bantningspulver?

Har precis ätit min första maträtt grillat för i år! Det är verkligen något speciellt med grillat, mumms. Så nu är jag mätt och nöjd, redo att färga Emmas hår.

Jag har nu ätit mina piller.. höll jag på och säga.. Mitt pulver i några dagar. Anledningen till att jag köpte det är för att få bättre hy. Men efter en närmare till på mitt papper med information om pantotensyra står det att personer som ätit pulvret har gått ner i genomsnitt 1.2 kg/ vecka. HJÄLP! Jag äter bantningspulver! Jag är 16 (snart 17 ) och äter bantningspulver! Må gud vara med mig under min behandling och leda mig mot ljuset. Skämt och sidor. Det ska nog gå bra. Det braiga i det hela är att 80 % av personerna som äter syran blir bättre i hyn. Jag längtar tills resultatet syns!

Jag körde lite på min crosstrainer idag. SHIT vad jobbigt det har blivit. Inte så att jag blir helt anfådd utan att mina armar orkar i princip ingenting. Jag är en människa utan armmuskler. Det finns nämligen olika program man kan köra; random, hill, fat burn.. osv. Jag tog fat burn (för jag tycker den är lättast) och på den lättaste nivån i programmet. När maskinen var uppe i det högsta steget var jag helt slut. Jag orkade inte dra i de långa penisliknande maskinarmarna. Väl efter att passet var slut slängde jag mig på hantlarna. Det blir nog och köra på hemmagymmet i fortsättningen så jag orkar med lättaste nivån i lättaste programmet på en crosstainer. Ha! Skrattretande.

Dagens hiss: Pantotessyra

Dagens diss: mina armmuskler

image60

One Three Hill

är det jag kollar på just nu, fast ä bara inne på 4:e avsnittet. Jag är på så dåligt humör att jag skulle kunna slå sönder nån. itne för jag tror att jag skulle kunna det rent fysiskt men så arg är jag iallafall. Egentligen vet jag itne vad jag är arg på.

Men idag blir det fullbokat, först ut och gå eller springa, har inte bestämt mig. Håller på och skriver en träningsdagbok som ska in i idroten om 7 veckor så nu måste jag ligga i. ikväll blir det bicmac med tjejjena! Har aldrig vart där men får väl se hur det blir.
 
Nu ska jag fortsätta kik apå tv, hejdå

Underbara

Du underbar vår med din sol, du gör mig lycklig!

Nej nu ska jag be pappa köpa lite godia till mig. det är jag värd, fråga inte varför för det vet jag inte. Men det känns bra när jag tänker så =D

Malin du är så duktig och kämpar mot Slingan och hans härskare! KÖR HÅRT MALLAN! 

summer

image58
Jag kan inte få nog av sommaren och våren ! Jag håller på att längta sönder, men nu är det påsklov snart. Sen är det bara..9 veckor kvar, ush vad länge det lät ! men det går nog fort :)

På tal om gult, jag MÅSTE skaffa mig ett pastellgult nagellack!

Stäm! Nelly.se

186600-56



Ush vad arg jag var igår ! Jag skulle äntligen beställa min  älskade klänning från nelly.se som jag spanat på i flera veckor / månader tillbaka. Jag gick till kassan för att betala och där står det att man måste vara 18 för att betala med faktura. Hallå ? Måste man vara 18 år för att gå till banken och betala in 800 kronor ? ush vad töntigt ! FY FÖR FAKTUROR!  jag tänkte härma Rix MorronZoo lite och börja hissa och dissa när jag har något att höja eller sänka.

Dagens diss: Faturkabetalningen med 18-års gräns
Dagens hiss: Gratisgenerationen. vem vill inte ha massa gratissaker?

