sköööönt

imorn har jag 1 lektion, då ska jag bara sitta och titta på redovisningar. Kan det bli bättre? Därför ska jag vara slusk imorn med myskläder, thihi :)

Frågor

PERSONLIGT

01. vad heter du? Johanna
02. vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Isabella, carolina eller nåt längre namn.
03. vilka andra namn hade dina föräldrar tänkt ge dig? Josefin
04. vad vill du bli när du blir äldre? Psykolog, töntigt - jag vet !


UTSEENDE

01. hur lång är du? 170 cm
02. hur mycket väger du? har inte vägt mig på jättelänge men kanske 60 kg
03. hur mycket väger du på riktigt?: 60 sa ja ju.
04. skostorlek? 37/38
05. glasögon? nejnej, men kommer nog få med tanke på min dåliga syn.


FAVORITER

01. filmer? Notting Hill, How to loose a gay in ten days
02. låtar? I'm the worlds greatest - R. Kelly
03. mat/dryck? grillat, vatten
04. djur? thatar alla med päls eftersom ja e allergisk
05. kändis? Jessica Alba & Charlize Theron, avgudar båda


Nytt

Har äntligen inhandlat min lilla söta väska från KAPPAHL (tycker egentligen inte om den affären men de har fina accesoarer nu). Så här ser den underbara skapelsen ut, fast hittils har jag bara använt den 1 gång. Skapligt svårt att ha den till tex skolan eftersom den är så liten. Men under en shoppingruna är den perfa :)


orentering

Nu är det bevisat, orientering är världens tråkigaste sport. Jag tror till och med att shack är roligare, om det nu är en sport? Ush ! I en och en halv timme sprang vi i lera och muskar. Jag till och med ramlade av den rumma roten som var halv. Huuäähh :( det gorde faktiskt ont.


image99


Från en tråkig sak till en skojjig, på lördag ska vi tjejjer va tjejkväll :) Det är nog det roligaste man kan göra. Vi ska först ha lite plockismat på tendpetare i form av; oliver, ost och Ia ville ha köttbullar så visst får hon det :) Sen är det varmrätt med grillat kött och emmas råstekta potatis, + potatissallad som emmi ville ha. Sen är det efterrättsbuffé! Det är tänkt så att alla vi tar med nåt gott och sen lägger vi upp allt och svullar ! Det är inte nog här, troligsvid ska vi få ner lite snacks också, och utifall det är någon fest är det stoor chans att vi dricker en liten slurk. Hihi ,vad trevligt vi ska ha :) OBS! Menyn är bara en kladd som vi har kommit på hittils.

SNICKERS

Ja, det är sant. Jag och Iffra håller just nu på att baka snickers, thihi :) Det är trots allt fredag.

Både mamma och Pontus är borta idag så det är bara jag och pappi hemma. Då frågade pappa m ig om jag ville ha köpmat ( pizza ) varp jag säger: Jag anpassar mig. Sen kom jag på värsta ideén, tydligen så har aroy SKITGOD mat och det tycker mamma och pappa också. Så jag väljer bort pizzan och tar THAIIIEEEN, lyx vi hr i Sura  :)

Jag var tvungen att lägga ut den här blden där jag är mer lik en drake än mig själv, valborg-07! HAHA

bröööd

Mamma kom nys hem efter hennes besök på Ica Maxi, hon hade köpt massa brööd. Muuummss. Bland annat ett Paúluns bröd ( för er som vet vad det är ) och mitt finska osyrade bröd, det är stenhårt ( typ ) och väldigt nyttigt. Inte knäckebröd utan snarare som ettväldigt ihoppressat mjukbröd. Iallafall är det underbart, + att hon hade köpt osalstade chashewnötter vilket resulterade i att jag ställde mig och gorde chashewsmör på direkten. Det är mycket nyttigare än smör och det innehåller bara massa bra fetter, nu blev det plötsligt ännu godare :) som gräddet på moset ska jag imorn till frukost göra min hallon och banan marmelad. Som innehåller just banan och hallon, mixade såklart. Thihi vilket matvrak jag är :)



Nej nu ska jag plugga vidare sen ska jag nog at en löptur, allt tänkande på bröd fick mig springsugen!

forma

Nu gäller det att forma kroppen inför sommaren, då menarjag inte att banta utan att äta relativt nyttigt och motionera. Ioförsig brukar jag göra det annars också men nu ska jag köra lite hårdare än vanligt, löpa löpa löpa !!!

kom igen Johanna !

Godnatt,
 




♥ Dagens klädsel: strumpbyxor, vit oversizetröjja och kofta.

