Glass i stora lass


USA, glassens land.  Jag ar kar i glassen har. Det forsta jag at var pa ett stalle som heter Brusters och foll direkt for Choclate Chip Cookie Dough. Det vare sa mycket kakdeg i glassen att det nog skulle rackt till tjugo kakor. Gott var det och ja, matt blev jag! Stalle nummer tva som jag provat ar Marble Slab dar du valjer din egen kreation till glass. Forst valjer du glass (eller glasser) och mixar med gottiga saker. Jag tog Chocltae Peanutbutter glass mixat med kakdeg och Snickers. Japp, det var den godaste glass jag atit. Man kan valja att mixa glassen med allt mojligt fran gummibjornar och kex till kakdeg, Snickers, jordgubbar, godis och allt mojligt. Ja, ni ser ju valmogligheterna pa hyllan pa bilden ovan. Nej, nu maste jag ata for jag blev hungrig av allt glass-snack :-) Pusss!

Sol, sol, sol

Hej halla sverige!

Skriver fran ett amerikanskt tangentbord sa ni far klara av att lasa utan vara svenska sista bokstaver. Jag har det underbart bra har borta! Det ar fullt upp hela dagarna: skjutsa barn till hoger och vanster, gora frukost och lunch, leka med barnen, kla barnen...

Idag har vi spenderat hela dagen vid poolen. Det borjade med Michaelas simtraning och sedan var vi dar i 4 timmar. Gissa om jag blev brand? Det blev jag! Gor ont som fan. Nar vi kom hem var hela familjen helt slut sa vi bestallde pizza med hemleverans. Jag tycker det var skitcoolt men for dem ar det vardag.

Just nu aker Kevin (pappan i familjen) och tva ungar runt pa en motorcross pa garden. En stor brasa ar tand pa baksidan och snart ar det marshmallowstime.

Byebye!


US and A, resan

Om det nu är någon släktning som fortfarande håller sig kvar vid bloggen i hopp om att det ska dyka upp ett inlägg, så här får ni det :)

Resa hit till Amerika var låång och skumpig. Vägen mellan Philadelphia och Pittsburgh var läskig rtots att jag satt bredvid en lugn tant som läste bok hela tiden. Jag försökte få tiden att gå fortare genom att sova men ville inte dreggla på hennes axel. Turen var iallafall skmpig. Piloten meddelade att det är storm vid Pittsburgh och han skulle försöka få ner oss så säkert som möjligt, skönt att höra! Vi kom iallafall ner och väl nere fick vi reda på att det var en tornado som var i Pittsburgh och hade gjort halva stan strömlös. Som grädde på moset fick vi vänta 1 timme och 15 minuter i planet innan vi fick gå av för inga arbetare på flygplatsen fick vara ute och sätta på rampen till planet när det stormade så mycket. ytterligare fick vi vänta i 1,5 timme på bagaget. Härligt! Men nu är vi framme och jag älskar det  här :) !

Fortsättningen får ni läsa senare, nu måste jag och Julia lägga oss i poolen för det är så varmt. Pusss / Johanna

Bloggen

Det har varit väldigt dålig uppdatering av mig, jag vet. Det har varit mycket i skolan, runt studenten och mycket skojj har hänt med kompisarna så det har helt enkelt inte funnits tid till bloggen. Men nu ska det ändras på det. På onsdag är det äntligen dags för mig och Julls att bege oss till andra sidan Atlanten och bosätta oss där i tre månader. Då har jag lovat familj och släkt att skriva mycket i bloggen och hålla dem uppdaterade. Bloggen blir ett av våra hundra kommunikationsmetoder; skype, facebook, msn, mejl, telefon, bloggen.. 

På onsdag åker vi och kommer bo hos Julias grannar tills på måndag då båda börjar jobba. Så de första dagarna får gå till att shoppa det som behövs, besöka våra familjer, vänja sig med landet och bli av med jetlagen ;) Uppdateringen kommer förhoppningsvis bli bättre! Pusss.

Sjung om studentens lyckliga dar

Imorgon smäller det. Jag kan inte förstå det. Vi tar studenten! VI TAR FAN STUDENTEN! Som vi har kämpat i skolan alla dessa år och nu får vi vår belöning. Två dagars fest och vi ska ha så jävla kul! Snart väntar sängen, ska upp kl 5 imorn så det gäller att få min sömn så jag orkar med dagen :D . Pussss !