Nu ska jag skriva om Malawi, hejsvejs v


186600-56

Gratis

Blir medlem på en sida och få gratissaker som presentkort på MQ, Dp säsonger och mycket annat. Det låter hokus-pokus, vet men det funkar. Har bevis på personer som gort det, är helt gratis och blir du medlem på länken här: GratisGenerationen gynnar det även mig, när jag har värvat 7 vänner får jag min första pryl. Så snälla, bli medlem och fixa 1 poäng ( Står precis hur du ska göra på sidan ). När du blivit medlem och fixat 1 poäng har du hjälpt mig kan jag hjälpa dig =). <3

Obs! Glöm inte att du måste fixa 1 poäng genom att göra någon av de uppgifter som står på hemsidan. ( De är gratis allihop)

Stockholm

186600-57



Jag och Iffra funderar på att ta oss en vängom till stora huvudstaden Stockholm. Men inte för vilka vanliga shopiingmål somhelst, vi är ute efter secondhand shopping. Då när det gäller väskor och inte kläder, för det klarar jag inte av. Tänk att gå runt i någon annans kläder, nej ush. Då kommer jag till den stora frågan, vart finns det second hand? Det är just det jag tänkte kolla på internet nu, så jag ska fortsätta leta på internet så återkommer jag strax...


...
 
59 Vintage Store
Telefon: 08-6523727
Mobil: 070-7321363
Hantverkargatan 59
11231 STOCKHOLM
 

Beyond Retro
Åsögatan 144
116 24 Stockholm

Telefon:
08-64136 42


Judits Second Hand
Telefon: 08-85 45 10
Hornsgatan 75
18849 STOCKHOLM


..Ja det finns ju ett antal, jag antar att det bara är att skriva upp alla på en postit lapp, sätta sug på bussen och köra på. jaja, hejsvejs!

Sommar

Gudars skymming, nu kryper sommarkänslorna väldigt ivrigt ! Jag längtar så in i norden till sommaren, tänk att gå runt i bikini, tunika, ballerina, solbrillor och en stor secondhand väska på armen. Åhh ! sen blir det ju inte sämre av att jag ska till malta heller, 3 underbara veckor i solen. Amanda och jag kommer hem brunare än någonsin med massa kläder vi shoppat där, och ingen har likadana! ha!

image53image54image55    Lite bilder från Malta, St Julians

vitaminer

Vitaminer, vitaminer. de är väl för söta !

Har precis skickat iväg min beställning på ett Vitamin B5 pulver som ska hjälpa min hy, hoppas jag. Så nu är det bara att vänta på paketet och svälja på. Whiii =D Om man inte testar något får man inte veta hur något funderar.

nu ska jag sova, kanske kolla på One Three Hill eller Sex and the City skivorna jag lånar av Amanda ?! =) Aja, natti natti. <3

Sex and the City

Åh Sex and the city är ju så himla bra ! Just nu är det rea på Cdon och det kostar bara 39 kronor för 4 avsnitt. Jag måste hinna handla innan de tar slut, + att med Csnkortet är det fraktfritt. Så nu är det bara att shoppa loss, frågan är bara om jag ska lägga mina pengarpå en Tv-serie, känns lite onödigt. Egentlligen borde jag fråga om någon kunde bränna ut den till mig, blir ju mycket billigare. Men då måste jag ju ha tag på en som kan ladda hem också. Ähh jag får jobba på saken !


Fotboll

har precis spelat en fotbollsmatch ! coolt va? för er som inte vet det så har jag slutat på fotboll men eftersom de hade brist på folk så ställde jag upp :), även om man har tappat lite på de här 2 månaderna. Men lite kul var det, måste jag erkänna. Men inte så kul att det kan övertyga mig att komma tillbaka - även om jag får en ovaerall ;)

Gud vad trött jag var imorse efter gårdagen ! Direkt när jag vaknade gick jag upp till köket, hämta godis och la mig i sängen och kolla på OC. Jag är fast ! Shit vad serien är bra. Fast jag har bara kollat på säsong 1, inte ens hela den. Har mossat avsnitt 5-8 så om någon har den skivan och är villig att låna ut till mig i några dar så säg till !

Strax ska jag hem till farmor och farfar och käka mat ! mummi, mina kusiner är där. Jävla king-barn de är :D Anton ser ut som en fågelholk hela tiden. Sen är det slappakväll hos Emma, gud vad skönt ! Och det är såkul när emma är med oss tjejjer, vi njuter av varje liten minut hon är med oss. Adam får låna ut henne liter mer tycker jag, för emma är så himla underbar !

