New Year's Eve

Nu är det änligen bekräftat! Nyårsaftonen kommer bli helt otrolig. Bubbel, tre rätters, drinkar, dans, fyrverkerier och massa folk - på Pluto. Ska sy till min klänning, försöka vara nyttig fram tills nyårsaftonen (för att att få en bra hy) för att vara på topp.


Efter nyår blir det andra bullar. Inga nyårslöften men däremot en avgiftningsmångad från socker. Men bara en månad, mer klarar jag inte. Har blivit för mycket nu och det visar sig genom att kläderna krymper, konstigt tycker jag! Hyn blir som sagt sämre också, plus att enegin försvinner. Nej usha, en månad sen är jag på banan igen. Nu; Africana. Tjaoo!

raw food

Under min sjukdoms-period (denna vecka) har jag ätit till 80% levande föda/raw food och 20% "vanlig mat" varje dag. Raw food är helt veganiskt och man får sån jäkla energi! Alla levande föda-måltider är perfekta vitamininjektioner för att motverka min förkylning just nu (plus nässköljen såklart). Idag åt jag och mamma strimlad zucchini, blir som pasta, med hemmagjord pesto, med mycket vitlök i, plus groddade mungbönor. Det låter som kaninföda men det är FAKTISKT otroligt gott :-)


Raw food; veganiskt, ekologiskt och gott.

nu är det jobbigt

På sisådär en och en halv dag har jag gått och blivit sjuk. Har sådär ont i nacken, huvudet, halsen, och nedre delen av magen. Toppa detta med en kokande kropp, trevligt... Men jag och Anders har iallafall spelat in i studion idag. Anders + en gitarr + min täppta stämma blev faktiskt lyckat! Puss, Johanna.

Glädjespridare

Jag fick precis en helt underbar kommentar. Tänk att några få ord kan göra en så lycklig och alldeles varm inombords. Tack Ida, du är otrolig! <3

julen är här

och lyser frid över surahammar! Julmarknad, varma mackor och "Kaspar i Nudådalen", det kan helt enkelt inte bli bättre :-)


fretaag


Äntligen fredag! veckorna bara susar förbi och julen kommer närmare. det var ju nyss sommar och jag var på Kreta? Aja, nu är det dags för kallare tider. En stålsträngad gitarr står på önskelistan, plus ett capo då. Men det är ju några veckor kvar. Idag blir det lite plugg som jag inte hann med igår, slapp och idol. Imorgon hoppas jag på lussebull-bakande här hemma! Håller tummarna :-)

Ha en underbar helg, pusss!


vardags-lyx

Man måste faktiskt lyxa till det lite för sig själv oftare, även om man har plugg och det är mitt i veckan. Därför tog på en fuktgivande cucumber-mask i ansiktet och honung på läpparna. Fukt till mitt vintertorra ansikte och läkande honung på läpparna. Toppenbra och gott att smaka lite på honungen då och då :-)


kommer bli grymt!

Just nu glöder mina fingrar, jag skriver nämligen på mitt projektarbete! Hur kul som helst, och det kommer bli grymt bra!

inspired

Agnes har verkligen inspirerat mig med sin LCHF-kost! De symptom folk i hennes bok har blivit av med tack vare kosten är precis samma värkar/jobbiga saker som jag har väldigt ofta. Så idag (efter att inte kunnat sova på grund av värkande mage) har jag ätit lite LCHF-kost i hopp om att magen skall bli lugnare. Hittils har jag inte haft en enda krämpa trots att jag höll på att krevera i natt! Tänk så skulle det här hjälpa mig ur mitt bråk med magen, det vorde underbart...

Nu är det iallafall plugg på schemat. Eftersom jag knappt sovit något i natt är jag dyng-trött och har tagit en liten tupplur nyss för att få ork till plugget. Så nu känner jag mig fräsh och pigg på att ta mig an engelskan :-) Ha en hälig 1:a december!

RSS 2.0