Klagandes

Jag har i princip aldrig ont i huvudet, och om jag har det är en en ytterst svag värk som existerar. Idag när jag vaknade var det som om någon tröck sina händer från varsin sida om mitt huvud. Ont alltså! Ända sedan Arla morgonstund har det gjort ont fast jag petat i mig Ipren efter att ha rotat runt i sjuklådan här på jobbet i 10 minuter. Men som tur var har jag min mopp Hugo med mig som så fint ligger och sover under skrivbordet. Föresten, jag missade Idol igår, KATASTROF! Pusss!


Vart var Teddybears Sthm och Swingfly?

Krogenrunda igår, otroligt lyckad! Vi hade en grym förfest hos mig, kikade idol och snackade tjejsnack till superbra musik. Planen var att gå till Pluto, vilket vi också gjorde. Jag och Jullan sprang upp och dog nästan av att det var för mycket folk (ironi, det var tomt) så vi tog vårt pick och pack och sprang till Silk. På Sille SLisk är det världens kö och vi får vänta i 20 min innan vi kommer in och det blir inte bättre där inne. Klubben hade förvandlats till bastu igår och folk var galna, svett rann och armbågar pucklades i ryggar. Men vad gör det? Ingenring, vi hade så jävla kul och jag vet inte hur många gånger Christina och jag skrattade åt killar som kommer och försöker få till det. Sen att vi blev erbjudna knark på dansholvet känns ju också lite vierd.. Men tack för en grym kväll tejer, även om vi alla hanmande på olika ställen, jag älskar er!

Svenska Hollywoodfruar

Det är fanimej ren och skär underhållning. Jag skrattar, jag blir arg och jag blir avundsjuk - allt under samma program. När Anna Anka berättade att hon skulle hälla salt på sniglarna så dem frätte sönder, hahaha, fan vad jag skrattade ! 

Jag är iallafall öm i kroppen efter gårdagens Core pass, och lite brunare efter gårdagens solning med Julls. Härligt. Nu taggar vi inför fredagen ordentligt!


Impuls, impuls

Äntligen lördag igen, hur skönt som helst ! Gårdagens spenderades till en början hos Mallan. Vi kikade idol och tänkte mest ha en lugn myskväll med härliga tjejjer och skitsnack. Det blev lite annorlunda, vi tog Julias bil och begav oss mot Silk. Otroligt ofixade och utan dush var vi inne på Silk fram emot de bra timmarna då det faktiskt finns folk där. Dans, dans och åter dans, alla fyra totalt nyktra men kvällen blev grymt lyckad! Svettig men lyckad :-D

Och avd händer idag då? Jo, hittils har det inte hänt mycket, mest ätit Mjölkchoklad. Sedan är jag Hugo-vakt och måste tyvärr ta ut Håret på en runda i träningsspåret och ikväll blir det förhoppningsvis Kulturnatta eller Män som hatar kvinnor ( Julia ? ).

Pusss

Nu är jag Gråhårig

Har tröttnat på det slingade och solblekta blonda kruset jag har på huvet så jag tog mitt pick och farmor och begav mig till Maxi, köpte en toning som skulle göra mig en nyans mörkare blond. Till min stora förvåning blev de inte mörkblond utan grått/grönt. Trevligt! Jag vet att man inte ska färga brunt direkt på blont men den här toningen skulle vara för ljusblonda och skulle ge e nyans mörkare hår. Betyder väl att min mörkare nyans är grå. Fast jag skrev ett mejl till Poly och sa att det itne var så kul att vara grå/grönhårig vid 19 års ålder. Tanten förstod mig och ska skicka 200 riksdaler till mig på posten. Så ja, jag tjänade 100 kronor på att få ett hemskt hår. :-) (Toningen ska gå ur om 24 tvättar så jag tvättar, skrubbar, inpackar och allt möjligt, sen blir det FRISÖREN i min jakt på den perfekta blonda nyansen)


Just Dance


Lite kaffe på maten?

Här på kontoret finns det en kaffemaskin som på vilket annat kontor som helst. Jag dricker alltid te för jag verkligen avskyr stark kaffesmak. Men vad hände idag? Jo, jag fick för mig att pröva automatens magiska drinkar! Så en moccachino blandades noga åt mig av mannen som jobbar i automaten. Vilken duktig kille, det var ju gott! Fast smakar mer åt chokladhållet, måste nog ha vart espressochoc när jag tänker efter. Ush vilken amatör-kaffeautomat-användare jag är!

Iff, Aff och Ant, jag kommer förmodligen ner till er till första november :-)

Nu jäklar

Nu händer det grejer i Sura må ni tro. Bygglov har tagit sig an lilla gröna Kärhuset vilket leder till kändis spotting på rondellen. Så vill ni se kändisarna i Bygglov är det rondellen ni ska skynda er till, dem hänger nämligen där! Aja, nog med kändis-skvaller, jobbet kallar!

Tjejkvällar slår allt!

Äntligen, änligen fick jag träffa mina underbara tjejer igen ! Vi åt mycket god pizza som vi själva lagat och gjorde ett försök till att kolla på film. Men som vanligt tröttnar vi på filmen efter 3 minuter och väljer att prata istället, det är mycket roligare så! Hur som haver älskar jag iallafall hela bunten! :-)

Äntligen hemma igen

Känns lite overklight men nu är jag verkligen hemma igen. 3 månader har gått otroligt fort och det känns som vi lämnade Sverige igår för en sommar i USA. Jag och pappa har precis ätit varma mackor med kantarellstuvning och fikat vaniljbullar hos farmor och farfar, hur mysigt som helst :-)

På söndag blir det att träffa tjejerna igen på en Pizzanight hemma hos mig, längtar efter att få träffa alla igen! Nu ska jag fortsätta kolla på Sex and the city - filmen som jag såg dem hade släppt på Telia digital TV. Pusss

RSS 2.0