Nej nu ska jag gå och kolla på tv, när jag har tid tar jag mig chansen. Det blir nog ett OC avsnitt !

Bilder från gårdagen , dvs alla bilder, finns på Min Bilddagbok. Om någon vill att jag ska ta bort en bild så skriv bara en kommentar !


Party Party..

Ja ush, sura är väl för tråkigt ! Här sitter mna kl 01:38 hos tobbe och skriver blogg. Samma dag som det vart fest,. Allltid samma visa i sura, först är det fest för alla ! sen spårar det ur och alla måste gå hem vid typ 11. lite trött på det. Men nu har Ia precis värmt bullar och jag ahr lärt bakis__ spela 500. Har försökt lära folk hela kvällen men människor ör ju så tröga nuför tiden !

jag fryser som fan och tror jag ska hem och sova snart ! Har nämligen match imorn fast jag inte ens spelar fotboll. Men peter ringde mig idag och frågade om jag kunde vara med och spela för de hade inge folk. Och jag har inget annat för mig så visst=) Nej nu ska jag snart in till de andra som sitter i soffan, en spelar gittar och sjunger och de andra kollar på tv. trevligt gäng :)

Lägger in bilder från kvällen imorn. http://johannarydberg.bilddagboken.se , Nu håller jag på att somna.

Hejsvejs !

sluta

SLUTA ÄT JOHANNA ! ( men det menar jag inte mat utan onödigheter) fy vad jag har vart dum mot min kropp den här veckan, ush ! nej nästa vecka ska jag va duktig :)

Loyal army

image38Har precis blivit kär i ett märke,
Loyal Army Clothing.
 
Vill ha allting ! ;
image37LoyalArmy 
image36











Sen måste jag ju passa på och tipsa om Kyss Johanna. Hihi, visst är det sött namn? Dem har helt underbara mycken ! Och eftersom jag har en passion för smycken så är det helt perfa ! kika in de här:

image39image44 image46image49
                       Kyssjohanna.se                                                














Det ramlar in vuxenpoäng...

Så sant så, hur många poäng är jag värd om jag går till bibblan, lånar en vuxenbok / psykologibok och knallar hem igen. Jag är iafl värd ett bonuskort. Så glömmer jag springa förbi Chrille och hämta mitt USB minne, åhh vad dryg jag är. Utan minne måste man ju skicka sitt arbete i ett hotmailbrev till sig själv, men ärligt tror jag det sitter en liten ond hob i hotmailbasen och väljer vilja personer han ska låta skicka brev för ibland när man skickar sina arbeten kommer de inte fram, de lixom försvinner. FY för hober ! Nu ljög jag ( an får ljuga om man säger direkt efteråt att man ljugit ). Efter en andra titt på mejlet såg jag att all text fanns där (A), förlåt hoben. Nu kommer han troligtvs inte släppa igenom mitt arbete tillbaka till skolan för jag var dum. Får sjäska lite i mejlet.

Nu väntar en lugn helg, sköönt :) Jag och Legge ska basta imorn, börjar bli en vana för mig. Jag har blivit så duktig på sistone tycker jag. Jag har
-börjat gått ut och gått eller oftast sprungit innan träningar,
-börjat basta varje dag,
-börjat käka knäckebröd,
-börjat läsa böcker,
 -börjat dricka thé, antar att jag hoppat på thédrickar-trenden. Men gott och nyttigt är det !
-börjat dricka asmkt vatten varje dag ( enligt mig )
-börjar kolla på OC, redan helt fast. BAra så ni vet så hatar jag den ledsna björnen (ryan) och stela marissa.

De va väl iprincip allt, lägger väl på om jag måste peppa mig mer :) , nej nu ska jag skriva uppsats om Malawi eftersom texten ploppat fram igen. Tjohejs!