Vad heter du: Johanna

♥ Var bor du: Surahammar

♥ Brukar du läsa horoskop: Ja, när jag kommer över ett.

♥ Har du körkort:
Neej

♥ Favoritdjur:
häst

♥ Festar du mycket:
när det nån gång mer halvår händer nåt i sura

♥ Sprit, cider,
vin eller öl: cider & sprit

♥ Antal kuddar i sängen: 1

♥ Äger du ett busskort:
Tågkort, men de är ju typ samma sak

♥ Nästa mål i ditt liv:
träna träna träna inför beachen 07

♥ Hur svarar du i mobilen: "aa" eller "aa de är johanna"

♥ Antal timmar sömn inatt:
6

♥ Sov du ensam:
jajjamennsan

♥ Vad är det för veckodag?:
FREDAG

♥ Vad åt du senast:
osätad musli med mjölk

♥ Vem ringde dig senast:
kommer inte på när ja ringde

♥ Godaste ölen du druckit:
känner ingen skillnad på dem

♥ Vad såg du senast på TV: Lite av Desperate Housewifes när jag träna och strecha

♥ Hårfärg:
blond, svart, bajs, allt möjligt !

♥ Vilken parfym använder du:
idag? Gud jag tror jag glömde parfym idag

borde

Jag borde egentligen plugga nu, men det har jag inte lust med ! Har nämligen setat hela dan, då är jag faktiskt värd lite datatid.


Carina ringde mig idag och undrade om jag och Ia var intresserade att ta över  f i t n e s s b o x n i n g e n efter sofia !!! Hallå hur coolt är inte det, tänk er mig och Ia som ledare. Tss :) Då jäklar ska ni komma till våra pass och svettas häcken av er ! Mohahaha.

Glädje

Jag har fått sommarjobb ! Jiihooo. ca 78 kronor i timmen, heltid på Kommunalteknik. Ioförsig är det ett kontorsarbete men det tycker jag bara är kul, sekriteraren inuti mig måste få komma ut ! Jag hade en liten fördel eftersom min farfar jobbade där innan han gick i pension för ungefär 2 år sedan så när jag var där och hämtade papper kände dem igen mig. Lyllos mig.



Kolla fetingklubban jag fick av min farbror ( hans och min familj hade nämligen vart på liseberg när jag var i Falun )


Lite stökigt, jag vet !

Nej nu ska jag plugga vidare, puss & nyp <3

Hemma igen

Nu är jag hemma i Sura igen =( BLÄÄÄ ! Har nämligen vart i Falun på Viking Line Cup. Innebandy om det var nån som inte visste det, herregud vad jag älskar innebandy. Jag har iafl haft väldigt kul där fast vi förlorade alla matcher, mot Täby ramlade målen in och resultatet blev 15-0. Thihi, men nästa år blir det andra takter med damlag.

Och nyttiga har vi inte vart, ioförsig få rman äta om man tränar men helt bra känns det inte, så nu blir det att avstå från onyttigheter till fredag / lördag iallafall ;D På tal om godis, min bror har ju nåt fel ( bra fel ) . Han vinner ALLTID på godishjulen, idag när familjen kom hem från Göteborg hade han med sig en 1980 grams kexchoklad.
Vad är det för fel på killen ?

I brist på annat att göra så berättar jag lite roligheter som hände i Falun ;


Vi hade några besökare / desperata killar som vi upptäckte när vi böt om. För fönstrer mitt emot oss står det 3 lag , med bar överkropp , musik på och står och hoppas samt kollar på oss. Vad säger man om dessa killar ? Men vi var inte sämre så Anonym tog och monade och hoppades på att killarna skulle tappa intresset, men efter vidare eftertanke kom vi på att det bara blev värre. Så snart kom dem och knackade på dörren och vinkade till sina kompisar från vårt rum. HAHA säger jag =)  Men kul var det !





Sofie skulle gå och dusha ( med endast handduk runt dig ) och jag möter hennei korridoren. Då säger hon: Haha, Johanna kolla vad jag råka göra så killarna såg. Varpå hon drar ner handduken och blottar ena tutten för mig. Men det hon inte såg var att bakom mig var det ett killag med dörren öppen som blev lite glada.



