VITLÖKSPROBLEM

Vad gör man med denna härliga vitlök som förpestar hela rummet
 med sin stinkande och osande doft. Den får människor att undvika
 varandra - `det är ju bara en liten grönsak ( ? ).
HUR SKA JAG GÖRA FÖR ATT FÅ BORT DEN STICKANDE DOFTEN I MUNNEN?image249



















.

Amanda flörtar på jobbet

image248


Jag och amanda jobbar tilsammans som receptionister på ett företag, helt plötsligt hör jag henne prata knepigt med en av försäljarna. Så just nu flörtar amanda med en försäljare ... hon har hans msn nu också. helt sjukt!

Sanningar

Jag har blivit utmanad av Emelie och Ia att göra följande och därför måste jag nu berätta saker om mig själv som jag aldrig annars skulle berätta.


1. Länka till den som utmanat dig.
2. Berätta 7 sanningar om dig själv.
3. Utmana 7 personer i slutet av ditt inlägg.
4. Lämna ett meddelande till dem du utmanat.


image247


Här kommer dem!

1. Jag är så sjukt rädd för skräckfilmer och gå själv på kvällen - tror jag har utvecklat någon slags fobi.


2. När jag väl börjar äta godis eller snask håller jag på tills jag mår illa, inte det sötaste hos en tjej precis.


3.  Jag kan störa mig ganska mycket på personer som spelar för att bli populära, till exempel dumma eller söta.


4. Eftersom jag är blond har jag typ inge hår på benen, okej de finns ju men det är glest som i en urgallrad skog.


5. Jag är en pluggis, jag pluggar tills jag stupar och skriver FÖR mycket på prov, det är INTE kul.


6. Jag var besatt av Darin för 2 år sedan, när jag inte fick träffa honom backstage började jag tjura och Julia ( underbara vän ) gav mig hennes plats så hon stod över. Stolt gick jag in och träffade honom i hans loge med en gråtandes Julia utanför, jag var hemsk.


7. mörkhyade killar är det mest attraktiva som finns!



 

Jag utmanar Hockeyfrun, Lisa, Lisa, Julia, colaburk, Amanda och Carro


Mättnaden lägger sig aldrig.

Söndagar är verkligen data-dagar för mig! Vad finns det annars att göra?
jag kan skriva lite på min bok ! Nu är jag inne på centrum-människor, ush det är något som jag inte tycker om, även om alla någon gång beter sig så. Men ibland är det människor som ska vara i centrum hela tiden, och det kan ju bli ganska energikrävande. Det är synd, för det förstör.

Nu ska jag ta och frächa upp mig lite och kanske sätta på någon bra film, det är samling kvart över 3 till matchen så jag har lite tid att ödsla. ja, så jag säger tack för mig, hej!


fredagskväll

härliga härlia fredag ! Men denna fredag är ännu bättre än forna fredagar,  nu är det höstlov som gäller ! Det ska inledas med en skogspromenad med ia och våra små hundar Hugin och Lulle. Sedan bär det av till antingen amanda eller ia för att baka lite halloweenfika till vår halloweenfest imorgon hos Julia, det här ser helt toppen ut ! Så nu ska jag gå & byta till några mysiga plagg och göra redo Hugo för skogen, hej så länge!

CAMPAIGNFORREALBEAUTY.SE

Behöver du bättra på din kroppsuppfattning? Prova dessa enkla övningar:



Påminn dig själv om alla dina goda egenskaper utöver de kroppsliga. "Jag är... snäll, värdefull, vill utvecklas, etc.

Sluta tänka att smalare lår är lösningen på alla problem. Ta tag i och sätt upp mål för de viktiga sakerna i livet - relationer, jobb etc.

Glöm bort vågen. Alltför många låter vågen bestämma hur deras liv ska se ut - "säg mig, min våg, hur ska jag må idag?"

Gör en lista på alla de saker du tänker göra när du är smal (använda bälte, äta ett chokladkex, köpa kläder, besöka en gammal vän eller släkting).

Börja med att göra två saker varje dag som du tidigare bara skulle gjort om du var smal. Det kan vara samma sak varje dag ett tag, prova sen svårare saker. Bete dig som en person som trivs med sin kropp. Lägg märke till vad som händer med ditt sätt att gå, att kommunicera med folk och att äta.

Sluta kritisera din kropp. Tycker du inte om tjocka lår så kontra med tanken  "himlen är blå" - en neutral tanke som bryter din emotionella reaktion på den negativa tanken.

Bli vän med din kropp. Du har önskat att du inte hade vissa kroppsdelar. Prova massage.

Gör dig av med kläder som inte passar. Tajta kläder påminner dig bara om hur "fel" du tycker din kropp är.

Betrakta din kropp i spegeln fem minuter varje dag - men kritisera inte. Lägg märke till kurvor, armarnas längd osv. Ge dig själv beröm.

Finn sätt att belöna dig själv - andra sätt än genom att äta.

Det är så enkelt!


Källa: Dove

KOLLA UNGEN



hahahahah :D

JUL-EXTRA!

image242

Snart är det JUL, ynka 6 veckor bort står årets höjdpunkt. Som jag längtar, under morgonpromenaden med Ia pratade vi nog om julen i 50 minuter av 70. Men jag måste göra en julskiva som jag och amanda kan ha när vi bakar lussebullar och julgodis, annars är det inte på riktigt.

Så vilka är riktiga jullåtar?

...

image241

























Man ska bara umgås med de personer som gör en glad.

NYTTIGT GODIS

image240
Det har vart många inläg med mat, men det är för jag råkar blogga just när jag är hungrig.