The Sweet Escape


image33


Just nu lyssnar jag på Gwen Stefani - The Sweet escape, gud avd låten är bra och jag älskar Gwen ! Tröttnar aldrig. Jag har precis vart ute och sprungit lite, så jag har massa endorfin som gör mig lycklig  och skrivsugen ! Jag tänkte faktiskt skriva om att jag nog är en träningsnarkoman ( har redan idag gått promenad på 1h, löpit i 25 min och sak träna fitnessboxning snart ) när jag läste detta på wikipedia:

Endorfin är ett peptidhormon kroppen tillverkar själv och som lindrar smärta och påverkar vår vilja att sova, äta och dricka. Endorfin utsöndras bland annat vid stress, motion och vid förälskelse, och vid akupunktur. I motsats till andra naturliga substanser kan endorfin finnas kvar i blodet under flera timmar.

Endorfin anses ofta vara kroppens eget morfin, av den anledningen att ämnena binder till samma typ av receptorer som morfin, heroin och andra opiater, även om endorfin och morfin är helt obesläktade från kemisk synpunkt.

Detta förhållande kan leda till "träningsnarkomani", som är en kombination av kemiskt beroende av endorfin och ett psykiskt beroende.

Jag har en känsla i kroppen att jag bara måste träna ! Ena anledningen är för att jag tycker att det är så himla kul, blir lycklig av det, och sen andra att jag känner mig som en soffpotatis annars. I texten står det ju att man vill äta och dricka samt sova,. Och jag vill äta och dricka hela tiden, där har jag svaret p åmin och Ia's fråga: varför är vi ofta hungriga? Så nu vet jag alltså att jag har träningsnarkomani. Nån som vill vara med i min klubb ? 


Jag måste varna alla er som tänkt använda Basiron, GÖR DET INTE FÖRFAN! Det ger bara massa äckliga ärr som är värre att ha än finnar eftersom ärren sitter i flera månader. Jag ska stämma Basironuppfinnare. DÖD åt honom!

image35

Snö

hallå, vad är det som händer ? DET SNÖAR ! Shit. Jag som ville ha vår =( Nu kommer jag frysa nä rjag kikarpå damlagsmatchen, aja får klä mig i en overall kanske ? Låter som en bra ide.

Igår var det Fest hos tina, eller fest o fest. Folket satt mest och spela kort tycker jag =) Så jag gick därifrån, det var nog den segaste / kallaste kvällen jag vart med om ! Har tyvärr inga bilder för jag orkade inte ta med mig kameran =)

nej nu ska jag ddatanörda lite, puss & kram


Jag har hittat världens härligaste bild:
Sommar sommar sommar !

image32

Borat

Att de aldrig kan dusha klart! Segosarna tar 100 är på sig, men de är väl snart klara. Jo för er som inte fatta så har vi bastat, jag ia chrille och amanda. Amanda berättade för mig att det är Rea på sox and the city säsonger på cdon.com. Shit ! jagmåste köpa massor! Så nu är jag lite hetisg och hoppas att de kommer upp snart så jag kan shoppa dvd-filmer.

hejshejs :) P.S Vi ska kolla på borat nu D.S


Föresten, ni måste kolla in mina länkar ibland längst ner till vänster i fönstret.

Fredag =)

Jag hinner inte skriva så mycket för fläkten i datorn håller på att bränna upp mina ben :)

Ush det har vart världens seegaste vecka i skolan. Tiden har stårr stilla, och jag skojjar inte ! Nån har fipplat med tiden för den gick inte frammåt. Vi har haft Sokratesvecka och bara skrivit om tysk populärkultur som är ungefär det tråkigaste man kan skriva om. Så därför ska inte jag skriva mer om det nu.

Igår var Jag, Elli, mamma och Carina på spa i Västerås, sååå skönt :) I 4 timmar var vi där och bbade, hade masker, bastade, belv masserade, åt skorpor och drack Dajm cappuchino. Helt underbart ! Snart ska jag och Ia ut o springa, det är ganska duktigt för att vara fredag va ? Jag vet :) Efter våran duktiga löptur ska jag Chrille Amanda och ia basta för att sedan kolla på Borat.

Oh herregud ! MIKA kommer till stockholm den 7 April, jag mååste dit! den söta Libanesen får jag inte missa. Nån som är sugen att följa med ?

jag vet inte varför jag skriver blogg egentligen, det är inte värst kul :) Men nu var jag tvungen för att någon liten söt inte hade något att läsa. Så nu har du fått 3 minuter från mitt liv.

