jul, jul strålande jul

Idag Jul-laddade jag min lilla Ippe Ipod :-) Den fick en släng av Disney och Josh Groban-jul, är det jul så är det!
När Ippe var fräsh och full av bra musik gav vi oss ut på en joggingrunda. Det är så himla skönt att springa när jag springer sakta, för då kan jag hålla på i evigheter! Springer jag fort blir det jobbigt, och då tröttnar jag. Hugo har fått Kennelhostan så han kan inte springa med mig heller. Istället går han runt hemma, är deppig, har feber, hostar så han spyr och tycker synd om sig själv. Jag tycker också synd om honom!


Första advent firas idag med glöggmys hemma plus pepparkakor, tss.


hejj hopp i lingonskogen

Nu kör jag på ltie text-inlägg. Skönt att skriva av sig. Igår var det alltså utgång, och ska kvällen poängsättas får den bara godkänt. Vet inte vad som fick det så men det var inte som det brukar, kanske var det för jag knappt dansade nåt. nja, jag vet inte. shit the same!'

Idag är det ju lördag och det är skönt, jag älskar lördagar! Lördagar betyder inget plugg, slappa, godis och förhoppningsvis pepparkaksbak/lussebullebak. Mamma kom på iden med att baka nåt sånt nu i juletider som vi alltid gör men n u verkar hon inte så pepp? Får få henne på spåret igen. Ska nog leta fram ett recept på peparkaksdeg, det nlir mer äkta om man gör den själv! Ha en underbar dag :-) det skajag ha.


Trööööött

Idag har vart en såndär halvknepig dag. Den passar lixom inte in i min vardags-mall. Det började med att jag kl 6 i morse gjorde en tårta, firade mamma, åt tårta för att sedan sova till klockan 8. Vaknade upp och begav mig till skolan för 2 lektioner fölt av en handledarträff för projektarbetet. Poff pang direkt  efter en "lunch" i cafeterian bestående av macka och mjuk pepparkaka drog jag och kära Iffen till staden med stort s, Västerås. Efter ett antal timmar plågandes i mina höga klackar fann jag tillslut... ingenting! Men jag får glädjas åt min kära cookie som hittade både det ena och det andra plus fick en skymt av Vlt-killen och Gant-killen i samma bild. Drömscenario för mig men jag är somvanligt helt virrig och kollar på något annat mycket ointressantare. Jag börjar ge upp hoppet om att nånsin få förenas med min drömpralin, vi är inte menade för varandra helt enkelt. Aja, turen kommer väl till mig någon gång också.

Mycket text, onödig text, skit samma. Nu ska jag snart fika för mamma fyller år. Gott :-)

nu ska det firas!

Alla som vill i hela världen får komma till mig på lördagskvällen för lite biltårta. Körkortet är en once in a lifetime upplevelse så det är klart det ska firas. Jag ska göra tårtan helt själv, och god kommer den bli!



driving licence

Åh vad underbart  ! Aldrig mer behöver jag sitta på den här stolen (är på körkolan) och aldrig mer behöver jag plugga teori :-)

sing sweet songs

Efter att ha kört bil i 3 timmat, käkat på MackeDonken, vart i Köping samt Kungsör är jag sådär en aning trött. Och klockan är snart bara 3, jisses. En liten tupplur står snällt på schemat tror jag bestämt. Det lät skönt, så godnatt med er :-)


friiiiiday

Vad har hänt med min söta Corbin Bleu?  Han är nästan den enda anlendingen till att jag har tagit mig tid att se HSM filmerna. Från att ha varit bland världens vackraste har han blivit stor, grov, hårig.. Vart tar världen vägen? Aja, han har ju inte blivit ful iallafall utan bara mindre snygg. Men synd är det :-(

Till nåt roligare; det är fredag! vilket innebär scheeebab och idol hos Julia :-D

Jag och bror smsar

Ibland börjar jag undra om jag är en 5 åring i mitt huvud. Jag tycker jättetråkiga (i andras ögon) saker är askul och kan skratta i evigheter. Det hände nyss när jag och min bror smsade (vi var båda hemma i samma hus):

Scen 1:

Jag skriver på sms från toan: "Jag kissar"

Han blev skitarg precis som alla andra tonåringar och jag asgarvade från toaletten.


