Bryan Adams

Ikvall ar Bryan Adams i St Julians, men vi har inga biljetter. Nej, han ar inte min 'idol' men lite kul maste det nog vara att se hnom live lixom. Innan jag hade sett en bild pa killen trodde jag han var en tjock gammal gubbe (med tanke pa hans rokiga rost) men efter bilderna sag jag att min bild av honom var helt fel.

Aja iallafall; det finns ett stalle dar man kan kolla utifran sa vi ska ta oss dit, annars brukar de tydligen slappa in gratis efter ett tag. Aja, far de hur vi gor.

Hejhej <3

MALTA AR UNDERBART!

Idag har jag bara haft 1 lektion, skont som tusan. Varan larare ar typ galen, svar o forklara men han ar inte sa riktigt normal. Idag fick vi vara nya scheman for nasta vecka, jag o amanda fick olika ugen! Stord personal? & Nasta vecka kommer det 300 elever till sa da kommer de verkligen inte ha tid med oss. Men som tur ar finns det 1, EN!!, svensk larare som vi ska prata med.

Igar var det varsta skona kvallen, kom hem vis 12 sa jag var utvilad nu pa morgonen. Jag Amanda Milla Robin Anton och Erik gick och satte oss pa ett fik dar vi tog lite drinkar och kakade glass, mumma! De har mycket roligare GB glassar har men har heter market; Algaida. Nastan Al Kaida. Haha.

Snart ska jag lyssna pa en forelasning sen ska vi traffa killarna och ga och kopa drycker och mat som passar till det svenska midsommarfirandet vi svenskar ska forsoka fa ihop pastranden. Vi dansar val runt en palm eller nat!



Fredag: `Midsommar-firande` & krogen
Lordag: Comino by day, resturang & krogen
Sondag: Marknaden i valetta
Mandag:Valkomst fest for de nya men vi gar dit och tar lite gratis-drinkar ;) 
Tisdag: Comino by night; boat party.
Onsdag: Mega beach party
Torsdag: Toga- Party el bowling
Fredag: HOLA-part; mexico tema-party

Nu ska jag vanta pa Milla eftersom hon har iLab lektion brevid mig, hejhej!

iLab

Nu sitter jag och Amanda och ska strax ha en iLab lektion ;P Det betyder att vi ska sitta vid datan och gora na saker, svart o forklara.

I helgen ska det bli 46 grader, vi kommer do. Amanda skakar redan for hon har typ na naringsbrist eller vattenbrist.

En matdag for oss kan se ut sahar;
frukost: 2 vita mackor & the
lunch: en frukt
middag: na maltesisk mat som Lina lagar

sa inte sa konstigt att hon skakar stackarn <3

puss & kram

MALTA

jaha da var man antligen framm  =) har iof;rsig vart det sen igar kvall men har inte haft tillgans tilldata.

Jag och amanda har precit gort vart test i engelska pa 1 timme, puuh! ont i nacken fick jag. Det visar hur bra vi ar pa engelska och delar in oss i grupper efter varan niva.

Snart ska vi pa rundtur i stan sa vi vet vart alla stora saker vi ska till ligger, ikvall ar det ett stort valkomstparty =) och imor nar det megastort boat party pa en bat, kanske itne ar sa svart att forsta ;)

nej nu ska vi leta efter en pool och bekanta oss med skolan, tror inte jag kommer kunna lagga in na bilder.

foresten, det at typ 30 grader nu, o inte ett moln. va tvungen o skryta lite =)

hejsvejs!

määättt

bläää vad mätt jag är! Idag har jag vart i stan för att shoppa det sista som behövs inför resan;
-hårbortse
-maltesiska lire
-skor (sneakers)
-allergimediciner (vet inte om det behövs utomlands men)
-travello, revasör
-ladyshave, så drygt o hålla på med skum o rakhylar i dushen!
-herbal skampoo, äääälsar den! Måste köpa den när sommaren kommer :D
-engångskamera, måste ha lite bilder på väggarna också o inte bara i datorn
-present till Paul och Lina (mina nya föräldrar ;)


Pasto mmähler o fredde klagar över att jag tjatar så mycket om Malta. men jag är glaaaaaad :D så jag kommer fortsätta tjata ända tills det att jag vart hemma inågra månader.

Hinner nog med ett till inlägg innan jag åker imorn runt 12, nu skare packas, puss <3


Skolan

 Jaha, nu har jag sommarlov. Thihi vad kul =) Fast bussen hem har inte gått än så det känns llixom inte som ett riktigt sommarlov än. Men om 35 minuter, då så.

mycket

Idag har jag mycket att göra, eller egentligen intemycket att göra men mycket att passa tider till ;) Det är lite jobbigt. Nu måste jag skynda mig ut o löpa 2 varv sen ska vi hem till parran till kvart i 2 , studenten börjar halv 3 och rix fm kl, 7-8 nångång. Ser inte ut som att jag har nån ledig tid idag, har väl lite men, men det gör inget. Det är ju roliga saker som ska göras, nej nu måste ja gå. Puss <3

Angelina Jolie

Vad är det för konstig tautering hon har'? Det ser ut som en gammal och en ny.


image107

Snart

Jag kommer vara lite tjatig om språkresan nu men det får du som läser ta, för jag är så himla glad och exhalterad :D

Jaha på sändag gäller det, så idag ska jag och Amanda ringa till vår värdfamilj och prata lite, llite pirrigt!