Ha det bra, puss & kram


Sitter på min gamla dator så passar på och bjuda på lite äldre bilder:
image27image28image29image30image31

Åhh

Dumma blogg.se . Igår skrev jag värsta bra ilägget så publicerade jag det, men det är väl klart att det inte ska funka bara för jag lagt ner massa energi på inlägget, aja. Inget och göra åt =)

The Ark

Sitter nu hemma hos amanda som fyller år, eller egentligen fyller hon år imorn men hon har kalaset idag =)
 Jaha, då var ännu ett melodifestival rus över, det är verkligen ett rus. Det hinner inte med och börja så är det slut. Och ush vad jag har ätit, Amanda hade alla godsaker som finns i hela världen ! mummi,ttur att jag bara har 1 gotti-dag i veckan, annars hade jag rullat fram =)

Sen råkade amanda säga att hon har en våg som mäter fett muskler och vatten i kroppen. Eftersom jag är jag måste jag då testa denna nu underbara våg ;) Den visade nämligen att jag gått ner 3 kilo men hade 41 % muskler och 16.8 % fett. Bara så du vet så ligger jag & agnes i samma liga, vi hade typ exakt likadana värden ! tufft ,

Dem här helgen har vart bra, väldigt bra faktiskt. Fast jag inte har gort något jättespeciellt har den vart kul, för det är så skönt och bara vara och ta det lungt, så man kan ladda inför nästa helg  =)

nej nu sk jag gå och vara trevlig med de andra tjejjerna, pussokram

Jobbigt !

Jag har precis vart duktig och tränat dubbelpass, ett stepup och en innebandy =) Duktigt måste jag erkänna ! Så åt jag nyss min mat för idag , det är inte så duktigt däremot. Ahh jag har en irriterande lock som hänger i min panna.

Imorgon ska jag ta halv 4 tåget in till stan och möta Amanda =) Vi ska shoppa lite, jag måste verkligen ha ett par skor nu också ! Det är hål i båda mina hälar och det bara läcker in vatten, synd om mig. Men vet inte om jag ska köpa ett par stövlar eller gympadojjor. För stövlar vill jag VERKLIGEN ha, fast behöver egentligen inte för jag readn har så många. Och gympadojjor vill jag inte ha, men måste. Hm, svårt val, HJÄLP MIG ! !

700 feat image26

Snart ska jag dra mig mot sängen och sova, så ha det bra, så ses vi vid nästa inlägg. PussoKram

Malawi

Ja, ännu en dag i skolan och just nu skrive jag en utredande uppsats om hur Malawis natur och ekonomi påverkar utbildingen, och samma sak med sverige. Intressant ? Knappast. Jag har Pillen bakom mig som är lite deppig, men hon är världens sötaste ändå. Sen har jag Ia som är helt inne i Nordkorea och jasmin som sitte roch kikar på vad jag skriver. Snart är det lunch ! och jag orkar verkligen inte spendera mer tid på min uppsats just nu.

På fredag ska jag och Amanda in till stan och shoppa lite =) Det är alltid kul och umgås med Amanda, jag måste försöka hitta en trenchcoat, heltst vit/naturfärgad. H&M har väldigt stort utbud, iallafall i stockholm. Västeråsutbudet är lite glest, men det får duga. Något i den här stilen hade jag tänkt mig:
 

image25

Träning

Jag har bara ett litet break i mitt pluggande så jag hinner inte skriva en uppsats, det är inte ofta jag gör det men iafl ! Jag har inte tränat på 1 vecka ! Det enda jag har gort är att tagit promenader dit jag ska istället för att cykla och tagit någon promenad då & då. Men idag smäller det, efter 1 vecka ska jag ut och springa, nu gäller det och köra igång stenhårt så man passar i de nya binikinar jag måste inhandla innan beachen -07! Fast det som är knepigt när det gäller löpning är ju vart man ska springa, ska jag springa och flåsa förbi alla mitt i centrum ? Ska jag springa ute i ödemarken och dö av skräck ? Nej, det får bli något mittemellan, men då kommer problemet. Det lilla ställe som är något avgränsat där jag bor är itne stort ! tar bara ca 20 minuter och springa, så idag kanske jag måste pina mig förbi vårdcentralen också för att få en ordentlig runda. Hm, får fundera på saken ! På tal om det måste jag köpa nya träningsskor, både löp och aerobic.

