Borta med vinden...

image344


Jahapp, då var det dags att packa ihop efter nått år med denna lilla blogg. men jag är inte borta helt... seek and you'll find! Tack till alla ni som läst och kommenterat.

Puss och Kram / Johanna

Heath finns inte mer...


image342


Det är helt jävla ofattbart, jag står och gör frukost med radion på och helt plötsligt säger tanten på nyheterna att Heath Ledger hittades död i sin lägenhet. Ska jag vara ärlig kom det en liten tår ur mitt öga. Att man som 28 år ska kunna dö är helt ofattbart. Aldrig i hela mitt liv hade jag kunna tro att han skulle göra något sådant. Han tog tydligen en överdos av sömnpiller, anledningen vet man inte än. Men jag tror att det var på grund av olycka, han är fortfarande kär i Michelle.. Jag är helt skakad - vila i frid Heaty.

 K o m m e n t e r a   d e t t a   i n l ä g g   och   v i s a  d i t t   m e d l i d a n d e
.


Jag är 10 år - igen.

image339

Efter att ha klampat runt med gummisövlar i skogen med mina föräldrar i en timme och samtidigt plockat bort drygt 20 pinnar från Hugos rumpa är jag värd att spela lite Sims - lite nostalgi har ingen dött av.

glädjande dag

image338
bild: Dansukker

I all djuphet med självkänsla och "välja glädje" böcker jag nu befinner mig i kan jag gå vidare från vår förlust mot Per Ols. De vann nämligen när det var 4 sekunder kvar av matchen. Surt - jag vet !

Men blicka framåt; jag har precis mumsat lite fika med min underbara familj, ska strax fixa mig lite och välja kläder inför kvällen hos Julia. Men först ska jag stoppa in mitt muffin i ugnen (ett smycke alltså) Det är så sött! Lägger ut en bild när den är klar.

Nu kom jag på mig själv att jag skrev ett jättetråkigt "idag har jag..." inlägg - men skit samma, detta är mitt liv och du är förmodligen intreserad av det - annars hade du inte läst :)


GE MIG KLASSKAKA!

image337


Jag dör, jag pinas, jag går under! Mitt sötsug tror jag nu har nått sin högsta punkt. Jag kan ge bra exempel på att detta stämmer: Satt 40 minuter på samhällslektionen och googlade recept på kladdkakor, i cafeterian satt vi och pratade om godis och kakor i cirkus 20 minuter.
Därför ska jag på lördags förmiddagen göra en krämig kladdkaka som jag ställer i kylen, då är den godast att smaska på under kvällen framför nån bra film.

Föresten så sitter jag i vardagsrummet med rökelse från Thailand och med Peter Jöback sjungandes i högtalarna, jag måste nämligen kunna låtarna när jag och mor min ska kika på honom 18 Januari, vi ska hänga ner från balkongen och skrika - går du dit kommer du se oss!

nej nu ska jag leta mer recept på kladdisar och brownies, so long.

GODIS-SUGEN?

Hittade denna hemsida där man redan vid medlemskapet får gratis godis. Sedan svavar du på frågor, går med i erbjudanden och prenumererar på nyhetsbrev så fixar man poäng man byter in mot godis, testa vetja :)


Vårvibbar för fulla muggar


image336

Ja, är det någon som inte får vårvibbar idag så är det något fel. I en timme var jag ute i solen med mina söta stavar och knallade omkring över skog och mark. Jag gick på vägar jag brukar ta till camping på sommaren, jag gick i skogen där det var knäpptyst och jag avslutade med en tur på en låång cykelstig samtidigt som solen sken (utan att göra mig brun då, men det kan jag förlåta honom för).
Och nej, jag är inte 50 år, men man måste väl kunna prata om väder ändå, det tycker iallafall jag!
Ha en himlans bra dag allihopa, nu ska jag göra lite smycken, plugga lite och njuta av den lediga dagen.

