rött och örter. Jag har ett antal burkar hemma med thébods théer och de är ljuvliga allihopa.

Nu ska jag dricka blandning mellan skogsbär och grönt&skönt. Sen kommer jullan hit med dadlar. Ha en bra dag, puss&kram

Semlor & sommarjobb !

Goddag !

Dagen är bara barnet och jag har redan börjat plugga min tråkiga samhällsekonomi. Serre , kul är det inte

Dagen har tillbrigats inne i stora staden Västerås. Våran klass, Sp06B, var nämligen inne på slottet, domkyrkan och sedan Vlt. På Vlt spelade vi journalistspelet, Jag Ia och Gela kom 2:a. Vi hade vinnut om inte Jasmin ocg co fuskat sig till en seger. Fy ! =D Väl på Vlt passade jag otto och ia på att söka sommarjobb ! smarta nissar vi.

Mellan Vlt och domkyrkebesöket hann vi med lite shopping & mat på La Pasta, ljuvligt ! Jag & Ia inhandlade thé som vanligt från Théboden. Den här gången blev det Kustfägring; blåbär, björnbär och aprikos och Muppelina; havtorn, jordgubb och yoghurtarom. Fast det braiga med mitt ständiga thédrickande är att jag har övergått från svart till grönt. För er som inte vet skillnaden så kan ni trästa er med att det vet jag inte heller, bara det att grönt thé är bra mycket nyttigare än svart. Plus att det sätter fart på förbränningen !  Jag & Otto hann röka på lite också, på tåget t o m. Vi tänker aldrig fimpa.

På tal om fettförbränning så är det ju semelsadagen idag. Det har inget med fettförbänning och göra men jag försökte göra en lite snart övergång där. Snart kommer min faster hit med ViktVäktar semlor =), mumms!

Nu har jag sökt sommarjobb på säbygubben, haft orddiaré om mig själv och ödlat 15 minuter av min tid till datan så nu återgår jag till samhällsekonomin. ha en fortsatt bra fettdag =) kram och kyss. 



Ia och Jag
bjuder på en bild på mig och ia och en semla =)

Helgen som gått.

Just nu sitter jag & lyssnar på: Hela dan varje dag. Haha, men den är skön =) Lite speciell, men det ska man vara !

Vad har jag gort i helgen då ?  kortfattat skulle man kunna säga att jag a´vart hos jocke hela helgen, vilket stämmer. Sen har jag vart på hockey, shoppat lite i stan och tagit det väldigt lugnt, vilket ät skönt det också. Fast jag har förlängt mitt liv med 3 år tack vare anders ! Det är helt sjukt vad kul du är, och sluta aldrig med det  =)

nu sitter jag och dricker grönt skogsbärsthé , mums och tänker på frågans om Ia ställde igår; Får du flashbacks ? Jag svarade; Nej. Men är det så? Nu när jag tänkt så var det visst inte så , ops. Det flashar lite bara. men hur kan det inte ? kolla på han, han är ju assöt.

Gud vilket gott thé !  aja, Nu ska jag fixa mig sen ta en promenad på nån timme till farmor & farfar och träffa min kusin. Snart är det sportlov. Wohooo :D

Rengöring

Tänkte tipsa lite om ansiktsrengöring. Dålig hy kan inte stoppas helt men det går att hejda den lite. Först en rengöring, ansiktsvatten om man vill och en avslutande fuktkräm. Här är, enligt mig, de bästa produkterna jag använt. Och jag har testat det mesta ! Finns att köpa på kicks och parfymerier. Alla produkter är från BIOTHERM och just den här ( gröna ) serien är för blandhy. Aquasource Non Stop


Cleansing gel, ca: 200:-
 Ansiktsvatten, ca: 250:-
 Fuktkräm, ca: 300:-

 Peeling, ca: 250:-

Träning !

Träning är bland det bästa som finns ! Sköna och fina kläder som andas ska det vara just nu , här är några av mina favoriter :)
  Nike sko, 700:- Intersport
 Nike linne, 400:- Intersport
 Träningsbyxa, capri. 250:- Intersport
 Byxa + tröja, kampanjerbjudande. 300:- Intersport

Kontrakt

Hallå där !
Idag har jag gort värsta kontraktet med mina föräldrar , lyssna på det här : 2 veckor utan något onyttigt alls ! Och så får jag ett flashminne ( behövs verkligen ! ) , som jag ska styla  =D

Utan komplimanger mår man inte bra , så ge andra det. Snälla , jag ska iafl börja vara mer generös med mina komplimanger. Och de kommer vara 100% ärliga =)

Kappa

Hitta en grymt söt kappa på Tradera, 1 dag kvar på budgivningen !

Alex Shulman

Jag fick tips av min kära vännina Ia att jag borde läsa Alex Shulmans blogg på www.stureplan.se , han är tydligen sveriges mest lästa blogg. Men varför är han så poppis ? För han är D U M ! Han hånar allt och alla fast det egentligen är han som är dålig och ful. För att bevisa det kommer här en bild på honom:



vad har inte lille Alexi gort mer ? Jo , hånat Viktor Åkerblom Nilsson. Det gör man inte ! ! ! Kolla här vad han skrivit:

Hördudu, Viktor Åkerblom Nilsson!
Kökschefen på Sturehof ringde.
Var fan är hummersoppan till bord fem?