Jag måste berätta om en lite rolig sida jag hittade på datakunskapen idag, det ligger på gränsen till "larvigt" om man skrattar åt det. Fast egentligen är det helt normala saker det skrivs om men jag och Otto tyckte att det var ytterst roligt just sådär mitt under en tråkig datalektion. Ja, ta en titt:  http://www.p-piller.nu/p2006/fragaeva/fragaeva.asp , intressant va :) ?

nej nu ska jag återgå till pluggis. pussokram

seriös

Goddag, lägg märke till min seriösa inledning. Jag har idag valt att bli lite mer seriös, varför vet jag inte. Bara en kul grej, för jag är ju så energisk. Men det är bara för att jag tycker att det är tråkigt att bara prata i samma tonläge hela tiden, sitta stilla på samma stol i timmar eller sällan skratta. Det blir en liten utmaning, så jag kommer inte vara sur i fortsättningen, bara lite mer seriös =)

Och en sak vill jag säga, om någon får för sig att fråga något om innehållet i in blogg är jag inte alltid villig att svara. Utan om jag inte vill förklara något som står i bloggen behöver jag heller inte förklara =)

Nej nu ska jag gå & käka wok, godmiddag ! med vänliga hälsningar Johanna.


...

Jag är inte på så bra humör idag, jag är irriterad. Vet  inte riktigt på vad, men det är så mycket jag stör mig på hos vissa personer så jag blir galen. Men om man berättar vad det är man stör sig på så skiter sig allt, så det är väl bara låta allt flyta på. åh, nu blev jag ännu argare. Man kan väl inte bara låta det flyta på. Varför kan man inte låta alla vara sig själva? varför måste människor heal tiden sträva efter att vara så snygga och populära som möjligt. man måste inte vara i centrum hela tiden. Och är man inte det blir man sur. Varför kan man inte bara vara sig själv? varför? nej för att alla är så rädda, rädda för vad alla ska tycka om en. det är synd. för sånna saker får mig och säker många andra arga. varför får du mig att må så dåligt ? jag vet inte själv, jag vet bara att jag inte trivs med det här. berätta lite mer..mer...Jag vet inte vad jag håller på med längre, jag vet inte hur jag beter mig mot andra. och ärligt så orkar jag inte bry mig heller, för det är ingen som bryr sig tillbaka. vem orkar ständigt kämpa för att få sin röst hörd? tänk på den. fan jag behöver dig nu, du vet vem du är. du trogne läsare.

Juice

Hallådär. Nu var ännu en fredag gången, säger man så? Tror jag inte. Fredagen började i Agnes lägenhet med tjejgänget, fan vad jag tycker om er =) Efter ett tag & antal glas gick vi ända bort till Rasmus. Helt okej fest faktiskt =) Liite nya ansikten, och det är kul ! Sen finns det ju alltid bra och dåliga stunder , jag sa nåt som jag kommer få ångra väldigt väldigt länge . Men vad kan man göra nu ? Något som man aldrig kommer undan är alla psykologsnack , haha. Elli försökte helhjärtat utan resultat tyvärr=)

Snart måste jag iväg och städa en lägenhet, tjäna lite pengar är aldrig fel ! Sen ska jag in till stan och äta mat med min familj på Tusen och en natt , för min far har nämligen fyllt år ! Så säg grattis.
Senare på kvällen är det party igen ! :D Hos agnes ! Öppet hus, inga dumma inbjudningslistor här inte !

Har lite bilder från förfesten , och nån från festen. Bjuder på några här :
Allihopa <3
Agnes och malin
Ia och Jag





Ha det bra ! Ses hos agnes ikväll =)

Fredag

jaha, ännu en fredag. Ska snart äta sen bär det av till anki och fixa mig inför kvällen, party party ! Nej ush, det där lät lite skämmigt. Jag ha rinte så mkt att blotta med idag. Så ha det bra, pussokram

RSS 2.0