Blöta laxar

Gårdagen var helt underbar. En perfekt sommardag som innehöll det mesta. Rydberg hann med en tripp till Levande Föda Kursgård där mor min köpte en ugn och en vetegräspress. Sedan spenderades hela dagen i Stockholm. Skärgården och Söder, gud så mycket mer jag tycker om Söder. Det är inte samma Brats/Fjortis/Storstads skryt som runt centrum. Det gjorde inte saken sämre att jag fick tillbringa massa tid i en Monki-affär med 50 % rabatt på allt i affären!

Tyvärr hade dagen en tråkig upplevelse. En stor våg dödade min kamera för några timmar, blötte ner våra kläder och gjorde att min varmrökta lax simmade i bräckt vatten på tallriken. Som tur var överlevde kameran, skorna torkade och laxen käkade jag upp ändå. Allt går bara man vill !



Den goda laxen innan vågen gjorde den blöt

Stockholms vackra skärgård!

AMANDA OCH IA

KIKA HÄR :D http://www.kretaigrekland.se/rethymnon/

HALLÅ I LINGONSKOGEN

Jag har inte kollat statistiken på sisådär 3 månader. Därför har jag ingen aning om hur många själar som fortfarande läser min blogg. Men tyvärr finns inte orken att ägna sig åt bloggande när det finns så mycket annat som fyller mina sommardagar;

-Ligga på bryggan med alla kära vänner.
-Köra träningspass i crosstrainern och svetta all vätska jag har i kroppen.
-Äta god mat när kvällarna närmar sig.

Plus mycket mycket mer! Nu ska jag ta tag i körkortet och spela lite Bonniers Trafikskola. Ha en underbar och brun sommardag. Peace out!

JAG HAR EN DRÖM...

Fy jävlar vilken film! Ståfräs (gåshud) genom hela filmen tack vare alla underbara låtar. Helt klart skitbra. Helt klart värd att se!

Mitt semestrande håller på för fullt. Idag blev det alltså bio och tidigare även en träff med min underbara Julia samt en lyxig och god laxlunch vid fiskboden! Imorn bär det av mot Göteborg. Jag saknar alla hemma, samtidigt som jag trivs som fisken i vattnet här i söder. Lunds universitet kanske? Kärlek till er.

TIME OUT

Imorgon börjar trippen som skulle kunna kallas halva-sverige-runt-trippen. Skåne, Göteborg, Värnamo och Skövde ska bli avklarade på cirkus en vecka. Det kommer bli toppen :-) Speciellt när man får vistas i lilla medelhavet (Lomma) i några dagar, träffa min underbara Julia och bara ta det lungt med alla nära och kära.

Ha en trevlig vecka !

GLÄDJERUS

Jag känner inte lika stor entusiasm för bloggandet längre. Kan det kanske bero på all lycka jag känner just nu? Att jag helt enkelt inte har tid för datorn. Jag Bara lever mina dagar rakt igenom med ett leende på läpparna. Det är fint väder, mina kusiner skrattar stup i kvarten och jag lever i ständig kärlek. Jag kan inte kräva mer.

Det gör inget att vädret inte är på topp. Det finns så mycket annat som skänker glädje. Som sockerkaka med vinbär och hallon i. Ha en fortsatt bra kväll. Peace out!

SNART SMÄLLER DET

Om sisådär 20 minuter ramlar mina kusiner från Götet in hemma hos oss.

Wilhelm och Einar (8 & 4år) är namnen på de blonda göteborgssjungande gossarna. Mor min gav mig uppdrag att baka två kladdkakor som vi kan fika. Säger man nej den uppgiften? Inte jag. Fast jag lät bror min slicka ut den sista skålen... Nu ska jag borsta igenom Hugos gigantiska päls. Mysigt!

JUST A WASTE OF TIME

Ibland blir jag så stolt över mig själv. Ibland är jag så duktig. Som idag när jag har städar huset i 4 timmar. Dammsugit, moppat, plockat och fixat har jag nämligen gjort. Varför kan man fråga sig. Jo, imorgon kommer Göteborg på besök och jag jettar inte att se kära mor slita ihjäl sig efter jobbet. Jag som ändå är ledig kan för en gång skull göra lite nytta! Föresten så var min bror med, fast jag var tvungen och dirigera hans sysslor... Nu ska jag vila min trötta kropp - det är jag värd!

SIKKEN UPPFINNING


Tänka sig vad kul man kan ha med en dator. Nåja, nu väntar crosstrainern på mig. Hejsvejs :-) Föresten, det är första riktiga sommarlovsdagen för mig idag. Halleluljah!

ETT AVSLUTAT KAPITEL

Det känns faktiskt så. 50 min kvar av årets sommarjobb och jag har hela "semestern" framför mig! Idag har jag och Amanda lunchat god kyckling, jag har skickat iväg brev, tokat till det i dator-systemet här, fixat en differans på 40 tusen och ätit kolakakor med mina arbetskamrater. Föresten så var det jag som gjorde kakorna. Väldigt goda. det tyckte dem också.

Nej nu ska jag fortsätta "surfa", få tiden att gå och samtidigt serva om det ringer någon liten kund. Jag är en snäll receptionist, alla säger "hejdå" glatt även om de ringde och var sura. Åter till internet-surfandet. Nu vill jag att klockan ska bli halv fem så jag får åka till skövde och gå på bröllop imorn. Åh, vad fint!

BRÖLLOPSDAGS

På lördag smäller det! Min kära faster ska gifta mig sig.
Jag älskar att vara på bröllop och andra stora festigheter. Vitt, vackert, glatt. Underbart! Som grädde på moset har jag också få äran att fixa iordning deras dotter Olivias (4 år) hår. En söt liten fläta ska hon få i luggen med söta små blommor i.  Åh, vad jag längtar!

RSS 2.0