Scen 2:

Jag skriver på sms från vardagsrummet: "pappa har lagt upp "den" på bordet här inne"

Han blev ännu argare.



Jag tycker det här är skitkul och ler till och med när jag skriver det. här på bloggen Han måste vara en torris som inte garvar... ;-)

I'm besatt!

Jag är fast!
Jag älskar glamouren, skvallret, bråken, föreningarna, lyxet, drinkarna och alla lyxiga klubbar. Kanske finns kärleken till The Hills där just för att det innehåller allt som är långt från min värld. Men det är skönt med lite verklighetsflykt ibland. Nu ska jag gosa ner i soffan med en stor kopp té för jag är helt slut efter att ha promenerat och kört bil hela dagen. Pusss på er.

Dumma dumma mage!

Min mage måste vara bland det jobbigaste jag vet. Det är så att den väldigt ofta får krampanfall. Jag har två olika "ont"; Hunger-ont som kan liknas med slaktande knivar i magen. Detta går som tur var att bota med lite mat. Ont nummer två är det mystiska ontet.  Jag har försökt identifiera vad som vill mig illa och jag tror jag funnit svaret. I fredags åt jag kladdkaka; ont. I lördags var det mässa i skolan vilket resulterade i fika och godis plus snask på kvällen; ont. Idag blev det lite mjuk pepparkaka och ostkaka; ont. Ser ni sambandet? SOCKRET! Så nu blir det inget socker denna vecka, inte heller på fredag/lördag. Får se om det hjälper, jag orkar inte med smärtorna längre... Nu blir det inte socker utan kyckling. Tjaoo!


Lördag

Kevin är bara för grym! För övrigt har jag bakat en mjuk pepparkaka nyss. Gott :-)

Fnasiga läppar och tacos!


Jag älskar vintern, speciellt julen!

Men varje år blir jag lika torr och narig om läpparna. Det spelar ingen roll hur mycket Jukon, LipBalm, Sesamolja eller vad tusan det nu är jag har på de små stackarn - de är torra som snus!

Aja, strunt i det nu. Var hemma redan vid elva idag, riktigt skönt plus att jag hann med en löprunda med Hugo. Nu ska jag vila lite efter lunchen (som en gamling), klippa Ias lugg, plugga och sedan blir det tacos hos Lisa innan krogen. Nån jamaicansk tjej spelar tydligen, hoppas hon är bra. Det ska iallafall bli grymt kul :-) Det är alltid lika kul med oss tjejjer, oavsett vad vi gör. Ha en underbar helg. Tjaoo!

Simon and Garfunkel

Den är helt underbar. Den är enastående. Den är obeskrivlig. Det är Sound of Silence.

Trick or treat

Halloweenpartyt hos Usababe blev toppen! Jag, Amanda och Ia drog en nykter kväll men vi dansade kvällen/natten lång ändå. Det är så himla kul att dansa! På bilden ser ni vårt speciella move man var tvungen att göra när det var dags för ens tur på biljardbordet. Sexigt värre tyckte vi. Strax blir det mat hos farmor och farfar som följs av fitnessboxning :-) Great!


Biljardmove


Älskade Panda och Jag
Bilderna är snodda från Mimmi.

Sat namn

En hälsosam och effektiv lördag har jag planerat idag. Det startade med ett härligt Yoga-pass med mamma. Vi körde meditation och mag-passet som är grymt jobbigt! Jag var tvungen att byta tröja för att jag blev svettig, mysigt. Nu ska jag ta en apelsin och sedan sätta mig ner för nån/några timmars plugg. Tänkte få lite körkort och matematik avklarat. Borde nog hinna med en promenad eller städning av rummet också, röstar på promenaden. Där harni min dag :-) Ha en härlig lördag! Pusss

RSS 2.0