MÅSTE MAN DRICKA?

image377
Jag älskar att festa, det är så himlans kul att träffa människor och känna ruset av glädje. Däremot älskar jag inte att dricka, så varför ska man egentligen göra det om man inte tycker det är särskilt kul? Jag kan erkänna att jag har minst lika kul som nykter. Du behöver inte ångra något du gjorde, kommer ihåg allt och mår skitbra dagen efter! Du får tycka det är töntigt, tråkigt eller vad du vill, helt okej för mig, men försök att inte se ner på någon som inte dricker. Fast jag måste erkänna att det också är skönt att vara rund under fötterna, absolut!

På lördag är det alltså dags för fest, jag ska gå men har inte riktigt bestämt mig för om jag ska betala för lite vin eller om jag helt enkelt ska ha kul ändå. Det lutar faktist åt det sista, och folk får tycka vad de vill om det. Nej, jag är inte nykterist men nu ska jag iallafall sova, natti natti!

Kommentarer
Postat av: Pernille

Jag brukar också festa nykter, har nästan blivit att jag gått till fester nykter oftare än tvärtom på sistone. Det är ju bara bra att man kan ha kul utan att dricka, billigare dessutom ;)

2008-03-12 @ 13:41:26
URL: http://pernillep.bilddagboken.se
Postat av: Marielle

(svar) ja, precis :) hur många godisar samlade du in senast då?

att ibland vara nykter är billigt & man kan ändå ha kul :}

2008-03-12 @ 14:05:05
URL: http://mariellem.blogg.se
Postat av: Marielle

okej :) jag vill nog vänta så att jag samlat in lite mer. ja att vara nykter är alldeles gratis =) haha.

2008-03-12 @ 19:22:34
URL: http://mariellem.blogg.se
Postat av: Amanda

det är ju så mycket smartare att vara ute nykter. Det finns ju egentligen bara fördelar. Man kan ju tex ta bilen ut ( om det är lågnt) och då slipper man ta taxi och sprit kostar ju betydligt mer än tex läsk. Det kostar ju en hel del pengar att gå ut och då har man ju sparat runt 600 (?) och de pengarna kan man ju lägga på så mycket annat.

2008-03-12 @ 20:05:26
URL: http://larzzuw.blogg.se
Postat av: linda

jag älskar din blogg

2008-03-17 @ 00:06:12
URL: http://sommarn2008.blogg.se
Postat av: ACO

Hihi tack! Vet du, jag håller verkligen med dig!
Jag har minst lika kul nykter, även om mina kompisar tycker att det är kul att "tävla" om vem som kan få mig full. Fånigt, i know. Fortsätt göra precis som du vill! Och precis som du själv skriver, folk får tycka vad de vill!!!!
:) ha en bra dag!

2008-03-17 @ 10:18:35
URL: http://aco.blogg.se
Postat av: ACO

Ja jag är jätteglad att du kommenterade i min blogg så att jag hittade din! Härligt när någon tycker lika, och om en sån här sak dessutom! Precis som vissa ovan har skrivit, ja läsk ÄR godare, vad än alla säger, du slipper dagen efter ångest och illamående, och det kostar knappt ngt att dricka läsk ... mums :) hehe.

Jag tycker att du gjorde rätt, hoppas att du drack cider för att det var gott! Det enda jag dricker gör jag för att det är gott, annars får det vara! Jag drack någon drink, (GOD), annars läsk :)
Och jag hade sjukt kul i fredags! =) Fortsätt stå på dig, folk får tycka att det är töntigt, fast det är ju itne vi som är töntiga egentligen.. det är ju dom som måste dricka för att ha kul! Kram

2008-03-17 @ 15:24:22
URL: http://aco.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0