Det var  Club Zebra samtidigt som vi var i Falun, de enda som hade tänkt att gå var Emelie och Ida. Vi iandra var alldeles för trötta och orkade inte lägga u 100 spänn ( snåla suringar, jag vet ).  Men jag Malin, Ida och Emma blev väldans danssugna så vi köpte varsin biljett och gick till den innebandy hall vi hade spelat i dan före. Förra gången Zebra var i västerås var det verkligen tråkigt rent utsagt men nu var det SKITKUL ! Det var perfekt med skum och mycket roligare när man inte kände en kotte. Jag, Emma och Ida dansade glatt fram mot 2 då vi var tvugna att gå till regementet. Jag och Ida hittade några snyggingar , fast många var dem inte !

  


Vi fick sånna här heta tröjjor av tränarna, alla hade smeknamn. Min stod det VD på, för att jag är lagis :)


Nej nu ska jag gå & plugga lite, bilderna från  Falun  kommer in på bilddagboken. Hejsvejs <3

MYR-INVATION!

Då är den årliga myrtiden här. Från och med nu fram tills hösten kommer vi ha små oinbjudna gäster hos oss, nämligen myrorna. De är så äckliga !! Vad gör dem i mitt hus ? De kan väl åka hem till sin stack och bära ett barr eller nåt :( Men det är inget att göra åt förutom att spraya insektsspray som förövrigt är mycket farligt att andas in. De gör mycket skada de små odjuren ! En sommar när vi kom hem efter en semester var hallsgolvet svart ( det är brunt annars ) av myror. BLÄÄÄÄ!!!



Idag har jag ganska fullt upp;
♫ Plugg plugg !
♫ Kolla på damlagsmatch, iallafall de 45 sista minuterna.
♫ Packa ( som vanligt ute i sista sekunden ) men det är ju så tråkigt !
♫ Fixa in låtar på mp3:n
♫ Bränna en skiva? Tror inte jag hinner det ! :(


Puss & kram <3





Visste du att i Word finns det en stil på texten som heter Alba, det finns små symbolder som föreställer henne med och hennes namn. Svårt och förklara men kolla här:    


Ð

HEJSVEJS ! <3





Vackra bilder

Kolla in här lite senare idag så ska du få de väldigt vackra bilder, men på vad/vem säger jag inte. Thihi


Ja här kommer länken till bilderna, läckert ?, Nej inte enligt mig.


Idag var jag på min "övningskörningskurs". långt ord. I 3 timmar pratade snubben, men bara jag skickat in mina papper och sånt så är jag redo för vägarna ! Fast lite skakis är jag, jag tycker det är läskigt att åka in i en korsning med moppen. Men det ska nog gå bra med mammas lilla Renault =) Nu måste jag fortsätta plugga trots att klockan är 11. Fast det är sista dagen imorn i skolan så jag har 4 dagars ledigt sen. FALUN HÄR KOMMER VI =)
Nån som ska till Falun, Viking Line cup ?

image86

GODNATT <33

Gina Tricot





Hur sparar / kompierar man bilder på kläder från Ginas hemsida ?
Det funkar inte för mig !!


Kroppsformer

iforms hemsida finns det jättemycket rolig information om allt som ha med kost, vikt och träning att göra :)

Man kan tillexempel kolla vilken kroppsform man är och jag blev en sån här, Den mesomorfa kroppstypen:


lite skojj :)

baaaajs

Åh nu är jag verkligen trött. Jag orkar inte med nå mer världskrig eller revolutioner. Jag har fanimej pluggat HELA dagen lång. Fast jag har fortfarande Antiken kvar =/ Åhh vad drygt. Jag återkommer lite senare idag och berätta om den söta lilla snoriga ungen jag räddade igår :)

Föresten, grattis pappa ! Han har äntligen fått sitt dykcertifikat! Nu kan han hänga vid hamnen i malta med sina Padi vänner och fylla på syrgastuber. Duktiga Pappi :)

Puss & kram <3



Nu är jag tillbaka efter allt pluggande, stavgående och fikande. Jessica om du ser det här, jag får faktiskt fika idag för när pappa tagit dykcertifikat får man fika, det är lixom en speciell händelse :)

Aja iafl, igår när jag Amanda och Ia skulle gå till Willys för att handla lite snacks till kvällen hittade jag en liten kille på Amandas grannes tomt / mur. Jag fåt ont i mig själv när jag ser ett litet barn sitta och gråta hetl själv. Han satt och skrek MAMMA! Men det fanns ju ingen mamma där, aww. Så jag gick fram till han och sa "Har du ramlat" Varpå han skakar på huvet. och så säger han med en ledsen röst "Cyklarna vill inte gå hem" Så började han grina igen. Lill-Killen hade ju två cyklar framför sig som inte ville gå hem. Inte så konstigt att han gråter, det hade jag med gort 8-) Så jag sa att jag skulle hjälpa hanoch tog med en cykel medans han tog den andra. Dagens goda gärning :)