Testa att salta några russin, suuuuupergott!

FREDAG,KOM MED DINA KLADDKAKOR!!!

image239


Ja, jag kanske är lite helgsugen. Så för att överleva veckan så får jag helt enkelt tänka på att snart är det helg, och det innebär att jag ska kolla på idol och äta kladdkaka med glass  med mina små pärlor Maria och Emma, kan det bli mysigare?

OM MELLANMÅL

image238

Ja, vad tusan ska man äta mellan
 lunch och middag. Frukter mättar inte,
mackor får jag ont i magen av och morötter
 gör mig lika hungrig som innan efter bara 10 minuter.





Är det någon som har tips på enkla, nyttiga och mättande mellanmål att ta med till skolan?

SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ


image237

DET SNÖAR I SURAHAMMAR !!! Dra mig baklänges.

----------GODIS FÖR TJEJJER-----------

image236

D Ö D E N

För någon månad sedan dog min mammas kompis, i bröstcancer. Det startade med en vanlig attack i bröstet som spriddes till hjärnan. Hon fick också en tumör som täppte igen aningscentralen vilket gorde att hon fick svårt att andas. Spridningen till hjärnan gorde henne förlamad från nacken och nedåt. Fredagen den 13:onde fick hon skitt dödsbesked.





För några dagar sedan kom M-magazine ut med ett reportage om Helenas kamp mot cancern, det är så jävla svårt att förstå - hon finns inte mer.



SMS:a ROSA till 72900 och skänk 50 kr direkt till cancerforskningen. Du får dessutom ett rosa band att ha i din mobil. Du behöver då ha gjort inställningar och ha möjlighet till WAP i din mobiltelefon.

FASIKEN

Jag hade lite för höga mål för mig själv, min idé att ta en promenad varje morgon sket sig idag. Jag hade ju psykologiprov och var tvungen att sova, bra bortförklaring tycker jag :D Men nu ser jag fram emot helgen!

image230

DET SÄGS ALLTID FÖR MYCKET OM GODIS

Det sägs att jag är en av dem pratar för mycket om mat, träning, hälsa...blablabla. Men vet du varför? Det är jäkla intressant och jag tycker om det, jag älskar att träna och jag tycker det är kul att lära mig om nyttig och hälsosam mat, så därför tänker jag fortsätta... gilla det eller inte, men det är min blogg.


image228

Veckan som kommer ska jag försöka ta mig upp varje morgon och stava innan frukost, nu gör jag bara det de dagar jag har sovmorgon (måndag, torsdag, lördag, söndag). Så nu ska bannemig klockan blinka på 5.35 och jag ska med glatt humör slänga i mig lite blutsaft och ge mig ut i Surahammars underbara morgonbris. Låter det lockade? Sen ska jag ju strunta i snask också, men det klarar jag.


Nu ska jag iväg och slå ner Amanda på fitnessboxningen, hejsvejs!

Myskväll

Dagen har hittils bjudit på innebandymatch och svull-fika hos Ia. Efter en sån här underbart trevlig förmiddag vill jag inte flytta till Kina! Jag älskar er tjejjer.

image227
(Shenzhen, Kina)

Nu ska jag plugga i 1 timme och sedan åka tillbaka för att kolla på film och mysa. Ha en toppenkväll allihopa :D!


IDOL OCH EFTERGIVET GODISSUG.

Idag kom min belöning; efter 1 vecka HELT utan sötsaker fick jag äta min mums-mums. Och vet du, det var UNDERBART!


image226
Tänkte lägga in att Mattias (i Idol) pappa jobbar på min skola, ja - så man kan väl säga att jag känner Mattias.




Nu ska jag hem till Agnes och tilbringa kvällen med underbara tjejjer och idol, ha en bra kväll :)

K A N E L B U L L E N SD A G !

image225

Är det någon som har missat att det imorn är KANELBULLENS DAG?

TOTAL URBALLNING

image223
Skola, hur tråkigt kan det bli? Men vet ni jag har gjort framsteg. Nyss blev jag panikslagen över hur svårt att har blivit och höll på att bryta ihop när jag tänkte på allt jag måste göra. Men max 10 minuter senare satte jag mig lungt och sansat vid datorn för att skriva på min uppsats. Där såg jag att jag orddiaréeat i 3 sidor, men det gjorde inget, lugn tog jag bort överflödig text och vips - så satt jag och skrev.



J a g   u t v e c k l a d e s   a l l t s å   f r å n   t o t a l   u t b a l l n i n g   t i l l   e n   n o r m a l   m ä n n i s k a .  
J a g   ä r   f a k t i s k t   s t o l t  !

Nu är jag glad också, är jag hög?

image224image224image224image224image224image224

SÖTSUGET FORTSÄTTER

image222

Jag tror jag är sjuk, jag vill bara svulla i mig godsaker som en bullimiker. Fast mest tror jag att det är ett tecken på min kvinnlighet (indianer i vassen anläder) att jag är sötis-sugen. Suget fortsätter och det är starkare än någonsin;
m e n   j a g   g e r   m i g   i n t e  !

SWÄRDS OPTIMISTER

För att kommafram till Julen levande behövs det något som skiner upp i den mörka hösten, vad är då inte bätte än en liten o p t i m i s t ? Så vad hittar jag inte nere i Gillestugan än en liten söt kartong innehållande Optimistkort (kolla bilden). Så när man känner sig extra nere eller bara vill bli lite gladare tar man ett kort ut lådan och vips, så fick man ett leende på läpparna! Nu ska jag gå och bli o p t i m i s t !


image220

RSS 2.0