Nya prylar i mitt liv

image334

 De senaste 2 dagarna har lite roliga saker ploppat upp hos  mig.

Toblerone, 400g- Från pappas flygresa. Smaken är nämligen Fruit & Nuts - låter ju så himlans mumsigt!
Arabchoklad- Även denna från pappas resa, är det inte lite tufft med kamel och palmer av choklad?
Gummistövlar- Jag vet att jag skulle köpa Viking, men jag orkar inte vänta i 3 veckor. Så jag fick med mig ett par från Din sko idag. 200 pungade jag ur för dessa läckerheter, inte illa det!

Gummistövlar är ett måste!



I detta slask tänker jag inte pinas i nå mer! Jag är lika blöt som en fisk när jag kommer hem efter skolan och det i sin tur ger förkylningar. och vem fan vill ha det nu när innebandyn drar igång, inte jag iallafall. Så jag har bestämt mig för att köpa ett par gummistövlar. Har kikat runt lite för att se vad Sverige har att bjuda på för rubbers till mig, och de snyggaste är Viking, otippat. Tinas skor fick in svarta och svarta med blommor om 3 veckor, jag får helt enkelt ta och hålla mig tills dess, för ett par ska jag ha!

Ambivalens på grund av ELLOS

image330

Vacker va? Då menar jag kappan. Jag var ett tryck från att beställa skönheten från Josefssons men hindrade mig själv. Förra gången jag beställde från Ellos ville jag skicka tillbaka ALLT (sämst passform och jävla skit-tryger) men kände att något måste jag behålla så jag behöll en polotröjja och en scarf mot min vilja.
Det kostar faktiskt att skicka tillbaka, FY Ellos!

S å    h a r    n å g o n    b e s t ä l l t    k a p p a n    o c h    v e t    h u r    d e n    ä r    i    m a t e r i a l  ,   p a s s f o r m   o c h    s t o r l e k  ?

De olika bloggstadierna

Jag har funderat lite varför man bloggar, kom fram till några olika anledningar:

? Modebloggande, vilket jag tycker är extremt tråkigt. Hur kul kan det vara att varje dag lägga upp 20 bilder på kläder man vill ha. Kul kan det väl vara att kolla lite på folks kläder men alla klär ju sig likadant ändå.

? De som tjänar pengar. Det finns faktiskt dem lyxon som tjänar storkosan på sina bloggar, helt sjukt. Alex Shulman jobbar tydligen som bloggare, stackarn.

Trötta på livet. Ibland när jag kikar runt lite bland bloggar hittar man folk som har skrivit 20 inlägg på en dag. Någon anledning måste det finnas till denna blogghysteri: 1. Saknat livsglädjen och tillbringar dagarna framför datorn eller 2. Vill mest av allt i världen ligga på "topplistan".

? Sprida budskap. Den här punkten lät så djup så jag skiter i att kommentera den.

? Slakta tid. Här tror jag de flesta är, de bara skriver för att lite tid ska försvinna som de inte vet vad de ska göra av, då kommer det inlägg som: "Idag vaknade jag, sen åt jag, sen sov jag, hejdå kära läsare!"


Själv skulle jag säga att jag är i en "Slakta tid" bloggkris. Det är inte så att jag sätter mig vid datorn och tänker, hmm. vad ska jag blogga om? Utan jag sätter mig när något kul ploppar upp i huvudet. okej, jag gjorde om gruppen lite.


V i l k e n      g r u p p      t i l l h ö r      d u ?


 


Ombyggnad pågår

image328

godispanik



Herre min skapare! Ja, han där uppe nånstans har gett mig ett enormt sockersug. Jag sitter och kollar på Karamellkungens hemsida - hur desperat kan det bli? Så på lördag ska jag lagra upp med en stor påse godis, förhoppningsvis med bl a Jullan (som kommer hem från Rihe) och andra skönheter jag känner.
Så ha en bra vecka allihopa! Frossa i de här musiga bildera och kämpa med karaktären tills på lördag!







RSS 2.0