Måste tipsa om världens godaste chips:



Nu ska jag kolla på Greys Anatomy, Puss & nyp <3

Lov =)

<object width="425" height="250"><param name="movie" value="http://www.dailiescountdown.se/embed.aspx?id=403010Z0E040M7N0A9N1T8T151G" /><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.dailiescountdown.se/embed.aspx?id=403010Z0E040M7N0A9N1T8T151G" wmode="transparent" width="425" height="250" type="application/x-shockwave-flash" /></object>

äckliga personer

gud vad jag är arg / irriterad. Denna äckliga kommun innehåller bara en massa jävla nötter. Jag menar inte att jag är felfri men kolla på killarna ! Jävla snuskiga saker som håller ihop i små äckliga gäng. Så fort nån är lite annorlunda och inte tycker eller har samma hobby som alla andra får den inte vara med. Och o de äldre åldrarna är alla så jävla osäkra, som enskilda personer är de hur jäkla trevliga som helst men i gäng är alla bara plastgubbar som knullar runt och kallar alla tjejjer horor. Det är så jävla synd att man bor i den här hålan. Från Stockholm till sura.. HALLÅ?? Jag skulle kunnda bo i stockholm nu. Men nej. Ska bli så himla skönt att slippa det här  när jag går ut gymnasiet och slippa allt det här. 2 år går fort!

mutt-tvättare

Ja tro det eller ej, idag när jag och Ia besökte badhuset för en simtur fan jag en mutt-tvättare. Det var en stol man satte sig på med en 'urgröpning' längst fram på den så man kom åt riktigt. Men vi kände att vi inte riktigt ville testa den. Tänk så många tanter som setat där och fläkt upp sig. Uäck!

Jag började kolla på High School Musical igår. guuud vilken töntig film :D Men det är kul med ltie töntiga filmer också som en slags omväxning. Så nu ska jag kolla klart på 3:dje delen sen rota i pappas garderod efter stora tröjjor.

Puss & hei <3

Duktiga vi

Jag och kära Iffra har ännu en pakt att inte bryta :) Små gottegrisar som vi är behöver vi en sporre för att inte rulla fram i sommar. Och här kommer den:

- Endast äta onyttigt fredag-Lördag.
- Inte köpa Godis på Willys. Det är så billigt, då köper man mer. Utan istället handla på Konsum.
- Endast handla onyttigheter för 20 kr /gång. Vill vi ha mer får vi åka hem och vända emellan ;P
- Vid högtider som dop, bröllop och födelsedagar får vi äta. Det är oförskämt annars !

Och detta ska vi hålla fram till sommaren :) Tro inte att vi är besatta av mattänkande för det här kallas inte att vara besatt utan att tänka på sin kropp.

hejsvejs.


Bröllop

Åh jag har vart på ett jättefint bröllop nu i helgen :), de var verkligen såå vackra. Sen var det min första bröllopsfest också. Jag visste inte innan hur allt går till men det var faktiskt helt okej. GUD vad vi åt, först var det en medelhavsinspirerad vårbuffé med MASSOR av mat. Efter det kom den FÖRSTA efterrätten som var fruktsallad med hyvlad mandel och punchgrädde. Efter det kom den sista finalen, såklart; Bröllopstårtan. Gissa om jag hade ont i magen efter det mat marathonet? Fast jag åt bara maten och en tårtbit. För fruktsalladen gick inte ner, det var bara några få fruktbitar som fick plats.  

När vi kom in i bröllops-fest-lokalen fanns det ett litet häfte vid varje tallrik innehållade låtar och bordspladering. Det roliga med det var att det fanns en liten beskrivning av varje person i den ordning vi satt vid bordet. På mitt stog det ungefär såhär: "En sångfågel från Sura som spelar innebandy OCH fotboll. Och kollar på killar såklart! ". Höhö, ja vad ska man säga :).

Nej nu ska jag plugga lite på min Historia innan jag går till Ia och plockar upp henne till kickboxningen.

