PHHHH för fan!

Shit asså. Det här händer inte. fan. Skit. PH deltagare kommer till silk den 12e feb!!!! Och är jag hemma då? Nja. Kanske. Vi får nog sparken snart. På morgonmötet fick vi veta av vår teamleader att vi är ett av de dåligaste teamen i Rädda Barnen. Han trodde vi inte visste det, men vi är fult medvetna att vi ligger på ett snitt mellan 0.4 till 1.2 när vi borde ligga på MINST 2.0 per vecka. Vi ska sälja 2 medlemskap per dag men jag har nollat en dag, sålt 1 alla andra dagar och 2 en dag. precis som vi inte skulle förstå att vi är helt kassa :-D Han sa också att ett sälj per dag är DÅLIgt, 2 är OKEJ och 3 är bra. Men vi kämpar på. Som Magdas data säger:  Gå inte in i väggen, gå runt den. Rädda Barnen - hjälp oss att hjälpa er. Peace out!

Good girls go bad

Fick nyss reda på att det är den där Gossip Girl tjejens om sjunger i Good Girls Go Bad. Coolt, det hade jag ingen aning om. Inte för jag kollar på Gossip men det är ju alltid kul att få lite mer info innanför pannbenet :-)

Har börjar min packning idag, lagt upp allt på soffan sådär fint så jag ser vad alla högar innehåller. På måndag smäller det och jag kommer inte hinna packa nåt i helgen så lite framförhållning har jag faktiskt fått till, duktigt johanna! Ska snart köra igenom ett Yoga Pitta pass och en dush på det. Det blir nämligen lunch ute med jobbet idag eftersom det är Sussis sista dag! Efter en eftermiddags arbetande för min del blir det middag hemma och sen hem till Eve för att förfesta lite även om jag inte ska ut. Imorgon blir det nämligen upp i ottan, okej runt halv 8 kanske, och cruisa iväg på Dop. Dop är så mysiga, då samlas hela släkten och det är så mysigt. Jag älskar sånt! Pusss

Älskar helgen

Det är fan den bästa känslan som finns, att vakna en lördagsmor gon (förutsatt att det inte var en utekväll på fredagen). Vaknade pigg som tusan och kände att jag bara måste göra nåt direkt så jag inte blir seg. Sagt och gjort fick jag med mig Amanda till gymmet. Jag trodde jag skulle dö på crosstrainern, fick både spykänslor och astma (fast jag inte ens har astma).

Snart ska jag ta mig en promme till farmor och farfar för en mysig middag / lunch. Plus att jag groddat klart mina groddar och det är The Hills maraton på MTV. Hur mycket leker inte livet nu :D ? Föresten åker jag och Pandis till Norge nästa måndag, vi är så taggade! Pusss på er

We are leaving for Norway

Det lät som en bra låttext, faktiskt, eller kanske inte.. I alla fall snacka jag med Norge igen idag och planerade lite mer inför min och Pandis tid i Norge. För dig som bryr dig kan vi gladeligen berätta att det är ett jobb som promotör, alltså marknadsföring hos ett företag som promotar olika varumärken och andra företags kampanjer. Det vi ville jobba med var Rädda Barnen och tur som vi hade fick vi jobbet! Norge ringer imorgon igen och vi ska komma överrens om ett mer specifikt datum när vi ska börja.

Vi valde också turnerande jobb eftersom det verkar mer spännande och vi inte behöver lägga ner dyra pengar på boende. Att jobba turnerande inom Redd Barna innebär att vi åker runt i ett team på 10 pers i olika städer i Norge, 2 veckor per stad. Där bor vi på hotell eller  i tillfällig lägenhet. Vi kommer jobba på mässor, event m.m och behöver alltså inte dra i folk på stan och be dem skänka pengar. Ett jobb inom marknadsföring är ju helt perfa, det är ju precis det jag vill plugga till! Nu ska jag äta något glutenfritt och fortsätta njuta av mitt glädjerus. Pussss!


Foto: Face2face


RSS 2.0