ÄÄÄNNNTTTLLIIIGGGEEENNN

Nu har jag och Amanda fått information om i vilken familj vi ska bo hos i Malta, nämligen Paul och Lina Terible. Vet, efternamnet låter lite skumt. Haha ! Åhh vad jag längtar, nu är det bara 5 dagar kvar innan flyget går från stockholm till Frankfurt. Idag har jag fått lite beställningar på saker Ia Chrille och Mickan vill ha från Malta, så jag kommer lägga ut bilder på saker så dem kan acceptera att jag köper det, haha. Vilken affärsidée :)

Nu ska jag dricka upp mitt jordgubbs och vanlijthé sen ska jag sova, natti natti <3

Hugaligen

Vad varmt det är ! Hela dagen har jag spenderat i camping, jätteskönt i vattnet! Inte för varmt och inte för kallt, helt perfekt. Så nu bröt jag relationen med camping och gick hem, jag borde ut och springa men är det lönt när det är så varmt? Får nog bli crossen idag också =)

image106


Nej nu ska jag kolla på Stockholm Marathon, min morbror är tydligen med? - pussi <3

duktiga jag

Jag har vart igång och gort mat idag igen, sicken duktig tös jag är. Inte en mästerkock men det räcker för att mätta min familj iallafall. Idag var jag och handlade för att göra lax med en grönsaksröra (varm) som innehöll; fänkål, paprika, sparris och en ört créme fraiche på. Sen färsk potatis till. Okej jag gorde inte allt själv med iallafall 85 %.

Imorn ska jag och Ia åka med min söta moppe till Skantzö efter skolan och bada, kommer troligtvis bli röd som en kräfta så jag laddar upp med faktor 30 i fejjan och 15 på kroppen, låter toppen det. Hejsvejs!

Snart

är sommaren / badsäsongen här och det gäller att inte fuska med träningen nu ;P Har precis kört ett 40 minuters pass på crosstrainern, enligt den har jag förbrännt 389 kalorier och sprungit / cyklat 17 kilometer, det är väl ganska bra? Vet inte hur mycket man ska förbränna under en sån persiod så, men det skite rjag i. Nu ska jag upp och köra mage rygg & strecha, sköööönt :D Hejsvejs! <3

Sommarlovet

¢¾ 8 dagar kvar ¢¾

Bra

Nu är jag inte på så dåligt humör längre =) Jag har nämligen fått gått och pratat med Mallan <3 och Ia <3. Tss, vad töntig jag är, men jag tycker om dem.


Ikväll ska vi äta Nationaldagsmiddag innehållande;
Förrätt: Nå ugnsgorda baguetter ( småbitar) med tomater och vitlök
Varmrätt: Grillspett, kyckling eller fläskfilé, med potatisgratäng och avocadosallad.
Efterrätt: Mandelmassabotten ( vet inte vad det är) med jordgubbar och lite citrus ovanpå.

MUMSIGT va :D Nej nu ska jag gå, puss & kram

...

VAD I HELVETE ÄR DET FÖR JÄVLA FEL?????????????????????????????????????????????????????????


Kiera Knightley

Keira Knightley





Jag visste faktiskt
inte att hon var
 SÅHÄR smal .

..

Nu sitter jag med en stooor kopp thé och är skapligt irriterad, jag HATAR historia. Varför ska jag läsa om saker som hände för i tiden? Jag skiter väl fullständigt i om Ryssland mobiliseras den 23 juni eller 44 mars. PLUS att min näsa gör rent ut sagt ONT. Stackarn värker och är allmänt irriterande, jag ska nu få tillbaka min gamla älskade allergimedicin, Cetirizin Cpryfarm - Jag älskar dig! 

Det enda positiva jag ser nu är vädret, men vad fan ska jag ha på mig? jag har ju inte ens sommarkläder: Jaha, då blev vädret också negativt. SKIIIIIIIIIIIIIIIIIT

Tuna Park

Idag besökte jag Tuna Park för första gången, det var helt okej. Kul med lite annat utbud i affärerna och att det var så nära till varje affär. Men annars var det inget som slog mig med häpnad eftersom det var exakt samma afärer som i Västerås. Fast nu åker jag hellre till E-Tuna och handlar.

Snart blir det grillkväll med tjejjerna, jag mår så bra när jag är med er. Det bästa vi har är varandra :D Lite gulligt sagt av mig faktiskt.

RSS 2.0