Puss & kram <3

Pollen

Mina ögonlock känns tunga som stenar tack vare dummis pollen. Fast jag tar ett superbra piller och ögondroppar mot det så räcker det inte hela vägen fram. Men det är väl bättre än att inte ta några mediciner alls. Förra sommaren kunde jag inte sova för jag kunde inte andas när jag låg ner, så jag får väl tacka för den braiga medcinen ja gfick av Sjukhustanterna :)



Ännu en ny helg som börjar idag. På lördag ska jag på bröllop, ska bli jättekul ! Har aldrig varit på ett "riktigt" bröllop med inbjudan, bröllopsfest och hela köret. Det enda jag vart på är carina och peters och de var lite busiga och hade ett överraskningsbröllop :) Tss. iafl, jag var inne i stan igår för att handla det sista gällades klädväg så jag inte ser ut som ett troll när jag kommer dit. + att jag toppade håret igår, vilket verkligen behöves eftersom senaste gången jag toppade mig var innan jul. ( Pinsamt )

Jag hittade den här underbart söta bilden på ett blogg, var tvungen att stjäla den.

image80


Nu ska jag göra ett försök i att styla om mig blogg.
Puss & nyp <3


arg

Alltså jag är typ SÅÅÅÅÅÅÅåHÄÄÄRR sur idag, åhh jävla kuk helvete.


-Först har vi NP i skolan. Läsförståelsen gick jättebra, men sen kommer helvetet med hörförståelsen. Det blir såklart hack i bandet och hela klassen drabbas av att vi får ett Cp band av de idioterna som för de nationella proven. KUL!

-Sen är det idrotten, jag & Otto kom in sist, okej det gör inget med vi hittade inte fitt kontollerna!  (ta det inte ordagrant där). Kan inte idrottsläraren sätt aut kontroller som är synliga för det mänskliga ögat ? istället ritar de små fula mensfläckar på stnarna som de tror att vi stressande ungdomar ska se. ÅHH. död åt mens-pricks-ritaren.

-Som kronan på verket, pricken över I:t och gräddet på moset ( BLÄ! ) Ringer mamma och säger att jag inte fick mitt sommarjobb. hur glad blir man inte då? Inte så JÄVLA glad. jaha, nu får jag vara pank i 10 veckor. BALLE! Nu måste jag akut söka nya jobb och hur jävla lätt e de så här sent in på somarren. Jävla sär kommun, död åt er också.




Så nu ska jag in till stan i hopp om att hitta nåt till ett bröllop jag ska till på Lördag, så jag får vända mitt humör ( hoppas jag) och ge mig iväg med ett leende på läpparna.

Önska mig lycka till, annars kanske jag blir dödad eller nåt. hejdå.

soool

sol och jag måste bli brun, därför fuskade jag lite genom att åka till farmors jobb och sola =)

Jag ska på bröllop på lördag och jag vet inte vad jag ska ha på mig ! Eller jo, jag har en ny vit klänninhg med blåa blommor på med jag måste ha något koft / kavaj / bolero liknande över eftersom annars ser det allt för naket ut. Så jag får palla mig in till stan imorn efter skolan. men åhh, drygoo då måste jag gå och släpa på min idrottsväska. Seegt.


Nu har jag och Ia skakat i hand på ett till litet vad, nu ska jag kämpa ända fram till sommaren sen om det inte funkar så är det punkt. För det här får inte ta mer tid från mitt liv, så hejja på nu ! :)


Nu ska jag hitta träningsprogram till studsmattan sen ut & springa.

Hejsvejs <3

Valborg

Jaha det var valborg det, fort kom det och fort gick det över. Kvällen tilbringades först os Lisa med bara oss tjejjer, och emil då :). Det är det roligaste som finns att bara vara en massa tjejjer och inga killar och dricka och ha kul, fy bubblan. Det är för långt mellan gångerna hörrni !  Aja men sen gick vi iallafall ut för att gå till brasan men jag emma amanda chrille och ia tog en annan välg och slutade tillsut hos Max. Efter lite dansande gick alla ner till samhället och jag nådde faktikt aldrig ner till brasan . Så resten av kvällen tilbringades på samhället bland alla dessa ungdomar, vissa yngre än min brorsa och vissa äldre än min pappa. När alkoholen gått ut kroppen frös jag som en apa !! Sen vr jag snäll och gick heeela vägen hem medl A och hans "brutna" tå. Efter ett tag hos honomm gick jag heela vägen hem till mig. Och ja säger "heela" för att det tar ungefär en halvtimme att gå ! Sen sov jag efter att ha fått tyst på alla sms och kollat på ett avsnitt vänner :D

Så nu är jag pigg & glad men jag har balle ont i vaden, fick nämligen världens sendrag i vaden när jag sov och vaknade av att jag inte kuned röra mig på grund av den smärta som ville döda mig. Fan för mina vader, de är bara till besvär !

Nej nu ska jag fixa mig sen ringa Ia och Lisa, Bilder från kvällen finns på min bilddagbok.

Puss & Nyp <3

RSS 2.0