snart kommer påskharen

3 ynka dagar kvar tills påsklovet anläder!
3 jävla dar, det är ingenting. Sen väntar en hel vecka i underbara Lofsdalen. Fan vad skönt att bara komma sex timmar från Sura, åka skidor, scooter, pimpla, äta god mat, sola, slappa, spela monopol, äta i våffelstugan, godis, leta påskägg (japp, det är lika kul fortfarande)- aahh jag vill dit nu! Lätt att jag skulle kunna bo där ett halvår. Kanske blir "efter studenten"-grejen? Aja, idag är det skola till 12.20, matråd och sedan trycka min bok (projektarbete) i stan. Åter till samhällen nu, trafficking är så jobbigt att skriva om så jag behöver pauser... Pusss!

godis

Haha, vi tjejjer är så roliga. När man inte har något kul att göra på en lördag åker man in och köper schampo och godis. Hög musik i bilen precis som vi skulle festa, stiger ur bilen, grabbar sig en kundkorg och börjar bunkra upp inför kvällen. Det är vad jag kallar ett uppfinningsrikt gäng det :) Men först måste jag ta tag i lite andra sysslor. Projektarbete, promenad med Hugo och dush (stavas?) står på schemat. Bara att bita id et sura äpplet som pappa thompa brukar säga, höhöhöhö. Ha en underbar lördag och Pusss! 

human trafficking

Som jag har gråtit. Mina ögon är fortfarande ömma. Human trafficking är 240 minuter av rena jävligheter. Det sjukaske är att det inte är påhittat, sånt där händer hela tiden. Just NU blir en flicka såld och just NU våltas ett barn av nån äcklig gubbe. Trafficking är tredje mest lönsamma kriminella nätverket efter vapen och droger. Jag är helt stum, fy fan.


massa massa våfflor

Idag är det våffeldagen. Fast det känns inte så värst häftigt för här hemma bjöds det våfflor redan för en vecka sedan. Men jag ska väl inte klaga, våfflor är lika gott som godis. Fast fick jag bestämma skulle jag ha belgiska våfflor istället. Ni vet sånna där varma och tjocka man köper på marknader. Med grädde och en massa chokladsås på. Ska nog köpa mig ett sånt järn på järnina ( haha, kul) snart. Det kostar bara 299 späännn, helt otrooligt!

dagschema

Måste skriva ner vad jag ska göra idag. Skriver jag det på en lapp slänger jag lappen och bryter schemat, mycket bättre med datorn!

16.00 - 19.00 plugg och middag
19.00 - 20.00 promenad
20.00 den rätte för rosing

box

Nu jäklar är jag slut i kroppen. Jag har svettats floder på boxningspasset. Grymt jobbigt men sjukt kul :) Sån jäkla girlpower känsla vi har där i hallen.


custard cream biscuits


Jag är sådär härligt mätt (läs: proppmätt), härligt trött och känner ett allmänt söndags-slapp. Härligt tycker jag. Jag, mor och far har precis vart och köpt en soffa. En stoor sådan. Megastor faktiskt. Pappa älskade den, han va kär i den innan vi ens åkte dit, han kommer nog ligga och dricka öl, se fotboll och käka pizza i den. Jag sa till honom att jag tror soffan är hans nya bästis och han bekräftade att det var så. Nu ska jag utöka mättheten med lite custard cream biscuits - yummie. Pusss.

i love saturdays

Jag älskar fan lördagar. De är så härliga. Inget plugg, tid för en låång frukost, vetande att man är ledig imorgon också, trevliga lördagsaktiviteter på kvällarna.. allt är bara så bra!

Idag gjorde jag mig en smoothie till frukost, så himla gott. På schemat idag står: skjutsa (?) pontus till ramnäs, ha "möte" med Ia angående italien, skjutsa mamma och hennes party-polare till staden och förhoppningsvis träffa alla härliga tjejer ikväll :-) Nu ska jag kolla klart på tyra banks show. Hur länge sen vad det inte det var poppis? Pusss.


sockersockersocker

Skolan göder oss, eller vi i klassen göder iafl varandra! Idag bjöd religions-redovisningarna på munkar, sockerkaka, bröd, frukt, godis... Ganska mätt var man efter det. Nej, det har blivit för mycket sånt på sistone. Kläderna blir lite tajtare, men det bryr jag mig inte om för jag mår bra. Jag gillar sötsaker så därför tänker jag aldrig utesluta dem! Men jag måste träna min karaktär lite, spara sånt till helgerna för jag blir så trött av skitmat... Aja, det kan jag ta tag i imorgon, eller i övermorrn... Pusss!


vårsol


ambivalens vid kak-hyllan

Nu känns det som att våren är här, nästan. Härligt! Har precis gjort lite middag, mackor, ägg och falaffel. Inte världens bästa middag men jag är inte alls hungrig så då blire snabbbtt. Vet inte varför jag bloggar idag, har verkligen inget alls att säga :-) Allt flyter iafl (varför har jag lärt mig skriva "ialf" och inte "iaf"?) på bra nu! Italien vill ha mig, matteprovet blev en hit, solen är framme, det är fredag imorgon och snart är det påsklov. I'm happy. Pusss!