Snart smäller det

Dagarna räknas ner och snart smäller det. Igår var det shopping för hela slanten som gällde plus lite mys vid en brasa på kvällen tillsammans med marsmallows och vänner. Idag har jag storstädat rummet, händer inte allt för ofta, men tänkte att studenten tar jag bara en gång så varför inte? Kvällen har spenderats hos Rosalie med klassen. Grillning, kubb och allt för mycket gottis, but I like it that way. Det är nämligen studenten på torsdag så varför spara på krutet? Nu kör vi!

Vi har bara festen kvar

Men något festande innan studenten kommer det inte bli för min del. Varför då tänker ni, jag tar ju studenten? Mot mina halsfluss måste jag nämligen äta antibiotika och får inte blanda dessa med alkohol. Trevligt. Nej. De ska ätas i 10 dagar och den 10de dagen är dagen efter studenten vilket betyder att jag måste lösa dessa på något sätt. Jag blir för ovrigt också väldigt opedd under min stundande sjukperiod. Orken finns lixom inte där och jag är inte ett dugg sugen att gå ut på stans sliskiga krogar ikväll. Annars har jag inte ett dugg emot dem! Aja, brors soaré ikväll, det orkar jag!

The real Housewifes

När man ligger sjuk hemma så  knappar man runt på alla tvkanaler, ni vet. Efter nån dag har man sett en hel del massa program man aldrig skulle ägnat sin dyrbara tid åt annars! Precis det hände mig nu under mina två dagar hemma. Tyrashow, Top Model 7, 2 and a half men, Small people big world och alla andra egentligen värdelösa serier har helt plötsligt tänt sin gnista. Men det som jag är mest tacksam över att jag httat är .. trumvirvel .. The real housewifes of the Orange County! Det är en realityshow med några rika damer i Orange County. Tänk att det kan vara så intressant med botoxtanter, lyxbilar och rika snubbar som beter sig som riktiga mansgrisar. Allt är så ytligt där, det enda familjerna tänker på är hur familjen ser ut i andrasögon och gör allt för att barnen ska bli proffs inom baseball eller ha snyggaste bilarna. Hur som helst, sjukt underhållande är det i alla fall, kl 17.30 på 3an idag.


En liten pytt i panna kanske?

Dagen idag började inte särskligt bra. Tog tempern i örat och hade 39,6 grader. Stod och gurglade saltvatten för att värsta halsontet skulle försvinna när det helt plötsligt börjar snurra i huvudet. Jag blir helt knepig och börjar snurra runt där jag står. POFF så ramlar jag baklänges och sitter jag på marken och fan vad ont det gjorde! Jag har fortfarande grymt ont i vänster skinka .. åhh. Men klockan 2 ska jag till vårdcentralen, förmodligen halsfluss som sagt så då får jag pencillin så jag blir frisk snabbt. Nu vill jag ha pytt i panna även om jag knappt kommer kunna svälja för halsen är så svullen. Men nu är jag sugen på det så jag måste kirra lite pyttis. Pusss.

39 grader

Okej, nu låter jag åmig. Men jag är inte sjuk ofta så när jag väl blir det är det så extremt jobbigt! Just i detta nu har jag 39 graders feber och detta efter att ha tagit en Reliv när jag kom hem från skolan. Mamma pratar om halsfluss och pencillin men jag hoppas jag slipper sånt trams. Jag vill blir frisk genom att vila och äta goda saker. Mamma har köpt med Ben&Jerrys, gröna vindruvor och juice så jag kan göra härliga smoothies. Och tack gode Gud att jag inte är fixerad av vad jag stoppar mig längre, då hade jag aldrig ätit något av de tre sakerna jag nyss fick. Jag klarade mig ur störningen med mat och därför ska jag kämpa mig ut denna helvete! Nu blir det att ligga i vår stora nys soffa, gud vad härligt!  Pusss!


Spexdags i skolan

Kan inte rikrigt förstå att det bara är tio dagar kvar av min skotid, helt otroligt underbart! I skolan är det spex för fulla muggar och det är naturfolk vi bjuder skolans elever på. Annars vaknade jag halv 5 i natt av att jag svettades, drömde mardrömar och var varm. Kul jul tänkte jag. 38,4 visade febergrejen på men slår vad om att det är mer nu fast jag tagit en Reliv och en Ipren. Och så gör halsen ont också, blä.
 
Om en timme och 45 minuter är det dags för en liten redovsning i engelskan, imorn ska vi redovisa om moderaterna och EU plus att jag tillsammans med Hans ska leda en EU debatt imorn i cafeterian som jag inte kan ett skvatt om. Får låta Hans sköta snacket. Hejhej! (Malin hatar natur)


RSS 2.0