Viktor
 
Viktor och Sara Varga på Guess modevisning 

Litegranna om mig själv för er som är intresserade, jag är lycklig ! Vet egentligen inte varför , jag mår helt sjukt bra och är glad hela tiden. Nästan iallafall ! Jag har några idéer på vad som kan ha gort mig så lycklig men de tänker jag inte ta upp här .






Plugg

Hade visst råkat lägga ut en bild , var inte meningen !

jaja, Jag ska plugga nu sen måste jag tränakickboxning , men de är kul ! =)
Skriver kanske mer ikväll, får se.
hejsvejs

Strömsholm

Jaha, då var det ännu en söndag =) Det är skönt med söndagar om man gort någonting skojj på lördagen, annars är det bara tråkigt !

För ungefär 1 timme sen kom jag hem från strömsholm, va skitkul där =) Jag & Ia åkte dit igår vid 6, sen va vi hos Pillen på internatet till typ 10, vi klappade massa hästar ! Sedan drog vi på fest. Kände knappt nån vid starten, inte så konstigt eftersom det bara var massa ridtjejjer där, men de flesta var jättetrevliga =D
Sen bara strömmade det in folk ! Jag har bara 3 bilder från kvällen, konstigt nog !
 
186600-5


Idag är det plugg och träning som gäller, kickboxning med amanda =) Så nu ska jag dricka mitt jordgubbsthé och plugga Naturkunskap.

Ha det bra ! Hejsvejs.

Halsband

Nu håller jag på & gå i taket, mitt halsband har knöglat ihop sig och jag får inte ut det !

Snart är det fest, nice !

Självkänsla

En härlig lördagmorgon och jag mår ganska bra  :)

Jag vaknade vid 9, konstigt nog av att det var så ljust ! Lite jobbigt men då blir man pigg fortare ! Tiden fram till nu har jag ägnat åt min självkänslabok som jag tänkte berätta lite mer om nu, så ni som redan har bra självkänsla kan skippa och läsa resten. Nu är jag lite töntig och skriver om böcker, men det är tufft med töntar =)

Boken är skriven av Mia Törnblom, en föredetta knarkare och det mesta dåliga sakerna människan kan vara. Nu jobbar hon som coach ( Hur lyxigt som helst, vet ! ) där hon stärker människors självkänsla. Hon beskriver tydligt skillnad mellan självförtroende och självkänsla. Innan trodde jag det var samma sak.



Boken är superbra, iallafall för mig eftersom jag just nu är inne i en "jag är dålig"-svacka. Det finns så många tecken på dålig självkänsla:
• Att inte kunna glädjas åt sina kompisars framgångar
• Inte kunna vara sig själv när personer man anser är bättre kommer in i rummet
• tycka att man inte duger och vara rädd för att alla ska se att du är en bluff.
• trycka ner andra för att höjas själv ( VANLIGT !)

Listan kan göras lång, ju längre jag kommer in i boken ju mer hittar jag som är vardagstugg för många människor, Även mig. Saker som jag inte tänker på att jag gör och nu står det helt klart att det är tecken på dålig självkänsla. Man trivs inte med sig själv och för att göra det ( tror man ) gör vi saker, oftast trycker ner andra, för att vi ska känna oss bra och duktiga. Men egentligen bara ljuger vi för oss själva. Att kunna trivas med sig själv är välidgt svårt, det finns väl ingen människa som kan säga till sig själv: Jag är fin, jag är snäll, jag är trevlig, jag är underbar, jag duger som jag är. Då menar jag Utan att ljuga ! Alla har fel och brister och för att lättare kunna hantera dem på ett bra sätt och trivas med sig krävs en bra självkänsla.

Det gäller att inte ha för höga krav och mål för sig själv, det sänker ner än annu mer. Vi ska tycka om oss själva som vi är utan att använda andra människor som hjälpmedel. Ge andra kompilmanger ! Du höjer både dig själv och andra !!

Skölj näsan, drick thé och var glad =D, eller "Ta dem vid sargen"  Som Ia brukar säga.

P.S Jag tycker om Legolas =) & jag vill inte skiljas från henne bara för hon vill läsa tråkig Samhäll. Hon är en slampa. D.S

P.S hon är ingen slampa ordagrant, D.S

Fashion

Stövlar är något som varje tjej har minst ett par av, men spelar roll. De är sjukt snygga !
Stövel799:- Wedins

Fredag

Ikväll ska jag umgås med braiga Malin & Emelie =) Jag antar att det blir en lugn kväll,

för imorn bär jag & Ia iväg till Strömsholm -> Pillen & Jessy. Party party, Skojj =D

Åh vad vissa korvar är jobbiga! Att de inte fattar nånting, att man kanske måste kämpa lite. Går inte om man tänker att det orkar jag inte, det vågar jag inte, det gör jag sen. GÖR DET NU! För jag orkar inte med dig längre, orkar inte slösa mer tid. Och "slösa" är rätt ord, helt rätt.

Igår såg vi en sötingfilm på samhällen, ioförsig handlade den om Riksbanken men det sket jag i. "Programledaren" om man kan kalla honom det var nämligen: Viktor Åkerblom Nilsson. Och hur snygg är inte han på en skala 1-10? 11, minst.

Viktor Åkerblom-Nilsson


http://www.stureplan.se, helt klart värt ett besök!


nu ska jag sega lite mer vid datan, sen ringer nog Mallan snart =) ♥


Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0