jeeeyyy

Idag fick jag jobb i italen. Efter en lite skakig intervju på engelska, där jag mest satt och sa bra saker om mig själv,  klarade jag "auditionen" och nu ska jag svara inom cirkus 10 dagar om jag vill ta jobbet eller inte. Entertainer i Italien, låter väldigt frestande :-D Ska dock fundera lite till. Det finns några minus också. Nu blire våfflor. Pusss wintour!


hugge och jag


bild: vlt

I'm the doglover :-)

vackert


kanske världens mest ultimata kärlekslåt. Tryck på bilden.

välj alltid det första du tänker på

Ännu en gång har jag blivit uppenbarad att jag ska lyssna på det första alternativet jag tänker på. Krogen igår sög verkligen. Vet att det blir vad man gör det till, men igår fanns det verkligen inget man kunde bygga upp ett bra humör på. Så efter 1,5 timme inne på ett dött uteställe gick vi till Burger Corner istället! Bra mycket roligare att äta kebabtallrik till kl 2 på natten istället för att sitta och höka i hörnet brevid några dyngraka människor man inte känner.

Kvällen blir dock otroligt mycket bättre! Det vankas födelsedagsfika och melodifestivalstittande hos Amanda. Och Amandas fika är inte att leka med, tjejjen är bagare ut i fingerspetsarna; cheesecake, chokladtårtor, bullar, allt möjligt har den söta filuren fixat så vi kan äta oss runda och söta :-) Nu ska jag ut och få lite luft efter att ha sovit 2 timmar i soffan... Pusss!



ambivalens

Jag har vela fram och tillbaka hela veckan. Det handlar inte om att donera organ, skänka en massa pengar eller göra något annat stort utan frågan jag malt och behandlat i mitt huvud är: Ska jag gå ut på fredag? Svaret har vart "ja" och "nej" men för att tillslut fastna på "ja" efter mycket flipperspelande i mitt huvud. Men  nyktert blir det, chaufför också. Men jag kan inte sitta hemma när jag kan vara ute och dansa med mina vänninnor. Nu måste jag välja kläder och sånt jobbigt, men det löser nog sig. Det gör det alltid. ha en trevlig fredagskväll! Pusss. 

plikten kallar

Tillbaka till verkligheten idag då efter tre dagars festande och slappande. Eller verklighet och verklighet, tillbaka till plikter iallafall. Idag blir plikten att handla åt min sjuka bror. Jobbigt att ha körkort för man kan ju inte säga nej när föräldrarna ber en om att ta bilen och hjälpa till med nåt - dem har ju pröjsat hela skiten. Så nu får jag ta de små sedlarna brevid mig och åka till willys. Pontus måste tydligen ha glass och proviva. Men han är ju sjuk så det är han väl värd! Pusss!

petterpetterpetter


Helt grym kväll igår! Förfesten var bra, kvällen var bra, folket var bra och petter var bra. Känner mig väldigt pigg idag också, jag tror nästan att jag inte var ute igår :D Ikväll blir det film och mys med tjejerna. Har inte så jättemycket mer att berätta. Pusss.

död åt rekryteringsmässan


Rekryteringsmässan sög, inte för vi var inne men det gjorde det iallafall.
Åter hemma ska jag ta en kopp té och lindra mina magsmärtor. Anar att cola cola-light-vitamin-plus- grejjen har givit min mage smärtor liknande knivhugg. Ingen idé att klaga, det blir den itne bättre av, så efter min kopp grönt té ska jag ta en tupplur (haha) i soffan. Det gäller att vara pigg och fräsh när man ska dansa hela natten lång, vara chaffis och hänga vid nån grill mitt i natten. Men det kommer bli grymt kul! Nu - té. Pusss!

singers


Gud vad skönt att få komma hem och byta kläder, mina strumpbyxor var genomglöta! Iallafall så var jag och Anders nere i studion idag och recordade lite. Kan säga att vi är grymma! Hade vi bara gjort egna låtar hade det blitivt melodifestivalen 2010, men man kanske kan vara med och delta med omgjorda covers? Kanske inte. Nu har vi knåpat ihop och testat en nedrans massa låtar och vi har våra favvosar. Resultat kommer sen. Nu väntar mitt té. Pusss!

Jag behöver förändringar

Jag känner att jag är i behov av någon förändring, spelar inte roll vilken. Jag har funderat ut några, måste skriva ner dem så jag inte glömmer. Jag glömmer ganska ofta nu för tiden (Alarmet på mobilen har blivit min trogna vän). Men dem får ni inte ta del av, tyvärr. Jag längtar iallafall grymt mycket till fredag, fast jag mår skit idag. Vi tjejer har alltid så jävla kul. Jag älskar oss! babbel babbel babbel. HEJ!

Trötthetens dag


här har ni en sjujävla hemsk bild från fredagen, tror inte nån är särskilt stolt över den...

Jag är fortfarande trött/ont i huvudet och vill bara ligga i soffan med té och slökolla på film. Ja, vi var ute i fredags och jag brukar aldrig va bakis 2 dagar i rad, men det här slår fan allt. Asjobbigt. Men vad ska man göra? Pappa fyller år så huset är fullt av fika vilket innebär att det blir nån bra film på Canal+anytime och sega i soffan. Kanske tar mig ut på en promenad ikväll för att så se hur himlen ser ut. Kanske bara. Men fredagsaftonen var iallafall grymt bra. Pusss!

RSS 2.0